bu bir cinsel problem mi? en fazla 3 dakika suruyor. sonra kendimi tutamiyorum? yardim edebilir misiniz?
Nasıl geç boşalırım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Masturbasyonu hızlı hızlı mı yapıyorsun. Eger öyleyse konsantre olarak ve kayganlastırıcı kullanarak cok yavaş yavaş yap öyle alıştır kendini. Zaman alacak birşey evet ama başka yolu yok bir yıl mesela. Ben ılac milac herşeyi denedım. Ancak bu şekilde gelişme oluyor. Beslenme de önemli. Ayrıca her ihtimale karşı üroloji doktoruna gıt test ıster. senden. Hormon. Kokay gele
boşalmamaya odaklan konsantreni başka yere yönelt mümkünse geri çekilme yöntemi kullan en az 10 sefer geri çektikten sonra uyuuşukluk başlıyacak içinde fazla tut sıvısına alış zaten o sıvıya alışınca işin kolaylaşıyor 5-6 sefer sonra herşey yoluna girer
Fazla masturbasyonun zararı hep bunlar. Sana tavsiyem egzersiz yapman, ucuna kadar getir boşalmaya yakın bırak yapmayı ve soğuk bir şeyle temas et. İstek kaçacaktır sonra devam et böyle yaparak biraz daha süreyi uzatmaya kendini alıştırabilirsin.
Bak, guzel kardesim, bu işin tavsiye ile olmayacagini acikca soyleyeyim. Sana onerim, tum cesaretini topla ve bir ANDROLOG'a görun. Eger istersen cok iyi prof tanidiklar var. Yonlendiririm.
En İyi Cevaplar