Gizli Üye(25-29)+1 yılBu paylaştığın yazıyı yazan rabia isimli kafir kadın sadece livata günahına değil birde Allaha peygambere iftira atıp şirkin en batak yerine batmıştır
Homoseksüellik ve livata (anal seks) yapanlara ne olmuş bir bakın ve düşünün onların cezasını bu dünyadayken bile ertelemeyen Cenab-ı Hak öbür dünyada onlara ne büyük azaplar verecek
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz,
ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O (şehirde)
gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır.110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilirsin y. r. k kalleştir, bazen arkadanda vurur panpa
132 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi 😉😂
Soran+1 yılAynen dikkatli olmak lazim g... kollamak lazim
+1 yılBenim bildiğim tamamen yasaktır. Azı çoğu mu olurmuş. Hadi onu geçtim bu cahil eksik yazmış yanlış zatende bide eksik var. Çelişkiye bak hele. Erkek bir ayda 2 kere yapabiliyorsa bu şahsın dediğine göre tabi, fakat burada kadın için aynısı belirtilmiyor. Yani burada eş cinselliğe yöneltme de var. Erkeğe serbest kılmışlar 2 kere ama kadına yok :D Bari bunlar bir taraflarından uydurup bir şeyler yazıyorlar bari biraz mantıklı azıcık yazdığını anlayarak yazsınlar.
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişiyor. Anal dinen yasaklanmıştır. Yapanlar var. Bir insan için her şeyden önce aşağılayıcıdır. Karşındaki insanın acı çekmesini izleyerek zevk alman ve onun da zevk kısmına geçmesini beklemen yanlış geliyor bana. Üstelik sağlık açısından da hoş bir durum değil. Temizliği ikinci planda tutuyorum bu söylediğimle birincisi yırtılmaya kadar yolu var bunun.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılOha yaaaa rezillik köpekler siz kimsiniz lan hadislerle kurabla oynama cesaretini buluyorsunuz kimsiniz de hüküm degiştirip insanların günahkar olma sebepleri olmaya korkmuyorsunuz lan hesabını nasıl vericeksiniz ben korkuyorum bunların yerine * . k yaa!!!
42 Yorumla- +1 yıl
Rabia hak yol bir de 😂😂😂😂😂 bok yol olmasın 😂 şunun oro. spuluk akan suratına sı. çım 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHaha
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle soruda verdiğin kapalı bayan ve yazdıkları tamamen yalan. peygamberimizin böyle bir hadisi yok. saçmalamayın günaha giriyorsunuz.
ayrıca anal, hem dini açıdan haram:hem de sağlık açısından sakıncalı.
allah ıslah etsin...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeygamber efendimizin fazla anal yapmak günahdır diye bir hadisi yok. Anal yapmak günahdır diye ayet var. Ve bunu yapan kişilere Allah merhameti ile bakmaz.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@deniz343d Hayır değilim neden sordun?
+1 yılHak yolu varken bk yoluna girmek iğrençliktir ayrıca bu kadın da saçmalamış
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim o nedir öyle ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düpedüz şirk.
Kati olarak haram olan anal ilişki, tuhaf şekilde yok ayda 2 defa, bilmem ne fala diye, baş örtülü pp olan bir rumuz ile paylaşılıyor.
Yazık!10 YorumlaHerkes kafasına göre yaşıyor dini onu anladık :D
Şunun gibi cennette akan şarap nehirleri yazmışlar bende içerim aga!! gibi olmuş bu kevaşenin dediği :D00 YorumlaAnal gereksiz birşey. Bu kadın içinde, sağlık içinde, din açısından da uygun değil.. Oral ve delice seks bence yeterli
00 Yorumlaİki defa mı yapılır? Hiç yapılmaz arkadaşlar dinde az yapın fazla yapmayın demez hiç yapmayın der bu rabia hakyol'un dinden haberi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dar kesim iyidir. Bazılarında geniş olunca alternatif bakıyoruz. Ayrıca seks çeşitlilik ile güzeldir.
00 YorumlaHiiiic sevmem yapmam da normal yol varken o yolu kullanmayi severim
10 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkide herşey mübahken , anal kesinlikle haramdır.
Ben düşkün olan kız ve erkeği anlayamıyorum kdksma10 YorumlaSaçmalamış ve ayrıca "anal yapıyorum, kısmetlerim ortaya çıksın" demiş...
00 YorumlaAnal kadının da erkeğin de isteği zevkidir.. Kimse karışamaz buna... Ahlakçılık yapanların %90 ı karıısyla sevgilisiyle mutlaka anal yapıyorlar!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHangi hadis acaba o kaynağı niye yazmamışlar.
Ben hiç yapmadım, düşünmüyorumda, erkeğede kadınada acı verebilir.00 Yorumla
+1 yılDine göre yaşamayıp dini kendine göre yaşatmaya çalışan nesiller helak olur biri söylesin şu edepsizce yorum yapan sözde kapalı zilliye 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG@tçü anam bunlar hepsi g@tçü
Allah ümmedi muhammedi g@tçülerin şerrinden korusun30 YorumlaDaha dar oldugu icin ve doyumsuzluktan dolayı bence.
00 YorumlaBu kim yahu islam diye bisey bırakmadılar içinden gectiler
00 Yorumla
+1 yılsiz farkında değilsiniz neyin ne olduğunun ama onlar farkında işte bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah islah etsin böyle şirke batmış Allahsız kafirleri
00 YorumlaFotodaki kadına bir zenci nni anal yapması lazım ondan sonra nasıl yorumlar da bulunacak acaba
00 YorumlaBunu yazan kim yàs. Onlrca hadis ve ayet var iyi bak
00 YorumlaKategoriden soğudum tövbe bu nasıl zihniyet hayin fetocular :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır 18-20 arası olduğu biliniyor çünkü o dönemlerde kadının yaş hesaplaması farklı ilk adeti yani buluğ çağına girdiği yaştan hesaplanıyormuş. Bu hesapla günümüzdeki hesaplaya göre 18-20 arası çıkıyor. Ayrıca iki kere anal yapın gibi bir hadiste yok din tamamen yasaklar biri ikisi yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal hiç sevmem. Ama ince çorap favorimdir nedenini çözemedim.
00 Yorumla
+1 yılBunda internetin ve yabancı p*rno sitelerinin etkisi çok. Senden de talepte bulunan oldu mu?
00 Yorumla
+1 yılBilerek yapiyolar dini sapkinliklarina alet ediyolr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal dan nefret ederjm ama ayaklarının arasında bosalmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha neler ya sunlar carpilsaydi bir
30 Yorumla
+1 yılHak yolu varken neden b*k yolunu tercih edeyim. 😜
10 YorumlaGerizikalı saçmalamış. Muhtemelen troller paylaşım
00 Yorumla
+1 yılbunu yazan ruh hastası olabilir. bilemedim..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere denemisligim var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelak olacak millet 😶
10 Yorumla
+1 yılHiç düşkünü falan değilim. İstemem de.
10 Yorumla
+1 yılWayyy m k
Bunu bile hadise baglamışlar00 YorumlaAyakların bitirdi beni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yazanin tipe baksana birde
00 Yorumla
+1 yılSoruyu soran arkadaş maksat nedir.. onu bilelim
00 Yorumla
+1 yılkafayı yemişler!
31 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum
+1 yılBu beyin yoksunu aldığı nefes bile ziyan
00 Yorumla
+1 yılBiliyorum ama burdada yazılmaz ya
00 YorumlaAyakların cok güzel duruyor 🧐
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben vajinal seks severim anal sevmem
10 Yorumla
+1 yılSaçma zaten anal yapacak normal de yapabilir
00 Yorumla
+1 yılYasak kapı diye dar ondan heralde
00 Yorumla
+1 yılikisi de zevkli :)
ama bu sıyırmış00 YorumlaHerseyi bunlar biliyor zaten
00 Yorumla
+1 yıl:))) puslu..
00 Yorumla
+1 yılIlginç hiç denemedim. İstemem de
00 Yorumla