Vücut Sıcaklığı Herkezde Farklılık Gösterdiği Gibi Vücut Sıcaklığına Tepkimizde Farklılık Gösterebilir... Peki Siz Vücudu Sıcak mı Seversiniz , Yoksa Soğuk mu? Sıcaklık Seks Kalitesini Etkiler Mi?
Vücut sıcaklığını vücutta bulunan demir miktarı belirler. Demir oranı yüksek insanların vücut sıcaklığı daha yüksekken, demir oranı düşük olan insanların vücut sıcaklığı da düşüktür. Demir bakımından zengin yiyecekler genellikle hayvansal gıdalar, zaten bitkisel gıdalarda bulunan demir vücut tarafından kolayca emilemez. Buna göre değerlendirecek olursak; - Erkekler hayvansal gıdalar ile daha haşır neşir olduğu için erkeklerin demir ortalaması daha yüksek, - Bunun aksine hanımlar daha bitkisel beslendikleri için demir miktarı erkeklere nazaran ve ortalamaya göre daha düşüktür. Bu sebeple, erkeğin vücudu sıcak, kadının vücudu soğuktur. Yine bu duruma göre söylemek gerekirse, erkeklerin tamamı sıcaktan nefret eder ve soguk tenli kadını daha arzulu isterken, kadın ise çoğunlukla üşüdüğünden erkeğin sıcak tenine daha iştiyakle yaklaşır. Yani, Allah öyle bir ahenkle yaratmış ki, hep birbirimize sarılarak yaşayalım istemiş. Vücudu sıcak ama kendisi soğuk seven erkekle, vücudu soğuk ama kendisi sıcak seven kadınla... :) Bilimsel anekdotumuz da burada bitti, haftaya yeni anekdotlarda buluşmak dileğiyle. :P
vucudu soğuk veya sıcak önemi yok aslında. İçinin sıcaklığı önemli ve severek isteyerek yapması vucudum sıcak ve ön sevişmeyi uzun tutmadan yanayım hadi hadi diyen kadınları insanın hevesini kaçırıyor yani dakikalarca klitorisi yalamak isterim genelde tabi kadın bakımlı ise 👍🏻
kaliteyi artırıp arttırmadığını bilmiyorum da ben bu kış yanıyorum anlamadım yorgan tepikler oldum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kesinlikle çok etkiler.. Sıcak vücut her zaman daha arzulanır, daha istekli hale getirir ve daha zevk verir.. Ama soğuk vücut soğutur bence, isteği ve arzuyu söndürebilir..
Bir inci kolyeye, önce aromatik yağ sürdüğüm elime alıyorum, sonra partnerimin karın ve göğüs bölgesinde dolaştırıyorum, son olarak hassas bölgelerine yuvarlıyorum. İnciler yumuşak cildinde hafif bir gıdıklanma hissi yaratıyor. İnci sıcaklığı muhafaza eden bir cisimdir. Onlarla sevgilimin cildine ne kadar çok dokundurursam, o kadar çok ısınıp sıcaklık hissi verir. Bu da ćok fazla tahrik ederek şehveti artırır. Böylece kaliteli bir seks ve mutlu son kaçınılmaz olur hanımefendi... 😍😎
Sicak olmali teni soguk beni cezb etmiyor :) ve bu durum etkiler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bence kendine bir kaç jartiyer takımı al. kimseye çaktırmadan gez dolaiş. sana ne hissettiriyor. hatta donda giyme. arada vibratör kullan. o zaman içindeki cevheri anlayacaksın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim vücudum değişken sıcaklık da. Yazın buz gibi... Kışın yanıyor ama sıcak kadın iyi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
örnein çok sıcak sevişmek ter kokusu yapabilir bence ama tahrik edici olabilir de.
En İyi Cevaplar