Hatun kendini seksi hissetmek için ne yapmalı ?
Hem flörtsel döenmde hemde yatakta seksi olarak kendine güvenmesi için neler yapmalı ?
Hem flörtsel döenmde hemde yatakta seksi olarak kendine güvenmesi için neler yapmalı ?
genelde fölört oyunları ile kendilerini çekici kılabilirler yatağınızdaki monotonluktan kurtulmanız ve tutkuyu ateşlemeniz için farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz hassas bölgelerin şehveti doruklara taşıdığını unutmayın bakış ve dokunuşlar çok önemli ..
çılgın olucak aykırı dürüst davranıcak içten gelmeli kendine bakmalı sevdirmeli hoş görünüp güzel kıyafetler giyinmeli
sonradan edinilen bir yetenek değil , eğer seksi ise hisseder değilse zaten hayatı boyunca ne yapsa odun gibi kalacaktır ..
Dogal olmali..Sabah uyandigim halim çok seksidir bi sevgilim olursa sabah uyandigim halimle ona kosarak gidecegim.
Cevap
27Cevap
Aslında bu soruyu bence kendine sor; geçmiş tecrübelerin olduysa nasıl durumlarda ve tavırlardayken kendini seksi hissetmiştin? Hatırlaman yeterli olacaktır.
Akrep burcuysan işin daha kolay her türlü dikkat çekiyorsun :)
içinden geldiği gibi gelsin bana, kasmasın,üzmesin, ne istediğini bilsin, bildiği şeyi bana anlatabilsin...gerisi ile ben ilgilenirim.
standart bir Türk erkeği ve standart bir Türk kızı söz konusu ise çoğu durumda nefes alsın yeter deniyor :)
bakışları, iç giyim tarzı, hal hareketleriyle ve dişiliğini yansıtan kıyafetler tercih etmesi seksi hissettirir
sanki dünyadaki bütün kadınlar yok olmuş da o kalmış sadece.böyle bir hisse kapılsın ondan seksisi yok:)
Biz erkekler hatunun bu hallerini görünce "lan sanki dünyadaki bütün kadınlar yok olmuş da sadece bu kalmış havalara bak" demez miyiz, deriz bence. Şair bize seslenmemiş lakin yine de bir rolümüz vardır diye düşünüyorum.
"beeen dünyanıın en güseel karıyaam "bunu 3 kere söyleyince oluyor :D
aynen hırkam:)
çokdüşündümcübulamadımcı şair size haksızlık etmiş her şey sizin için:)
hırka eğer fotodaki sensen bu soruyu sormana gerek yok gayet sexisin sen ha sana kadınlığını hissettirmiycek birini bulamamışsın sen bence bu konuda yalnışım varsa söyle özür dilerim senden
geceliğinin omzunu indirip melül melül bakmak yeter kanımca ;)
her kadın seksidir önemli olan içindeki o seksiliği çıkaracak erkeğin olmasıdır...
bakışları üzerine çekebilceği bir giyim önerebilirim özelikle kalçalar ön planda olursa bakışları hissetiği zaman kalçalarında eminim kendini çok sexi hisedecektir :)
Gerçekten istediği hissiyatını versin amaç sadece partneri mutlu etmek olmasın kafi.
Seksi olmak doğuştan ama vücuduna iyi bakması,erkeğine kadınlığını,bedenini istekle sunması özgüvenini arttırır
her halinle seksisin bebişim sen:D
dğerleri de kendisi düşünsün:DDDDD
ahaha :D
Kendisi olsun içinden geldiği gibi davransın yeter.. Seksi görünmeye çalışmak başka bir kişiliğe bürüneceği için bir süre sonra yorar bence..
Bakımını ve temizliğini aksatmıyor giyinmesini de biliyor ise şayet hatunun kendisini seksi hissetmemesi için herhangi bir neden yok.
balerinlerin alıştığı tarzda yürü emin ol öyle hissedersin:)
çok komik oluyor :D
niye ya çok seksi geliyor bana:D dik dik yürüyorlar hep
erkeğin iştahına göre değişir sene bi meyve salatası dene :D
benim tanıdığım kızlardan tanıdığım kadarıyla iç çamaşırın çok önemi var
amuda kalkip sevisebiliyorsa o kadin dunyanin en seksi kadinidir buyrun yapin bakalim
sexapelite göreceli bir kavramdır fakat alımlı olarak ve dişiliğini tam manasıyla kullanarak yatakta eşini kudurtabilirsin
Kendini seksi hissetsin yeter
hırkacım kendine güvensin yeter
bol bol egzersiz yapmalı:)
dişililiğini kullanmalı
konuşma bakışlar biraz da itici giyim
Seksi iç çamaşırı giysin.
hatun bilmiyorsa ben nereden bileyim :)
kafaya poşet geçirmeli
Adonisim var.
Kırbaçla dolaş
iyi fikir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?