Gizli Üye(36-45)+1 yılNoldu özel mesajlarımı ifşa ediyodun hani? İftirayla gözümü korkutup beni susturamazsın. Senin yolun belli benim yolum belli. Kimseyi kendiniz gibi bok bulamacı sanmayın. Önce kendi bokunuzdan arının sonra bok atmaya kalkın. Şimdi tükürdüğünü dibine kadar yalamakta özgürsün. Korkak pezevnk.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen cadıleyta
SoranErkekmisin kadın mı o bile belli değil kaç hesabın var
Soran+1 yılHerkes kendi karekteri ile yaşar daha cinsiyetinize bile karar verememişsiniz 1 den fazla hesap kullanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEn azından benim senden daha erkek ve daha delikanlı olduğum aşikar. Sen o bile değilsin
Cevap sahibi+1 yılBana kendi hesabımla seni daha da yerin dibine sokma şansı verseydin arkadaşımın hesabını kullanmak zorunda kalmazdım yaz
Cevap sahibi+1 yılYazık sana
Soran+1 yılYaw git işine geceleri neler diyordun bir ara gerçek yüzün çıktı ama daha cinsiyetin bile belli değil bir çok hesabın var site kapatmasın diye arkadaşım falan diyorsun şimdi de
Soran+1 yılAsıl sana yazık din ile kafayı bozmuşsun herkes dini kendine insan kapalı olmalı ile namuslu açık olma ile namussuz olmaz
Cevap sahibi+1 yılEzbere konuşma , madem mesajlarım var hadi ifşa et , neden yorumumu kaldırdın
Soran+1 yılNe boş insansın
Cevap sahibi+1 yılLafı değiştirme erkeksen hadi yayınla.
Soran+1 yılSenin ne olduğunu bilmeyen var sanki erkek olduğunu bilmiyorduk onuda ögrenmiş olduk
Çok bastırılmış duyguları var sevgili bulunca patlıyorlar doğruluk payı var yani.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık olamadiklari için teshir yapıyorlar baskı ile kapanmışlar
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılNeresi ateşli la? Senin hayal dünyan abaza. Çoğu sen tahrik olma diye belirgin bir şey giymiyor, onun sana güzel gelmesinin sebebi gizem, yasak, ulaşılamazlığa duyduğun hayal dünyan. Benim hayal dünyam öyle değil ve hiç ateşli falan bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yıliki üç tane türbanlı ile olup böyle bir karara vardıysan
kadınlarda 2 -3 erkekten sonra bütün erkekleirn öküz oldugunu söylemekte haklılar bence00 Yorumla
+1 yılEvet cidden yanıyorlar
10 YorumlaAbazalıkla ateşli olmak ayrı şeyler
10 YorumlaSenin yapacagin oaylasimin a.. mina koyayim
00 YorumlaZayıf olanlar harika sa.. kso çekip yu.. tuyor
10 YorumlaTürbanlılar devamlı ateslidir
10 Yorumla
+1 yılFantazilerinize dini alet etmeyin sapık herifler
15 Yorumla
Soran+1 yılDin ne alaka türban din mi oluyor bu nasıl bir zihniyet
- +1 yıl
Din değil islam dininin gereği
Soran+1 yılObjeleştirme birşeyleri türban din ne alaka sizin gibiler kapalı kadınları namuslu gerisini ateist olarak görüyor zaten din senin sandığın kadar basit birşey değil
- +1 yıl
Başörtüsü bir simgedir. Ben kimseyi dış görünüşüyle yargılamam. Senin sandığın kadarda zor bir şey değil!
Soran+1 yılKıyafete göre din olmuyor aslanım ismayette türban diye birşey yok peygamber eşleri bile çarşaflıydı olayı başka yerlere çekme simgedir diyor birde çıkın artık bu kafadan atap kültürü iyi yerleşmiş beyninize
+1 yılyanıyoo hepsiii
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle
10 Yorumla
+1 yıldeğiller
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer