+1 yılCinsellik anlık bir zevktir en fazla iki saat sürsün o kadar
Özlemek ise ruhuna işliyor onsuz olamıyorsun yapamıyorsun hani derler ya baksam yeter ölsem de gam yemem işte böyle bişeydir özlemek12 Yorumla- +1 yıl
Özleyen cinsellik yaşamak istemez çünkü bir daha gidebilir korkusu vardır içinde onun için sımsıkı sarılır her an yanında olmak ister ve eğer özleyen cinsellik yaşamak isterse helalı olmadan dokunmaz günahtır
En İyi Cevaplar
Ozlemek; sevmektir ilk once. Cunku sevmezsen ozlemessinki delicesine. Ozlemek; aglamaktir. Akan her gozyasinda anilari ☺️Özlemek, sevdiği bir şeyi ya da kimseyi bir daha görmek isteğini duymak, ona kavuşmak istemek, onu göreceği gelmek demektir.
27 Yorumla- +1 yıl
Uzun süredir görmediğin bir kişiye duyduğum özlem de ondan uzakta onu düşünerek hissederek gözler kapalı mast yapıldığında ortada cinsellik vardır
Onu görünce ona hasretle sarıldığında tüm kemiklerini sarmalayıp saçlarını kokusunu his edip göz yaşlarınız bşr birine karışıyorsa ortada cinsellik yok ancak tenler bir birine değince özleyesin beyninde cinsel arzular oluyorsa ondan uzakta isem yapılan mast tan farkı kalmaz kavuşmanın
+1 yılİnsan birini özlüyorsa herşeyiyle özler. Ne sadece duygularıyla ne de şehvtiyle özlediği kadını veya erkeği iliklerine kadar özler.
18 Yorumla- +1 yıl
İster tabiki dedim ya iliklerine kadar 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Özel bir durum var sanırım.
- +1 yıl
Farkettim 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Cinsel asamaya gecemedim
41 Yorumla- +1 yıl
Neden ☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılSorulara çağırmıyorsun ama bende özledim seni sorulara çağırmanı
22 Yorumla- +1 yıl
Çağırmasam’da gel diyorsun yani?
“Ne olursan ol yine gel yine gel” diyorsun yani? 😂
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
+1 yılLibido artınca erkek özledim kelimesini cinsel açlığını gidermek için kullanıyor bu doğru ama çoğu zamanda ruhunu mutlu edecek konuşacak dertlesecek hayat arkadasinida özlüyor keşke yanında olsa diye yani bu yüzden kadınlar erkekleri yanlış değerlendiriyor herşey cinsellik değildir erkeğin dünyasında 😊
10 Yorumla
+1 yılçok fark var,
özlemek özlenen olmak
cinsellik herkesle giderilebilir belki ama birini özlediysen o olmadan özlem bitmez...20 Yorumla
+1 yılözledim demek bana göre
ruhuna dokunmayı özledim demektir
zira ruhuna dokunamadığın bir kadının bedenine dokunmanın pek manası yoktur..10 YorumlaCinsellik de olacak tabi, insan sevdiği ile sevişmek ister yani...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ozlemek her zaman cinsellikle bagdastirilmalidir
Sohbetini sesini kokusunu gulusunu bile ozleyebilir bir insan karsisindakinin10 Yorumla
+1 yılDur kafamı karıştırma. Cinsellik olmadan özlense bile bir araya grlince dikununca opünce offf yaaaa 💓😎
11 Yorumla- +1 yıl
İllaki ister diyasıya ister hemde 😙😘😎
+1 yılÖzlemek cinselik değil ama bunu sevdiğin insanla yaşamak tabiki Güzel :) yoqsa özlemeyi direk cinselige bağlamak doğru değil
10 Yorumla
+1 yılOzledigimde teninin kokusunu içime çekmek istiyorum mahrem yerlerini koklamak istiyorum bunun sonucunda cinsellik gelişebiliyor
10 YorumlaSevmek ve özlemek farklı
10 Yorumla
+1 yılErkekler çok değer verip sevebilir uğruna herşeyi yaptığı kadın her erkeğin hayatın da mutlaka vardır. Erkek eşittir cinsellik demek değildir.
10 Yorumla
+1 yılÖzlersin ama hertürlü özlerin bir olmak istersin yaa aslında ulaşamazsan kötü be:(
10 Yorumla
+1 yılİnsan neye acsa onu ozler...
Cinsellimte ozlenebilir, bazen sevgi, bazen sevkat00 Yorumla
+1 yılBence karistirilabiliyor. Erkek evet ozlemde duyuyor fakat cinsellik bu ozlem oraninda %70 lerde
00 Yorumla
+1 yılBen özlem duyuyorsam bu cinsellik anlamında kesinlikle değildir oturup sohbet etmeyi konuşmayı dertleşmeyi istediğim için özlem duyuyorum
00 YorumlaÇok fark var. Bunu farklı kategorize edebiliriz. Cinsellik değil de azmak diyelim biz ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılduygusal bir özlemdir
10 Yorumla Birinde sevgi var diğerinde ihtiras sadece
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi cinselliğe bağlamayalım 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılozlemek her anlamda olur
10 Yorumla Özlem daha masum
10 Yorumla
+1 yılyatak
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler