kuzenim biryle konuşuypdu çocuk bunu umursamıyodu buluştular 10 dakikalık sadece ama çocuğun boynunu öpmüş ayrılırlarken çocuk şimdi bunu çok umursuyor. bu kadsr etkili mi mmmwah diye öptüm diyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erojen nokta diye bir kavram var, uygun bir anına denk getirdiyse kuzenin, boynunu öptüğü kişinin aklında yer etmesi gayet normal.
işe yarıyo yani
Dediğim gibi uygun anına denk getirmesi, kadından hafif de olsa etkilenmiş olması ön şart
Hayir alakası yok. Çocukla buluşunca tip olarak beğenmiştir bunu ondan öyle yapmıştır
Bencede
çocuk zaten tip olarak iyi ama bunla ilişki düşünmüyodu sonra kız öpünce bi anda değişti çocugun tavırları
Hayir onu demiyorum. Çocuk kızı tip olarak beğenmiştir ya da konuşmaları nasıl geçmiş? Cinsellik için de yapıyor olabilir
kuzenim de güzel yani ama yaş farkı için istemiyodu çocuk 19-24)
Görüntü olarak çok küçük durmadigindan olabilir. Yaş farkı olarak başıma gelmişti ama karşılaşınca kafa yapımız da uyuşunca yaş sorun olmamıştı. Ki bizim aramızdaki yaş farkı 8di
çocuk 190 küsür kuzenim 158 keöxpsmxhsl neyse bence sorun bu değil adam daha ciddi çocuksu olmayan ilişki istiyo ve rahat olmak sürekli beraber olmak istiyorum diyo kuzenimin ailesi katı evden çıkamıyo oyuzden bi de yaş farkında olmaz demiş işte
Yalniz o beraberlik sadece buluşmadan ibaret olmayabilir. Cinsellik manasında da istiyor olabilir
muhtemelen öyle zaten ama karışmıyorum ben
Yani öyle de kızın biraz küçük ya ileride pişman olabilir dikkat etsin
inan çok çabaladım daha kötü şeylere de engel oldum hem de farkettirmeden ama sonra suçlu ben oluyodum nerdeyse oyuzden artık küçük de değil yapıcak bi şeyim yok keko gibi çocugun arabasına binmiş çocuk bunu kaçırsa kimsenin ruhu duymaz of neyse yani konuşmaktan başka çarem yok
Çocuk bunu ormana götürse arabada zorla yapsa kimsenin ruhu duymaz. Veya zarar verse iyi cesaret veyahut aptallık
biri ilgi verince düşüyo işte cesaret falan değil gözü kör oluyo
Genelde baba sevgisi fazla gormediyse öyle olabilir
Yani devamı gelecek diye kuzeninden aynısını bekliyor da
olabilir
Aynen o yüzden de senin kuzeni bağlamış oluyor
Baglanmam yataga baglarım
Bağlanırım tabikide sen bağlanmazmısın
bağlanmam ya biraz çekim hissediyosam evt
Çekim varsa zaten cesaret eder buna karşındaki
çekim yoktu ve karşımdaki bana sarılmıştı bişey hissetmemiştim aksine kendimden soğumuştum öpse düşünemiyorum bile
Kanka burdan bir şey anlamıyorum detaylı sormam lazım mümkünse tabi?
Bir gram umursamam. Ne bağlanması?
Evet çok etkileyici
bağlanmam