Çok fazla seviyor ve ilgileniyor benimle aldatma vs yok. ve her hareketimden anında tahrik oluyor ama farklı fantezilere açık değil böyle olunca bende tatmin olamıyorum. 4 5 günde bir sadece bir kez ilişkiye giriyoruz ikinci asla olmuyor kondom kullanıyoruz ve takıntılı bir şekilde kondomu kontrol ediyor hamile kalmamam için. erken bosalma problemi var. ve uzun yıllardır iliskiye giriyoruz sebebi nedir sizce neden farklı fanteziler denemiyor ben bu kadar istekli olduğum halde?
Cevabın nedir?
Sebebi muhtemelen uyumlu olmamanız herkes farklı fantaziler sevmez herkes aynı oranda istekli olmaz cinsel anlamda uyumlu değilsiniz demek ki birde farklı fantaziler demişsiniz ne gibi farklı fantaziler mesela çok uçuk şeyler mi ya da değişik şeyler mi ki eşiniz yanaşmıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılFantazi derken uçuk şeylerden bahsetmiyorum aslında sehvetten bahsediyorum. birkaç yıl öncesne kadar da uyumluyduk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlanda kıymet bilmiyor işte keşke karım olsaydı 2 günde bir uyutmazdım bazılarında şans var şans kıymet bilmiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılMaleswf cinsellik önemli. ilişkiden sonra ikinciyi yapıcak istek kalmıyormu
- +1 yıl
Ben bekarım 1 ay öncesine kadar düzenli seks hayatım vardı haftada 3 gün görüşürdük ilişkimiz 7,8 saat sürerdi 5,6 posta atmadan bırakmazdım kızı
Soran+1 yılBizimde öyleydii istee simdi ne degisti anlayamıyorum
- +1 yıl
Yaşlar kaç ve kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl28 yas 4yıl evliyiz öncesinde 4 sene yaşadık cnselliği herseyi yaşadıgımz içinmi boyle acaba
- +1 yıl
Yok daha çok istekli olmalı aksine tam en güzel yaştasınız seks için
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum Saatlerce sürsün istiyorum ama karşılık yok. istekli aslında öperken bile sevismeye hazır ama standart farklı istekleri yok. Sebebi nedir sence bu sorunun
- +1 yıl
İşleri mi iyi değil stres yapıyor acaba, kemiklerini yerindem oynatmalı haftada 1 gün seks yapan evli mi olur, benimle evlenecek kıza üzülüyorum uyutmam valla yatakta karım olacak rahat durmam asla
Soran+1 yılAynen öyle aşırı stresli herşeyi kafaya takan biri inanmicaksn is bitince kondomu bile sisirip kontrol ediyor çıldırıyorum delik vs var mı diye cocuk olucak diye korkusundan. cinsellik çok önemlı ama özellikle evlilikte hersey demek
- +1 yıl
Yok artık saçmalama kondom şişirmemi🤔o kadar da değil ya 4 senedir çocuk yok mu evliliğinizde? Evliliğin alt yapısı evliliğin bel kemiği yatak odasıdır, seks çok önemli tabii hele evliyseniz doya doya senin üstünden kalkmamalı.
Soran+1 yılBir kez hamilelik süphesi oldu o gun bugündür takıntı halinde şişiriyor😑yok malesef onuda istemiyor
- +1 yıl
Tuhaf bir durum çocuksuz bir evlilik asla düşünemem ben imkansız büyükte konuşmuyorum zaten çocuk için evlilik istiyorum hep hele 4 sene evli olacağım 2 çocuğum olmalı 4 senede, eşinin psikolojik sorunları ciddi derecede yüksek bir evlilikte çocuk yoksa aile olamazsın ki belki çocuk olsaydı daha farklı olurdu kesinnn. üzüldüm sana İnan kesin çok ta güzel bir kadınsın tahminim.
Seni beğenmiyodur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
+1 yılDostum selamlar. Çok saçma yorumlar gördüm emin ol hepsi saçmalık. Her insanın hormonları aynı olmaz eşinde de bu hormonlar az olabilir bu da cinselliğe fazla ihtiyaç duymamasını sağlar. Fantezilere açık olmama sebebi işi aceleye getirmesi çünkü gereksiz görüyor. İleride daha büyük sorunlar ortaya çıkarır bu durum. Aldatmanı tavsiye etmek istemezdim ama sürekli tatmin olmamak ondan soğumanı sağlar bu yüzden bunu öneriyorum maalesefki ama çok tedbirli olmak şartıyla. Eşin bu konuda değişmez diye düşünüyorum tamamen hormonel bir durum. Sorun falan olursa mesaj kutum daima açık. İyi günler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüslüman kültüründe yaşayan çoğu erkek öyledir, eşlerine oral seksi dogy , bazı pozisyonları yakıştırmazlar, misyoner pozisyonu dışında ilşkiye giren kadına oro. pu gözüyle bakarlar, ilk boşalmayı kaç dakikada yapıyor? İlk boşalmayı elle yapsın, ikinciyi vajine içine boşalsın, süre uzar, üçüncüde ikincinin 2 katına çıkar süre, çok seksi transparan iç giyimler, al, çok seksi kaliteli parfüm al , azsın biraz, isteği az herhalde, prezarvatifle haz almazsınız ki, ah benim böyle azgın eşim olacak en az 2 günde bir ve her yaptığımda en az 3 posta atarım, önce 30 dakika ön sevişme yaparım, karşılıklı, sonra 3 farklı pozisyonda atış serbest
00 Yorumla
+1 yılo denemiyorsa sen dene sen yönlendir onu, erken boşalma sorunu varsa ilk seferde içine girmesine müsade etme oral yap elinle boşalt vucuduna biraz bekleyip devam edin ikincide o kadar çabuk gelmez
00 Yorumla
+1 yılZaten sevişme sırasında kafada bir şeyler varsa olmaz işle alakalı çocukla
04 Yorumla
Soran+1 yılKafasındaki sorunlar yüzündenmi yani
- +1 yıl
Yani diğer durumlar olmaz diyorsan başka bir şey değil ama onu hareketlendirmek senn elince bakımlı seksi karşıla evde paçoz geZme sırtında batraniye ile dolaşma seni her anında seksi görsün bak horoz gibi çöküyomu görürsün
Soran+1 yıltitiz vücut bakımlı makyajlıyımbir erkegin en cok istedigi tayttanga tarzı seylerle görmek bende hep evde oyle dolasırım ayrıca esime göre daha güzelim bir eksiklik yok gibi ama daha fazlasını yapmam lazm.
- +1 yıl
Tebrikler eşini böyle düşünüyor olman ama kendinede haksızlık etme
Ona değişik olmalısın monoton olunca sıkıyor belli süre sonra fantazi yapmalısın sınır koymadan değişik herşey olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu çıldırtmak daha fazla zevk almasını sağlamak için girişimlerde bulundun mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu soruyorumm iste neyi eksik yapiyorum ne yapaym mesela çıldırtmak icin
Cevap sahibi+1 yılben erkek olarak ne isterdim biliyor musun? kırmızı seksi bir gecelikle eşimin yatak odasına girmesini ve geldiği gibi kucağıma oturup ileri geri sürtünüp beni azdırmasını isterdim o sürtünürken istemsizce göğüslerini okşardım emerdim hatta. sonra hafiften çiçeğini yoklardım bakardım eğer hafiften sulandıysa içine girmeye başlardım. yani iş her halükarda sende bitiyor. seksi şeyler giyip azdırmayı dene onu
Soran+1 yılBunları yapıyorum artı isteyken foto bile atıyorum ona ama sanırsam benim kocamda sorun.
Cevap sahibi+1 yılsenin içindeki isteği anladım ben doyumsuzsun saatlerce seni becersin bal kutunu yalasın seni kudurtsun içindeki sıvıları çekip çıkarsın istiyorsun ben de böyle bir eşin hayalini kuruyorum keşke olsa. ahh işte bazısı var hayal kurar bazısı var olanın kıymetini bilmez.
Cevap sahibi+1 yıldaha çok ne tarz fotolar atıyorsun? onu azdıracak şekilde mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşini mast ile hallediyor olabilir. Sana ihtiyacı yoktur o yüzden galiba. Sen ne istiyorsun ki eşinden ne yapacak sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kadar istekliyken mast yapıyomudur ki? mast daha mı fazla zevk alıcak. Renkli bir cinsellik istiyorum saldırsın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNerene saldırsın😂
+1 yılSende kaynaklı olabilir soğukluğu sürekli deli et onu sen ya her an her halinle
08 Yorumla
Soran+1 yılBen istekliyim zaten neden benden dolayı soğuk olsun neyi eksik yapıyorum ki sehvetli olmuyor napmam lazım?
- +1 yıl
Sorun erken bitirip. Seni tatmin edemeyince psikolojik de olabilir
Soran+1 yılSanmıyorum yaa önsevisme de olablir ama boslmadan sonucta
- +1 yıl
Evet olabilir yapmalı bence yani de artık bilmem nasılsin fizik endam soğumuş da olabilir senden
Soran+1 yılSoğumuş olsa sadece dokunmamdan dudagnı ısırmamdan filan tahrik olurmu bunları yaptıgımda bile hemen istiyo.
- +1 yıl
Him bak sen 🙈 tehlikeli kadınsın
Soran+1 yılTerslik. adam ın tehlikeli olması lazımda
- +1 yıl
Yok da adam da baştan çıkartmayi seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinden memnun değildir biraz süre ver ve bence bir uzmana görünün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ilişki de cinsellik önemli senin böyle eksik kalman olmaz... erken boşalması kader değil
00 YorumlaEşinde problem var emn ama erkek daha istekli olur ev hanmsn sen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıloduna denk gelmıssın malesef Allah dagına gore kar vememıs bu sefer kar fazla olunca dag gomulmus
00 Yorumla iş hayatı vs stresli geçıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki bu uzun boyle devam ederse aldatir misin onu
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece susuyorum ve sirf cinsellim yuzunden aldatacaksin.. yemin ederim eş kavrami ve aileye bagliliginiz yok yaa.. adam aldatmamis sen bilmiyorum diyorsun.. yuru gitt
Soran+1 yılAldatıcam demedim! Benimde isteklerim olması normal. Hicbir sebep yokken bu kadar isteksiz bende soğursam kendisi aldatacak bu kadar isteksizlikle birgün başına gelince anlarsın sende..
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne bilek biz bunu kocana sorsana
00 Yorumla
+1 yılZaten erken boşalacsk diyedir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gibi görünüyor
+1 yılerken boşalan erkek fanteziye kapalıdır
00 YorumlaAdamın işi yorucudur ilişkiye enerjisi kalmıyodur
00 Yorumla
+1 yılGuruba Mı Girmek İStiyon NeYani :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama öyle birsey demedim
- +1 yıl
:) Değişik Fantazi Diyon :) Ama O Zaman Başka Birin Bul Başaka Biriyle Dene Ne Diym
Soran+1 yılYok yanlıs anlamısın önsevsme iliskiden sonra ikinciyi yapmak gibi seyler diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen yönlendir bunu
05 Yorumla- +1 yıl
Kolay
Soran+1 yılne gibi yani
- +1 yıl
Ne iş yapar bu esin
Soran+1 yılHavalimanıda
- +1 yıl
Kızma takip et beni sonra sil
+1 yılİlginç bir durum
01 Yorumla- +1 yıl
Özele gesene