Erkeğin anala yönelmesi için partneri ya bakire olur ya da çok genişlemiş olması gerekir işini bilen kadın erkeğine anal aratmaz (Kadının isteği ) istisnadır
Tehlikeli değil, ikisi de istiyorsa arada sırada olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeğe hüküm etme duygusu veriyor. Ve dar olduğu için penisi daha iyi kavriyor. Bende severek yapiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Anal kadına zevk vermez. I. bne erkeğe verir. cunku prostata baskı yapar. I. bnelerin vazgeçmemesi bundandır Hiç bir kadının zevk alacağını sanmıyorum Olsa olsa partnerini mutlu etmek için numara yapıyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Erkeğin anala yönelmesi için partneri ya bakire olur ya da çok genişlemiş olması gerekir işini bilen kadın erkeğine anal aratmaz (Kadının isteği ) istisnadır
Daha dar olduğu için muhtemelen ama kadınlar kabul etmemeli
seni sevmiyorda ondan seven adam anal istemez incitmez nerden buluyorsunuz bu tip. şşerefsiz. ppezevenkleri
Konu anal değil konu yatakta özgür olmak bende 3 giriş noktası arasında sık değişim yapmayı severim mesela
Dar olduğu için galiba. Galiba diyorum çünkü anala karşı önyargım var denemedim henüz.
Tehlikeli değil, ikisi de istiyorsa arada sırada olabilir.
Erkeğe hüküm etme duygusu veriyor. Ve dar olduğu için penisi daha iyi kavriyor. Bende severek yapiyorum
Anal kadına zevk vermez. I. bne erkeğe verir. cunku prostata baskı yapar. I. bnelerin vazgeçmemesi bundandır
Hiç bir kadının zevk alacağını sanmıyorum
Olsa olsa partnerini mutlu etmek için numara yapıyordur
Bakire kalmak istedikleri için diğer yolu seçerler genelde... Sağlık açısından çok da iyi değildir ben vajinal terich ederim
sağlık açısından sıkıntı haklısın bende önermiyorum
Anal tehlikeli değil ama sert seks istersen, kondom kullanmazsan kabusa dönebilir. 5 günde 10 iğne yedim enfeksiyondan alkıllandım
fazla p*rno etkileri
Aynen kadınlar istemezse olmaz bence yanlış anal
Daha dar ve daha zevk veriyor
Sende istiyorum diyordun bi ara sjsjs
ben istemem anal.
Çünkü hak yolunu vermiyonuz. 😂
analın zevki başka seven kadın da ç0k😎
fantezi sanırım değişiklik istiyorlar
Anal nedir be ben yeni duyuyorum.
Guzrl diyor kizlar ondan dir
Hiçbir kız güzel demek atma
Oraya rahat rahat boşalıyor insan