Uzun süre seks yapmazsan kadında fiziki ve psikolojik nasıl değişimler olur? Bilen var mı arkadaslar

Bayanların isteği erkeklerin en az 3 katıdır. Düzenli cinsel ilişkiye alışmış bir bayan ise her geçen yıl isteği katlanarak artar. İlişkiye ara verdiği anda isteği daha da artar ve sosyal hayatta çok zorlanır. Devamlı istekli ve ıslak 😄😄😄 dolaşır. Mast yapar ama mast bırak isteği azaltacağına daha da artırır. 😄
Görüşümü beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bünün da bir çözümü var tabii
Eig için teşekkür ederim
Öncelikle zamanla isteği artar aklindan hep fanteziler gecer ve boo bol mastürbasyon yapar
Bir boşluk hissi oluyor fiziki olarak doluluk istiyor insan. Psikolojik olarakta eğer yanindaki kişi senin için özel biriyse onunla yaşamak mutlu ve huzurlu hissettirir degilse bir etki saglamaz
@Efeayaz1 evet böyle boşluk hissediyorsun o bölgede illa önceden cinsel ilişki yaşamana da gerek yok mastürbasyon yaptıysan da yeterli ama eğer bir kere bile zevk aldıysan o bölgeden boş hissediyorsun
Böyle düşüyor mu Efe
@aleaddinkeykubat Hayır böyle düşmez
İstekli gezer sürekli ne olacak
Cevap
36Cevap
Gynocentric toplum yapısını oluşturmak için mi her şeyi sadece kadın üzerinden soruyorsunuz. Bu tarz sorular hep vitrinde oluyor. Uzun süre seks yapmayan insanlarda fiziki ve psikolojik nasıl değişimler olur diye sorsaydın keşke. Soru çok sırıtıyor böyle.
Ben 3 yıl ara verdim. Başlangıçta mutsuz oluyorsun. Sigarayı bırakmak gibi. Tekrar başlayınca aynı tadı alamıyorsun
neden 3 yil ara verdin
pimi çekilmiş ama hala askerin elinde tuttuğu bomba gibidir.
en az 70 alması gereken mikroekonomi bütünlemesi kağıdına 0 verir bırakır. sen de "ben bu karıyı sikicem" diye sinirlenirsin. bilmezsin ki aslında onun istediği de budur. ancak bu bilinmezlikler hiç bir zaman günyüzüne çıkmaz ve gider paşa paşa bir kere daha alırsın o sikko dersi.
Kadınlarda o kadar etkili olmuyor kadın değişik varlık bu konuda. Ama erkek perişan oluyor onu biliyoruz.
Fiziki nasıl olur bilemem ama psikolojik olarak sıkıntılı oluyorlar. Gerçekten psikolojileri iyi llmuyor. İyi bir mikmek lazım öyle kadınları ki rahatlasınlar 😁
Kadınlara dayanamaz diyorsunuz peki siz erkekler hemen gider misiniz başkasına sırf sevişmek içinde olsa?
@BirTUFAN bunu bayanlar yapıyor olsa bilmem ne olur
ben yapardim
Ben yapmam benim işim değil. Sadece ciddi ilişki sonrası erkekler neden böyle oluyor ona anlam veremem
İlişki yaşadıysan belirtilerini kendin de bulabilirsin herkeste farklı değişimler olabilirken kimilerinde değişiklik olmaz
psikoljin bozulurr ve sinirli herşeye kızan hiç bir şeyden mutlu olamayan bir ruh halin olur
Kadın her ilişki sayısı düşmesinde vajinasinda kabarma ve sulanma olur ve vajina içe doğru sıkılaşır 😉eğer ki o kadınla ilişki yapılırsa leopar gibi olur kadın 😍
Evlilik harici ilişkiye karşı olan birisi olarak bana his gelmiyor öyle şeyler nedense ya benim istemiyor yapamıyorum
Freud okuyun tane tane anlatıyor. Seks yapmamayı geçtim uzun süre orgazmsız sadece klitoral boşalma bile devam etmek nelere yol açıyor bir bakın.
Hiç bişeyde olmaz
Zaten erkek kadınsız yapamaz ama. kadin erkeksiz yaşayabilir.
Kadının vajinası darlaşır. Bir sonraki ilişkin de zorlanırsın. Psikolojik olarak ta biraz asabi olabilirsiniz başkalarına karşj
Yıllardır seks yapmıyorum acaba yapsam ne olur ya da nasıl bir değişiklikler olabilir
Olmazmi mast eger duzenli biri yoksa benim. icin en rahatlama ornegi bu mast
Para mı yokluğuna dayanamıycaz mast yaparsın ya da biriyle girersin ilişkiye
Hiç bişey olmaz bence ne olcak. Çok daha istekli olur ve daha çok islanirsin sadece
bir kere sınırlı olur telıkelı olur cekılmez olur daha ne olsun
Beni çok etkiliyor kızlar nasıl adetde sınırlı sabırsız oluyor. Bende aynısını yaşıyorum
Delieiyor bikere asiri sinurli oluyor hwr seye sinirleniyor😀
Sinirli olur kadın seks yapınca mulu oluyorlar sana da bunu yansıtıyorlar
2 haftadan fazla duramıyorum
Var haftada 1 veya 2 kez
Değil
Kuzenimle
Ben de uzun zamandır yapmiyorum harbiden doluyum Patlamaya yer arıyorum 🙂
Sağlam beceriyor mu kuzenin
Pimi çekilmiş bomba gibi gezer istekli bir şekilde
bana ıkı sene yapmayan kadın denk geldı sabaha kadar mıktım doymadı uc gün maffettı benı
G. tü başı ayrı oynar, gösterir ama vermez,
İstekli olur ve daha bakımlı olur
var mı lan pinççlerrr
Kadın kilo alır formu bozulur
Bence olmaz
bence olmaz?
Sinirli olur her kesi azarlarsin
Hiçbişey değişmez
Sıkıntı...
Ek. l anlatiyim sana
Eskiyip gidersin 😅
Azar yani