Ya erkek arkadaşım kalp krizi geçirirse. Kendisine yardım edebilecek tek kişinin elini kolunu bağlamış oluyor. Ben de onu kelepçelemezdim açıkçası. Ayrıca yatak odasında baş ucunda ev adresinin yazılı olduğu bir kart da bulundurmak lazım. Tedbirli olmak lazım.
Çalışmıyorsa.. Hem de acil sağlık güvenlik ekibi diyelim ki polis yardımıyla kapıyı açtı, 45 dk kalp masajı yapacaklar, ben de çıplak olarak yatacak mıyım? 😂
Problem de o zaten, manşetlere çıkarız herhalde 😂 Hem de polis ambulansla beraber gelmiyor, durumu fark edip ambulans polis çağırana kadar, kapıyı acana kadar, her geçen saniyede kalbi yeniden çalıştırma olasılığı düşüyor. Daha da kötüsü kapıyı açan olmayınca isletmisler diye geri gitmesin ambulans 😂
Merak ettim şimdi, diyelim ki beni kelepceledi ve kalp krizi geçiriyorum (kalp sagligimi yeni kontrol ettirdim, şu an öyle bir sıkıntı yok da söz gelimi...) acaba erkek arkadaşım fark edebilir mi? Sonuçta bagiriyorsam vb. zevkten mi ağrıdan mı olduğunu nasıl anlayabilir? Ya da cinsel ilişki ağrılı demek ki diye düşünüp devam eder mi?
Hah, sadece EKG yetersiz. Kalp ultrasonu çekilmesi lazım. Ben Holter testine bile girdim, beni gecemezsin. 😂 Ayrıca ne zaman beyin MR'i çekildi? Nereden biliyorsun bir damarının tıkalı olmadığını? Ayrıca HPV, HIV, Hepatit test sonuçlarını görmem lazım. Ağız ve diş sağlığına ne zaman gittin? Şimdiye vazgecmissindir 😂
En İyi Cevaplar