3 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla bir süredir cinsel birlikteliğimiz var ama ben hala giyim konusunda cesur olamıyorum hoşuna gideceğini bilsem de daha alt seviyelerde takılıyorum sizce yanlış mı yapıyorum bilmiyorum yaşımdan kaynaklı belki henüz 21 yaşındayım. Yargılayacak olanlar lütfen görüşlerini yazmasın sizin hükümleriniz benim yaşantımı değiştirmeyecek kimseyi üzmeye gerek yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
neden kendini diri diri mezara gömmüyorsun?
Eminim senin daha çok hoşuna gider bu vahşet
biz böyle hayatı seviyoruz kelebek. en azından 3 yıldır orspu çocuğunun altına yatıp giyecek kıyafet bulamıyorum konusu ile buraya gelecek bir yüze sahipsen giyeceğin en güzel kıyafet de Kefen olur!!
Laflarına dikkat et 3 yıldır sevgiliyiz dedim vücudumu da kimseye satmıyorum bu durum seni ilgilendirmez beni ilgilendirir yargı dağıtmak için mi cinsel yaşam katagorisindesin? Geç bunları
Biz yargıyı 20 yıldır Yunanistan Sakız adasında Kilisede dağıtıyoruz Beyaz Güvercin!! Evli olmadığın birine vücudunu kullandırmak ile genelevde çalışmak aynı düzeydedir. Biz ŞERRİN ta kendisiyiz! 100 binden fazla Kız tanımış 250 bin Gerçek Hayat Hikayesi Okumuş Tanıklık etmiş birine bence kılıç çekme. Unutma ki Sen artık bitik birisin. Sana birşey söylemeye de gerek yok. Yarın Öbür gün nasıl olsa aldatıldım diye buraya geleceksin 2. kişi oldum diye buraya geleceksin. İşte o zaman Sana ağzımda değil başka bir yerimle güleceğim
Sabırsızlıkla o günü bekliyorum Genç.
Sakız adasında "klise" de dinlediğin hikayedeki kızlar sanma herkesi en azından ben gidip kendimi orada arındırabileceğimi düşünen acizlerden değilim bu benim hatam benim kefaletim sen kimsin ki senin şerrinden korkayım? Bir şey söyledim ama bu durumda bunu söylemen çelişki dersin o yüzden seni ilgilendirmez benim durumum sadece beni ilgilendirir
Kafana Göresin valla. Ben geceleri huzurlu uyuyorum. Sen yarın Öbür Gün Ailenin Kulağına gider korkusuyla uyanıyosun ve geceleri bile endişelisin. erkeklik cinsiyettir ADAMLIK DELİKANLIK İNSAN olabilmek de ERDEMDİR. O yüzden Küçük İnsanlardan ONUR ŞEREF Sevgilisini Koruma Kollama onun iyi bir geleceğe sahip olması için Gidebildiği en son yere kadar Okula Yönlendirme Gibi İNSANİ DAVRANIŞLARI beklemek zaten Ahmaklık olur. Umarım ANNE olduğunda aynısını kendi Kızından Görürsün ve tüm herkes de duyar işte o zaman Sana Güneşli havalar Karanlık olacak.
Teşekkür ederim haksız olduğunu düşünmüyorum sadece tavrın çok sığ ve kaba
Şöyle söyleyim nüfus 8 bin 6 bini bayan. Yazın nüfus 100 bin 70bin bayan. Ben kaç Bayan kullanabilirim Sence? Kaç bayanı yatağa atabilirim? Büyük adam mı olurum? Sana doğruyu söyleyim mi Hayatta ki En Güzel Duygu İyilik ve İyi niyettir Kardeş. Alkol ve sigara kullanmıyorum. ve Dünyanın en güzel kızları yaz aylarında buraya geliyor. Ama Annem ve Babam beni böyle yetiştirdi. Kendi ANNENE kendi Ablana nasıl davranılmasını istiyorsan Sen de diğer Bayanlara ölünceye kadar öyle davran öğütleri ile beni büyüttler. İşte bu yüzden Önemli Olan İnsan olabilmektir insanca Yaşayıp dİĞER insanların Seni hep iyi hatırlamasıdır. Kötülük ne zaman kazanmış? Kim kötülükten bir gram artı kazanmış bugüne kadar? İşte Bu yüzden İyilik Her Zaman Kazanır. Unutma Bir Bayanın Vücuduna Sahip olmaktansa O Bayanın Hayallerinde KAHRAMAN olarak Kalmak En doğru olandır.
Onla da olmuyor onsuz da olmayacakmıi sendromuna girdim nasıl baş ederim? ↗
Bana ait değil
iç giyimini ateşli şeyler giy en azından
Deniyorum ama kendimi o şekilde kötü hissedecekmişim gibi geliyor