Cevabın nedir?
Ürkmem daha çok tahrik olurum ama geri dönüşü daha fena olur ona :D
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Abartmadikca sorun olmaz
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır bence tam tersi tahrik eder.😄
120 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Dozunda olmalı
112 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
82Cevap
Ama şimdi iştahlı ateşli sevişirkende ısırmadan tırnaklamadan olmaz.
121 Yorumla
+1 yılÜrkütmez aksine daha çok şevk verir. Mıy mıy sevişilirmi yaa kedi gibi 😏
130 YorumlaÇok şiddetli bı sevisme esnasında kaldırılabilir hafif de olsa sert de olsa can yakmayacak ve tat verceek şekilde olmalı genelde benim hoşuma gider kendim de yapabiliyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsırık, tırmalama vb.. bence basit kalır.
Teyze, ben tüm samimiyetimle söylüyorum;
İnsanlar öyle kafalar yaşıyorlar ki...
Kendisine seks esnasında (özellikle cinsel organlarına/ Me me ve ucuna, vajinaya vb... bazı yerlerine bayağı büyük iğne batırılmasından hoşlanan kadınlar gördüm. Ve büyük bir zevk alıyordular. Kişisel fikrim, bu tür hareketler beni ürkütür yani, dönüp de şimdi “Hadi sıra bende, pi pi ne iğne yapacağım, hiç acımayacak “ derse ne yaparım o vakit 😂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken o zaten.
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparken aşırı keyf aliyodum hatta benimki daha cok cildiriyodu
130 Yorumla
+1 yılİşin boyutu değişiyor. Tırnak falan küçük ısırıklar fazlalaşırsa o anda zaten tam konsantrasyon olunduğundan agresifleşme artıyor bu sefer daha fazla sert yapılmaya geçiyor boyut. Romantik bir sevişmenin başlattığı iş hardcore ile bitiyor.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişen bir durum. Sırtımın çizik içinde kalması, boynumda diş izleri olması doğru partneri bulduğuma işaret eder. O an nasıl hissediyorsan öyle davranmalı. Seksten sonra sırtına bephantol sürecek bir partnerin var nasıl olsa ;)
10 Yorumla
+1 yılO esnada acının daha fazla haz vereceği düşüncesindeyim..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ağzını , burnunu kırarım... :))
Şaka bir yana geçmişte bir hatun etimi sıkıp duruyordu sevişirken.. Can acısından konsantre olamıyordum sevişmeye. Az acıtan hafif temaslar olabilir.. Fazlası olmasın.10 Yorumla
+1 yılAklıma bu geldi
https://youtu.be/pW9i3xEfSFE20 YorumlaKisiden kisiye degisir ama hafif rahatsiz etmeyecek sekilde isiriklar olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO anki duruma gore değişir yeri gelir etini parcalamasini istersin yeri gelir yumusak olsun dokunuşlari dersin
10 Yorumla her şeyin bir zamanı var tırnak değilde ısırık tahrik edici
10 Yorumla
+1 yılYok yok hiç bir şey olmaz devam😅pembe panterim benim 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ıssırık ve tırnak atmak haz vermez. Ben kadın benden kaçıyorsa haz alırım. İsteksiz kadın bana daha çok haz ve şehvet uyandırıyor.
Mesela "yaa durr" desin ya da isteksizmiş gibi söylesin.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılateşlidir, dozunda olursa haz verir, ancak dozunu kaçırırsa sıkıntı işte :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Korktum bak şimdi, ya vampirse😱
Diye düşünebilirim🙂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAteş olsa düştüğü yeri yakar elinden geleni ardına koymasın 😁
Bu işin jublesi var 😁10 Yorumla Hayır ürkütmez bilakis çok zevk aldığını görmek beni mutlu eder..😊
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun tatlı sert olanı makbuldür 😁😍
Arzu ve şehvetin adeta dışa vurumu gibidir.
Hülasa, hazdır.10 YorumlaTansiyonu yükseltir birazcik 😉 heyecan dorukta olur 😉
10 Yorumlabir kac kez karsilastim , tirnak gecirme o an kaynayip gidiyor da, ertesi gomlek giyince sikinti oluyor.. Bir de isir beni diyen vardi, off hic cikmadi aklimdan.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye ürkütsün yavrum 😂 buna maruz kalan erkek mutlu bile olmalı şiddeti sekste yaşadığı için😂
30 Yorumla
+1 yılBunun ertesi günü var, o kadar tırnaklandıktan sonra çapalanmış tarla gibi nasıl çıkacaksın dışarı.
10 YorumlaDeri bütünlüğümü bozmamalı 💥
90 Yorumla
+1 yılCanım yansın istemem...
20 YorumlaDozunu ayarlayabilmesi lazım hertarafımız mor mor da olmasın bir seviştik diye.
20 Yorumlazirve yaptırıyor karşı tarafta bunu istiyorsa özellikle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. O partnerden hayır gelmez omu beni s. kecek anlamadım
10 YorumlaKesinlikle daha fazlasi icin teşvik eder 😀
80 Yorumla
+1 yılAdrenalin tavan yapar. tavan yapan adrenalin şehvete arzuya dönüşür arzuya şehvete dönüşen seks seni senden alır uçurur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırtımda 16 çizgiyle dolaşmak biraz sıkıntılı olsada zevkliydi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet , yani kırmızı kartlık hareketler. Direkt oyun dışı 😁😁
10 Yorumlahımmm en sevdiğim şeyler aslında bana yapılması değil ama ben çok yaparım ufak dokunuşların ardından ısırmak bir anda meme uçlarını sıkma sanırım bu akşam bira kötüyüm bitirdin beni :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın dişleriyle erkeğinin boynuna
Tırnaklarıyla sırtına imzasını atmalı20 Yorumlabeni daha çok azdırı ve daha fazla sertleştiri ve ateşler. görselde ki ısırığa bile uyanış oldu taşlaşıyorrum :)
00 Yorumla
+1 yılBu olay alınan zevkle bilinçsizce yapılıyorsa evet aşırı tahrik edici oluyor
10 Yorumla
+1 yılŞiddeti önemli. Bir de görünmeyecek yerlerde olursa , olabilir tabi 😂
10 YorumlaIsırık değişlde , tırnaklarını sırtıma gecirmesi bana daha fazla haz veriyor
10 Yorumla
+1 yılDaha da sertleştirir... hem hareketlerimi hem erkekliğimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum parçalasın hatta beni
180 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Tam tersi, heyecan ve haz katar.
10 Yorumla
+1 yılİşin cıvkını çıkarmamak lazım.
50 Yorumla
+1 yılTamda öyle olmasi gerek
50 YorumlaHard iyidir
131 Yorumla- +1 yıl
İşi bilen bilir işte😂
+1 yılaşırıya kaçmadıkça çok harika olur.
30 Yorumla
+1 yılAyyyy korktum sorudan 😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkunç yumuşak davranmasını isterim
60 YorumlaAlıp, evde beslemelik.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Asla özellikle kadınlar ısırılmaktan hoşlanırlar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam tersi ilişkiye renk katar.
10 YorumlaDozunda olursa iyi diğer türlü biraz şey oluyor
10 Yorumla
+1 yılKedigillerdense demek :D
10 Yorumlaİtle köpekle sevişmiyorsak, ürkütür..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSınırında. Biz koysak soru kalkar hemen :)
20 Yorumla
+1 yılÜrken bizden değildir 🤨
10 Yorumla
+1 yılHaz aldığını belirterek daha fazla haz verir
10 Yorumla
+1 yılÜrkütmez
70 YorumlaDaha cok tahrik eder ve kiskirtir
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks içerisinde “ısırık, tırnak geçirme vb.” hareketler sergileyen partner ürkütür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat