Cinsel Yaşam ''Sekste erkek otoriter ve hükmedici, kadın teslimiyetçi, uysal olmalı. Bunu olgun kadınlar daha iyi kavrıyor'' sözü kime aittir? meltemfırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Cam Joslin GigandetKendji GiracKevin ZegersTorrance Coombs Cam Joslin Gigandet Kendji Girac Kevin Zegers Torrance Coombs Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç ''Sekste erkek otoriter ve hükmedici, kadın teslimiyetçi, uysal olmalı. Bunu olgun kadınlar daha iyi kavrıyor'' sözü kime aittir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Diyene sokayim daİtaatkar ruhlu doyumsuz zayıf vücutlu kadın lazım bana 😃 0 0 Yorumla
BellaDonna91 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Kim demiş bilmiyorum ama doğru demiş. 0 1 Yorumla cilginsey +1 yıl nasıl hükmetmeli sana? Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sıradan bir bakış açısı, yatakta iki tarafta baskın olmak için mücadele etmeli. 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. bunu ancak kahvede söylerler. hangisi kahvede takılıyo acaba 1 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. bana ait değil 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar