Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumun ahlak yapısını en başta kadınlar oluşturur kadın doğurgandır yetiştirendir bir 'annedir'. Erkek-kadın'ı yetiştiren kadındır. Tecavüzcüyü de doğuran, büyüten, yetiştiren kadındır. Kadının cinsel yönden daha ahlaklı olup neslin devamını da o şekil yetiştirmeli. Bu böyle olmak zorunda bu böyle olmadığı sürece işte ortalık tecavüzcü, pedofili, şiddet, kadınların özgürlük bahanesi adı altında soyunmaları (buna benzer türlü ahlaksızca şeyler..) oluşucak ahlaksız karaktersiz bir toplum oluşucak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkeklerin namus anlayışı kızlık zarı. Milli olmak diye bir tabirleri var biliyosun. 18 olur olmaz ilk işleri milli olmak. Ama milli olurken bir kızla ilişkiye girdiklerini unutmasalar. Namus madem kızdadır diye düşünüyorlar o kızla bir şey yaşamasalar sorun kalmaz. Kızlık zarı sadece kadının o bölgeden mikrop kapmamasi için vardır. Ama maalesef günümüzde namus.
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@07Uzaklar kadınların en çok hastalandığı bölge vajinadir. Bu yüzden kadın hastalıkları diye bir şey var. Ayrıca kafamdan uydurmuyorum bunu. Bilimsel olarak söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@07Uzaklar kızmadım. Ve hızlı mısın derken ne demek istedin? Ve evli olmak ne alaka?
Cevap sahibi+1 yıl@07Uzaklar gizli olunca evli mi oluyorum nasıl bir mantık anlamadım cidden görüşümü istediğim gibi belirtebilecegimi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@07Uzaklar Yani evliler neden gizli olmayı tercih etsin ki? Rahatsız olan cevap zaten vermez diye düşünüyorum. Ayrıca rahatsız edici bir şey söylemiyorsunuz.
Şimdi şöyle.
Çocuk doğuyor ve anne baba kişileri öyle eğitiyor. Erkekleri bırak anneler diyor ki benim oğlum erkek olacak istediğini yapacak.
Hatta o kadar destek oluyor ki oğluna aman aglum sana kız mi yok diyor. Böyle düşünen anne lerin olduğu bir toplumdan başka ne beklenir ki13 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu sadece cahilliktir.. başka birşey değil ve sadece Türkiye’de var. 😔
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılKadin once kisidir sonra dişi
Bu algi oturursa hersey yoluna girer..12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Genel olarak bunun nedeni ne yazıkki yine kadınlar , cinsellikle ilgili mevzu olduğunda ben o kadonlardanmiyim diye lafa başlamaları fazlasıyla yeterli.
Bu konuyu önce kadınlar kendi aralarında ve kendi dünyalarında aşmalı.12 Yorumla- +1 yıl
Benimde demek istediğim öyle ithamlara açık kapıyı yine kadınlar bırakıyor... oysa kadınlar özel yaşamın kendileri için de özgürlük olduğunu bilmeli , savunmalı bu konuda erkeklere karşı cesurca tavrını koyabilmeli ama bunun için öncelikle kendileri psikoljik olarak bu durumu kabullenmeli.
+1 yılBence bu cinsel ilişkinin keyif değil üreme fonksiyonun ön planda olduğu zamandan kalmış. Erkek ne kadar yayarsa cinsini o kadar yayabilecek; diğelim senede 5 cocuğu bile olabilir. Ama kadının doğurduğu çocuk tek kişiden olduğu bilinmesi ise soy ve klanlaşma açısından önem arz etmiş olabilir. Bence insanın hayvanlara daha yakın döneminden kalma bir tepkisel beklenti olarak yorumlanabilir🤔
10 Yorumla
+1 yılSorun şu ortada bir ilişki varken iki taraftan birinin başka biriyle beraber olması mide bulandıran bu yoksa erkek birlikte olacakken kız olmasın yok öyle bır dünya ama erkek kendine sahip çıkmış sa sağlam kız Hakkıdır 😉😏
12 Yorumla- +1 yıl
Algı o yonde olabilir. Herkez aynî seyi düşünmüyor ama bakış açısı aynı olan insanlarla arkadaş olur insan.
+1 yılkeşke bu konuda olduğu kadar her konuda eşitliği savunsanız..
11 Yorumla
+1 yılCahillik
Aslında bir kızların namusu degil erkeklerinde var ama bizim abazalara göre namus sadece kizlar için geçerli42 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen mk cocu zoruna gitmiş belli
Erkekler, kadınlara laf atınca pis sapık oluyor ama haftalarca Beşiktaş'ın kalecisi Karius'a laf atan kadın program sunucuları pozitif anlamda gündemden düşmüyor veya sapık ilan edilmiyor, kimse dur bakalım ne yapıyorsun sen demiyor. Buna da el atmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda pek de öyle değil evet yapanlar var bunu ama eski insanlar genelde tabikide yanlış bir şey
30 Yorumla
+1 yılErkeklerinki sapasağlam durur iliskiden sonra hic bozulmaz ama kizlarinki her ilişkide bozulmaya baslar onlarinki eskimeye yipranmaya baslar ilk günkü gibi taze kalmaz onun icin bunlar
10 Yorumla
+1 yıl☺️☺️
Farklı bir algı oluştu bizde milletce
Erkek yapsa sorun yok o erkektir nolcak
Ama kız yapınca bacım haklısınız
Namusun erkekği kadını olmaz.
Bu algı kalkmıcak bir algi diye biliriz 😁😁10 YorumlaErgen muhabbetleri onlar belli bir yaştan sonra kimsenin umrunda değil onemli olan sonuç. Peki sonuç ne mutlu oluyorsan gerisi boş. Yapmişin yapmamişin milletten ne !
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen erkeğim kim ne yaptıysa yaptı. beni ilgilendirmez elbette 2 günlük dünyaya kimse ilgilendirmez beni ben rahatıma bakarım uzanırım koltuğa açarım telefonu oynarım sizde böyle şeyleri belli etmeyin topluma yapın ama göstermeyin ya? Herkese söylerseniz bacım da olursunuz yollu da bazen herşey insnalar söylenmez bence an göre zevkli olan ona göre ayıpdır zaten bu devirde edep haya diye diye sıçtılar ağxımıza insanlar hissizleşti
00 Yorumlaseks yaparken herkese yayinmi yapiyosun toplu seks mi yapsin insanlar artik
19 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet adam her boku yer grup yapar denemediği halt kalmaz ama kadın yaoar onun için haa o motor mu derler.
Sktrsn gtsnler hepsi aynı pislik30 Yorumla
+1 yılBen yapıyorum bana bacım demeyin demek istemişsin de. Kimse seni yadırgayamaz. Senin kimle ne yaptığın kimseyi ilgilendirmez.
10 YorumlaÜlkenin cahilleri, yüzünden işte..
Erkek el üstünde , kadınlara hak yok; )10 Yorumla
+1 yılNe yazık ki Türk toplumumuzda şöyle çok çirkin bir anlayış var;
Birlikte oldu "bakir" ile "bakire",
Erkeğe "milli" dediler kadına "fahişe".00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılqnq bu görüş artık eskisi gibi yaygın değil en azından aşırı dindar olanlar haricinde görmüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsize öröspü diyenleri altına yatarsanız o lafı cok duyarsınız
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kendilerine özgü terimler geliştirmedikleri için.
10 Yorumla
+1 yılYok kızda daa oo bu kız ne sevişir var ya admı yer deniyor ☺️🙈
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılKızlık sorun değil ama hamile kalırsan sıkıntılı o yüzden dikkatli ve seçici olman lazım
00 Yorumla bence artık eskisi kadar yok öyle şeyler
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek ilişkiye girince abaza olur
Bir kız ilşkiye girince bizim erkekler den ne eksigimiz var biz de inanız olur00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu yıllardır vardı ve yine olacak bunun önüne gecemeyız ama şu cok onemlıkı ekaret kavramı ilk defa beyinde başlar
00 YorumlaBen de buna uyuz oluyorum ya
30 Yorumla
+1 yılFotoğraf çok kışkırtıcı :)
10 Yorumla
+1 yılkızlar her zaman önde bakma sen söylenenlere
10 YorumlaBekar erkeğin namusu olmaz derler. (Anlayana)
10 YorumlaEvet Şu an canim cekti ayaktaya bir bacagini elime alirim oh ya
00 YorumlaHaklısın katılıyorum namus herkes için ayni
10 Yorumla
+1 yılNerde kadın Erkek eşitliği burda 😊
10 YorumlaÇünkü burası Türkiye. Burası orta doğu!
10 Yorumla
+1 yıltravestilerde sorun yok
10 YorumlaTam bir terbiyesizlik, haklısın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Göster amcana pipini den başlıyor herşey
10 Yorumla
+1 yılarap etkisi isde
30 Yorumla
+1 yılhaklısın
10 YorumlaGecmişten gelen bir cümle
10 Yorumla
+1 yılToplum ve din
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten o yüzden ortalık çalma bakire kaynıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın
21 Yorumla- +1 yıl
Bence eskiden di o arrık öyle degil
+1 yılKesinlikle haklisin
10 YorumlaCunku namus sadece kadinda olan biseydir.
011 Yorumla- +1 yıl
Bunu biz degil siz yapcaksinz. Toplumda erkekler cogu isi ustlenmis durumda. Kadinlar ise cok az. Siz biseyler yapacaksiniz ki toplumda diyecek artik kadinlarimiz da erkekler gibi flaan filan. Ama siz sadece yattiginiz icin, dusunceler degismez. Ay ben yapamam benim gucum yetmez ben kadinim diyosunuz. Kendinizi kucuk dusuren ezdiren kim iyi dusun.
+1 yılKız haklı
10 Yorumlakizlar daha beter
10 Yorumla
+1 yılTemel bozuk ondandır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlan da veren de kız olduğu için galiba
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası