Daha ne detay gireyim bilemedim ki.
Kadın haklı
Haksız
Diğer
bencilce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkiye kadın girmiyor diye aldatan boşanan erkek olsa böyle soru olmaz kadına yetmşyor mu ırıspı falan dersiniz moj beyinliler.
Kadının en tabi hakkı , aldatsa dahamı iyiymiş , haksız bulanlar.
Erkekler artılamış, hemcinslerin eksilemiş
Cuckold ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
@JamieFox Bir kişinin bir ilişki üzerine ne düşündüğünü sormak onursuzca değildir.
@JamieFox 33 yaşına gelmişsin bir bok öğrenmemişsin seni yakalarsam domaltırım. Beyinsiz olduğun için bir defa daha söylüyorum "bir insanın sadece bir olaya ne tepki vereceğini öğrenmek için sorulan soru seni onursuz yapmaz" ama bun anlayamamak seni canım yaptı. Atıldın!
@JamieFox Ben onun cinsel hayatını sormuyorum ülkemizde gitgide yayılan belki bana göre de sapıklık, ruh hastalığı olan bir olay ile ilgili yorumunu merak ediyorum.
@JamieFox Konuşmamak çözüm değil ki.
kadın haklı umarım ron jeremy gibi birini bulurda hevesini alır biraz.
Saçmalık, bir evlilik asla cinsellik üzerine kurulmamalım.
Cevap
16Cevap
haklı boynuzlamasından daha iyi. erkek zaten bencil olmasaydı kadına bunu söyler öyle evlenmeye çalışırdı. bu tür bir erkek yalancıdır.
Bundan sonra sevgili olmadan penis resmi mi atalım öyleyse :D?
penis resmi atın demiyorum cinsel yönden sorununuz varsa bu söylemeniz şart. sen mesela evlendin ama evlendiğin kadının doğuştan vajinası yok naparsın boşanırsın. evliliğin ne olduğu ortada ömür boyu cinsellik yaşamayacaksa kadın neden evlensin. cinsel illişkiye engel olursa mutsuzsa haklı. boşanmasa bile boynuzlar. sen boynuzlamadan duracagına ınanıyor musun bu zaamanda. eskı zamandakı kısıtlı bır yaşam sürmüyoruz. herkes herkesle iletişim kurar. boşanıp boynuzlamıyrsa helal olsun. boynuzlayıp baskasından cocuk dogurup senın cocugun dıye kaakakalayan var
Bana onu yapamazdı, kimse yapamaz, çünkü ilk çocuğum doğduğunda gizli saklı dna testi yaptıracağım (her şey 10 numara dahi olsa) İlk yorum espri amaçlıydı bu arada.
bence de yaptırın güvenmeyin. bende erkek olsam güvenmem yaptırırım. kadın yaparsa ruhunuz duymaz. geçen haberlerde çıkmıştı adamın btn cocukları başka bir adamdanmış. adam dogumda ben vardım ben okuttum ben buyuttum 20 yıla yakın sonrası ogrenmıs gercegı. oyle olcagına bastan ogrenmelı.
Vallahi ben kendi anneme babama bile güvenmeyen biriyim. Kolay kolay kandırılamam bu yüzden. Bakmasını bilene bu mağdurlardan bir ibret var. Millet güven goygoyu yapıyor ama bu adamlar da karılarına güvenmişti.
Allah herkesin karşına vicdan sahıbı ınsanlar cıkarsın. erkek olmak daha zor. yıne kadın bılır kımden ne yaptıgını ama erkek ıcın ancak dna. onuda gızlı nasıl yaptırcan kımse ızınsız yapmaz bence.
Yaptırabiliyorsun ebeveyni olarak hakkın var.
anne izni gerekmiyor yani. ıyımıs ozzmn
Bir de anne izni olacak öldürelim erkekleri daha iyi mk
Evlenirken ne kadar tanısada hiç ilişkiye girmiyo sonra penisi küçük diye boşanıyo saçmalığa bak. insan bir kontrol eder. :D
şimdi şu var.. kadın o kadar şey izliyo sonra bakıyo... :D :D
bunlar şeyse bu ne :D. bu şeyse o n e :D
Kadın yeterli derecede tatmin olamıyor ve daha uzun istiyorsa bunu dile getirmesi boşanması doğal
kadınlar asla memnun olmazlar 25 cm lik biri gelse bu seferde çok büyük diye ayrılırlar
bence kadın haklı boynuz atmak yerıne bosanmıs bence dobra bır kadınmıs
bahane mi acaba. herkeste ki büyükmü sanki bir dertleri vardir, bahane olmus.
o kadar absürt şeyleri normalleştirdiler kı artık herseye olabılır dıyoruz !!!
bunun için boşanılırmı be
makineyi kullanmayı bilmekde önemli ;)
o boşanmak için bahane
haksız değil haklı bence
hepsi bahane ayrılmak için
Olay nerde olmuş 😼😸
Boyu degil islevi onemli diyorlar ya
Saçma ya
Saçma
sacmalikkk
Adice :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?