Umarım linç yemem ama cidden öyleler. Çoğu yakışıklı erkek eşcinsel. Neden böyle? 

muhtemelen sayı az olduğu için ciddi bir challange var.. bu nedenle kendilerine ve vücudlarına hetero erklerden daha iyi bakmak zorunda oluyorlar diye düşünüyorum
Cevap
9Cevap
çok yakışıklı oldukları için eşcinseller zaten. adamlar herşeye doyuyor :) kadından bıkıyorlar :) sonuç bu :)
kadınlarla olmadan direkt hemcinsiyle ilişki yaşayan eşcinsel sayısı daha çok
bende ucunda duruyorum eşcinselliğin :)
çünkü kadınlar gidip imkansız işlerle uğrasıyorlar :) ulaşamadınızya
hayır dış görünüş olarak daha yakışıklılar
Şu en alttaki görsel acayip bişi kameralar olmasa yicek dkxjsbx
Bazı hetero erkekler bütün homo erkeklerden daha yakışıklı. Hem her eşcinsel erkek te yakışıklı değil.
Daha bakımlı oldukları için
İnanmıyorum kıvırcık olan eşcinsel mi yaaaaaaa
evet, jorge lopez biseksüel :)
Türkiyedekiler kız gibi kıvırtan tipler
Çünkü erkek değiller öyle olması normal ruhları ve bedenlerinin bir kısmı kadın
translardan bahsetmiyorum
Farketmez aynı şey katli vacip bir takım veledi zinalar
Çok kötüsün. senin katledilmen gerekiyor. topluma falan çıkmamalısın
Alakası yok lut kavminin çocukları bunlar hepsini toplayıp benzin döküp yakılmaları lazım ibret-i alem olsun
umarım sen benzin dökülüp yakılırsın iğrenç mahlukat
Seninde onlardan farkın yok onlara sempati duyanda aynı benim gözümde babana annene yazık
babam da annem de destekliyor senin gibi yobaz değiller. insan değilsin. mağarada yaşa
Pinokyo. Annen baban böyle olduğunu bilse keserler seni
herkesi kendin gibi sanma annem de babam da gayet modern insanlar ve senin gibi homofobik değiller
O. Çocukluğunun adı modernlik olmuş seni yetiştiren ana babanın ya ben
asıl ben seni yetiştiren ananın babanın. o, ç da sensin kendinle karıştırma
Bizim ne olduğumuz belli çok şükür Allahın laneti sizin gibilerin üstüne
he he öyledir
Bununla karşılaştığınız gün herşey için geç olacak onlarca hadis var kuran var bunlar yalan siz doğrusunuz öylemi?
aynen
Bunların hepsinin içinde kadınsal iç güdü var
Hastalar ama
değiller
Hasta, sapık.
dünya sağlık örgütü hastalık olmadığını söylüyor ve eşcinsellik akıl hastalıkları teşhis ve istatikleri kılavuzundan sonsuza kadar çıkarıldı. ayrıca "cinsel yönelim, tek başına, bir rahatsızlık/hastalık olarak kabul edilemez" maddesi eklendi. tıp hastalık olmadığını söylüyor. tıptan daha iyi mi bileceksin?
Allah öyle diyor. lut kavmi acı bir şekilde yok oldu. içinde peygamber karısı da vardı. tövbe tek kurtuluşları
hastalık diyorsan bu tıbbın konusu ve tıp hasta olmadıklarını söylüyor? din ile tıbbı bir tutma
Dinde şifadır
hastalandığında doktora gitme o zaman
Alternatif tıba yöneliyor herkes. şimdiki tıp sorunu çözmeyip baskılıyor.
İçine değilde dışına baktıkça daha çok aldanırsın
içleri de iyi?
Bence de çok yakışıklılar😍🙈
Bu güzel bir şry benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?