Gizli Üye(30-35)+1 yılFeminizmin yüksek olduğu yerlerde gay oranı çok yüksek. Ayni şekilde lezbiyenlik de çok yüksek. Bazı yalaka erkekler feminizmi iyi bir şey zannediyor. Feminizm arttıkça erkeklerin ve kadınların birbiri ile sevgili olma, evlenme ve cinsel birliktelik yaşama ihtimali çok düşüyor. Çünkü feminizm nefret dolu bir ideoloji.
Erkekler nafakalarla, kadın beyanı esastır saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyor. Dolayısıyla gay oluyorlar.
Ben gay degilim ama sevgili olmam yine de bir kızla. Tek gecelik iliski istiyorsa tamam, baska türlü işim olmaz.42 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak erkek kardeşimin düşüncesi bu. ayni kafadasıniz. Sizin gibi bu düşüncede olanlar da
Çoğalıyıor
Cevap sahibi+1 yıl@leomessiii00 Çoğalmalı zaten benim gibi düşünenler.
+1 yılNedeni bilmiyorum ama yakışıklı görünce içim gidiyor =)
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya mesela aşk olaylarını anlatsana.
Mesela bir adam geçti nasıl içinde his oluyor?- +1 yıl
Öncelikle merhaba erkeğim ve kendini kadınsı olarak tanımlayanlardan nefret ederim erkeklere karşı ilgim var nasıl bir kız bir erkek görüp hoşlanırsa ben de görünce hoşlanıyorum keşke sevgilin olsa el ele tutuşsak sımsıkı sarılsam ensesini öpsem elini öpsem VS buna benzer daha bir çok şey...
+1 yılBilmiyorum da geneli duygusal açıdan gerçekten hemcinsine bir şeyler hissediyor olsa da bir çoğu küçük penis sahibi olduğundan gay olmayı tercih ediyor bence. Bir kadını doyuramam duygusu. Küçük penis bir erkeğin başına gelebilecek en kötü durum ya...😂😏
44 Yorumla- +1 yıl
Türkiye standardı zaten küçük. Ama klasikte olsa, önemli olan işlevi
Soran+1 yılGaylerin pipisi küçükmüymüş?
Sen nerde gördün kız?- +1 yıl
Üstüne basa basa penisleri hakkinda yorum yapman şaşırttı :D bir bildigin var belli, nerden biliyorsan ne gorduysen artik :D
- +1 yıl
Kaç gay penisi gördün ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında normal erkek bulamıycaz heralde😂biçok erkek gay olma yolunda ilerliyo
56 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu sorduğumdan beri kıçım başım ayrı oynuyo😕
Cevap sahibi+1 yılAhahahh😅sende de mi var bişeyler😝
Soran+1 yılYok aslında ben taş fırın erkeğiyim
Cevap sahibi+1 yılSen taş olarak kal o zaman😉aman yumuşama! Siz bize lazımsınız😂
Soran+1 yılTamam😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bütün gayler yakışıklı değil ama evet içlerinde çook yakışıklıları var ve bakımlılaro yüzden iyice yakışıklı gözüküyorlar.
Anne karnındaki y kromozomu eksik diye onu düzeltmeye çalışıyor o yüzden çocuk gay doğuyor ve her erkek çocuğun gay olma ihtimali artıyor annenin onarma kapasitesi arttığı için belki ynin bacağının yanında bir şeyler daha onarılıyordur o yüzden daha zeki yakışıklı falanlardır.
Ve gayler daha entelektüel o yüzden spor yapıyorlar tarzları iyi falan bunlar da yakışıklı gösteriyor20 YorumlaO yakışıklılıkla aldığını almıştır hayatında değişiklik istiyordur gay oluyordur belli süre biktiktan sonra normale dönüyorlardır bence
410 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dönmezler zaten işler kesat
Soran+1 yılBir gün cafedeyim öğle saatleri. İçeriye bir hatun sürüsü girdi ama sanki mankenlik ajansından çıkmışlar öyle böyle değil yani fizikler hepsi kusursuz. Sonra spor salonundan çıkmış belli , elinde çanta kıvıra kıvıra yürüyen bir gay geldi hepsi etrafına doldu arkadaşlarıymış doğum günü varmış.
Soran+1 yılKıvırarak yürüyor, ses tonu , yüzü makyajlı bir tip
Soran+1 yılEşcinsel olduğu kesin
Soran+1 yılİstanbul çok bozuldu ya 🙄
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yakışıklısi? Bunlar kadin gibi zaten. Sakal olunca yakışıklı mi olunuyor? Erkek dediğin erkek gibi olacak.. yakışıklı bile bulmuyorum...
31 Yorumla
Soran+1 yılBen taş fırınım bana niye kızıyorsun? Genel böyle bir beğeni var ben sadece sordum. Anlatın bilelim🤔
+1 yılGüzel olduklarını bilmiyorum da pislikler çok zeki
Allah bir beyin vermiş onlara ama işte adam değiller10 YorumlaHepsi yakışıklı değil lakin geneli öyle. Şu bir gerçek ki çok naif kişiler en azından benim arkadaşlarım öyleler 😊😊
11 Yorumla- +1 yıl
Kendilerine bakıyorkarda ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyanın en güzel kadınları Tayland'ın erkekleridir. sözünü duydun mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç 🤢
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yakışıklılar cidden. Bakımlılar adamlar işte, spor yapıyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısaca cinsellikte pasiflik güzellik-yakışıklılık, aktiflik çirkinlik diyebilir miyiz hojam?
Çünkü tacizci azgın kekoların hepsinde testosteron çok fazla02 Yorumla
Soran+1 yılAdın ne yavrum senin?
Bu konu üzerine kahvemizi içerken konuşmak isterim. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceğimi dedim gerek yok :D
+1 yılgay olunca görüşüne dikkat ediyorlar. kadın gibi bakıyorlar hayata :9
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen mesala birinci foto da çok yakışıklı gorunuyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendilerinin farkındalar ki birbirleriyle takılıyorlar işte.
10 Yorumla
+1 yılTipsiz gay de var hatta tipsiz gay olan insanlar daha bile fazla sosyal medya da bir sürü var karşına çıkıyor hep...
00 Yorumla
+1 yılHakkımızı yiyorlar 😫
17 Yorumla
Soran+1 yılSende gözüm var 🙄
- +1 yıl
Boşuna vakit harcama derim
Soran+1 yılNeden? Evli misin?
- +1 yıl
Evde kalmayı planlıyorum ve planlarımı kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim
Soran+1 yılArada istersen adalara gideriz Heybeli’de balık ısmarlarım orada küçük bir evimiz var🙄Eğlenceli olur bence
- +1 yıl
Sen git bn gelcem :D
Soran+1 yılLütfen 🤗
Evet ya bnde fark ettjm onu😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılSeninde vücudun çok hoş , taş gibi 😍
bakımlarına giyimlerine dikkat ediyorlar
12 Yorumla
SoranBenim pederde mi gay acaba?
Bakımına giyimine dikkat eder ama 3 çocuğu var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunluk öyle nedense bir bakıyosun yakışıklı taş gibi erkekler gay oluyo şaşırılacak durum bazıları kadınsı duruyo bazıları erkeksi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbulu değil evreni elden geçirsem ne olacak? Yakışıklı olmak demek kadın becermek demek mi?
10 YorumlaBakımlı oldukları içindir
14 Yorumla
Soran+1 yılSeninde vücudun çok güzelmiş ama gece fotoğraflaşalım mı? 😉
Soran+1 yılSadece gay değilim seni çok beğeniyorum ne var bunda?
Soran+1 yılÇok hoşsun senin gibi karım olsa evden çıkmam😘
Evet gaylar çok yakışıklı ve kuğul oluyorlar
24 Yorumla
Soran+1 yılAma bende yakışıklıyım
Soran+1 yılGösterirdim ama ayıp olur şimdi☺️
Fikrim Yok.
53 Yorumla
SoranFikrimin ince gülü şarkısını yüksek sesle 1 defa söyle ceza olarak
Soran+1 yıl😂😄
Teşekkürler bravo
+1 yılKlasik yakışıklılık kuralları dışındaki erkekleri yakışıklı çirkin diye ayıramadım hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZararsız i b n e l e r 🙄
11 Yorumla
SoranTanrı herkesi vicdanıyla ölçer sanırım.
Yargılamıyorum
yakisikli olmasalar gay olmazlardi
13 Yorumla
Soran+1 yılAcaba kız düşürmek cool görünmek için mi öyle davranıyorlar?
Soran+1 yılHaklılar aslında bizim Kezbanlarda çekilecek gibi değil😂
Çünkü kendilerine bakiyolar
10 Yorumla
+1 yılgay oldukları için :D
10 Yorumla
+1 yılAdamlar kendilerine bakıyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTıpkı tüm lezbiyen kadınların güzel olması gibi
10 Yorumla
+1 yılEvet öyleyizdir söylemesi ayıp
20 Yorumla
+1 yılYumuşakliklarinin sana yakışıklı gibi gorunmesi de garip degilmi? Bana hic öyle gorunmuyorlar çünkü.
03 Yorumla- +1 yıl
Kafanız mi güzel sizin. Hormonal faktörlerden dolayı tercihleri öyle. Hepiniz ayri yorumlamis yahu. Cehalettttt
Soran+1 yılGayleri sadece ben fizik olarak yakışıklı buluyor değilim ki? Kadınlardan hoşlanıyorum
+1 yılLezbiyenler de aynı şekilde..
10 YorumlaOldukçada komikler
11 Yorumla
Soran+1 yılÜniversitede vardı bir tane gay miydi bilmiyorum ama eşcinseldi. Bana anlammış gibi davranıyordu
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aktif pasif gayım mutluyum )
00 Yorumla
+1 yılÇözemedim, akıtıyorlar.. altlara beton yetmez..
00 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ceza olarak Nilüfer’den bir bilseydin şarkısını söyleyeceksin. Aşağıda bir hanımefendi bizi kırmadı sende kırma.
+1 yılaga midem bulşandı mkk :D
10 YorumlaYakışıklıyım ama gay değilim ajsksk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYakisikli olsa ne olur erkek değil 😂😂
00 Yorumla Ya evet çok tatlıyız
10 Yorumla
+1 yılİğrencler sadece bu
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam