Hangisi demiştir bilmiyorum ama çok doğru bir söz. :) Erkek dominant ve maskülen olmalı. Yatakta zaten kadınlar domine edilmek ister. Hepsi olmasa da kadınların çok büyük bir çoğunluğu yatakta itaatkar olarak, sert ve maskülen bir erkek tarafından becerilmek ister. Erkekliği hissetmek ister. Yatakta itaatkar kadın severim ben de. Normal olsa da olur, itaatkar olursa da olur. Ama dominant kadın hiç sevmem. Hangi kadın "aşkım rica etsem üste geçer misin lütfen" diyen bir erkekle ilişkiye girmek ister ki. Cinsellik sırasında erkek biraz sert ve otoriter olmalı. Ama bu demek değildir ki kıza istemediği şeyleri yaptırmak, veya bir şeye zorlamak. Tabiki de karşılıklı istek içinde olmalı her şey.
Ben 40+ kadınlar vurgusuna takıldım, o kısmı pek anlamadım. Yani 40+ kadınlar neden genç kadınlara kıyasla, sekste erkeğe karşı uysal ve itaatkar olmaya daha yatkın olsunlar? 40+ yaş grubuna giren bir kadın nasıl oluyor da, partneri oğlu olacak yaştaysa bile ona boyun eğmeye hevesli oluyor? Genç kadın daha ürkek ve teslimiyetçi olmaz mı? :-)
Onu lafın gelişi söylemiştir, ya da şu mana ile, 40 yaşına kadar kadın cinsellikte yeterince deneyime ulaşmıştır, bu yüzden kadının yatakta itaatkar, erkeğin de dominant olması gerektiğini öğrenmiştir tecrübesiyle diye düşünmüştür. Lafın gelişi demiştir onu 40 diye. Yoksa 19-20 sinde de gayet iyi yatak perfomansı olan kızlar da vardır.
Olay tecrübe, istek ve yaratıcılıkda bitiyor. Bir de kadının yatakta erkeği nasıl daha mutlu edeceğini, püf noktaları vs bilmesi. Mesela onu yapma , bunu yapma, orama dokunma, burama dokunma diyen kadın seksde başarısızdır, seks konusunda iyi değil demektir. Ya da hadi boşal hadi boşal diyen, işi aceeye getiren kadınlar da iyi değildir seksde. Kadın istekli, arzulu ve azgın ise, ne bileyim mesela oral süresini uzun tutuyorsa, maskülen ve dominant erkek tarafından becerilmekten hoşlanıyorsa, yatakta itaatkar ise o zaman yaşın bir önemi olmaz. Zaten boş yere dememişler, akıl yaşta değil baştadır diye. Ama tabi 18 den büyük olmalı iki taraf da. Reşit olmadan olmaz.
Evet haklısın. Bunun yaşla ilgisi olmamalı. Kadın 70 yaşındaysa ve partneri olan erkek 20 yaşındaysa bile, erkeğin kudreti altında ezilmeyi, onun tahakkümü altına girmeyi arzu eder. Erkek de kendi yaşı ve partnerinin yaşından bağımsız olarak, hükmetme ve gücünü kullanarak üstünlük kurmaya meyleder. Biyolojik formasyon, yaşa bakmıyor. :-)
Mantıksız , erkek doğası gereği zaten baskın dahada baskın olursa kadın sünger bob gibi yatıp beklicek sevmedim , cinsellik iki bedenin bir olup herşeyin doruk noktaya çıkması gereken bişey.
Peki bu sözün Kendji'den çıktığı kanısına nasıl vardın? Niye kadın olsaydın onun böyle bir söz söylemesini tercih ederdin? Onu hangi özelliği diğerlerinden daha çekici kılıyor? :-)
Diğer erkekler de güçlü ama Kendji çok hakim bir karaktere benziyor duruşu bakışı filan. Yatakta da hakim olur diye düşündüm. : ) Fizik olarak abartı değil, tam kararında. Teni çok hoş. Yüzü de çekici. Daha ne olsun. :)
Evet ben de Kendji'yi çok çekici buluyorum, onun her hali bende şehvet uyandırıyor. :-) 1996 doğumlu olmasına rağmen sekste 40+ bir kadına kolayca hükmedecek çapta olduğunu düşünüyorum. Sanırım sen de aynı izlenime kapılmışsın. :-)
@WoooÇokKritik ben hoşlanmıyorum insanız biz ya hayvan mıyız? Köle mi? Allah karşısında herkes acizdir, muhtaçtır. Bu tövbe haşa hükmetme merakı ne? Bu nasıl bir kibir?
Kesinlikle katılıyorum. Genelde Türkiye'deki ekran yüzü erkeklerle ilgili çekicilik söz konusu olunca Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Kerem Bürsin falan öne çıkıyor. Bence Furkan tümünden daha çekici ve karizmatik. Maskülen cazibe bakımından ezip geçer. :-)
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Anketler > "Erkek sekste hükmeder, tahakküm kurar, kadın uysal davranıp erkeğe teslim olmalı.40+ kadınlar bunu iyi bilir" sözü kime aittir?
En İyi Cevaplar