Herkes orgazm taklidinden bahsediyor da illa bir ses mi çıkmak zorunda anlamadım ben? Ben kasılma olunca ve nefes alirken bir oh denilince orgazm olunuyor saniyordum. Illa ses çıkarmak, bağırmak mı gerekiyor? Nasıl ses oluyor mesela orgazm olunca erkekte veya kadında?
Orgazm nedir, nasıl ses çıkar, orgazm olup olmadığına nasıl emin olur insan?
Orgazm taklidini kadınlar partnerinin mutluluğu ve kendini yetersiz hissetmemesi için yapar. Orgazm özgürlük çığlığıdır. Kalp atışlarının hızlanması, vücudun titremeye başlaması, kendi sesini onun nefesinden duymak, yitirilmiş tüm parçalarının tek tek bir araya gelmesi, ruhun ve bedenin birbirine kitlenmişken ayaklarımın tutmamasıdır.
Kadın orgazmında vücutta bacaklarda titreme klitoris hassaslığı istemsizce inleme veya ohlama vajina suyu gelmesi rahatlama gevşeme oluyo işte daha nasıl anlatılır bilemedim birden soğuk suyun altına girmek gibi bişey
4
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Titreme olmuyor ama bende tamamen orgazm olmuyoe mu yani o zaman
Orgazm olan kadin istemsiz bir sekilde bagirirken vajinada kasilmalar meydana gelir akabinde seni daha cok icine cekmek ister gözleri kayar nefes değişir kalbi daha hizli atar vajinadan cikmaman icin seni kendine ceker kendini sana iter daha sayayim mi
Orgazm vajinada hissedilen istemsiz ve zevk veren kasılmalara ortaya çıkar. Orgazm olmadan önce haz alma süreci vardır. Orgazm olurken bu süreçte vücudun belirli yerlerinde kasılmalar görülmektedir. Bu kasılmalar orgazm esnasında birden ortaya çıkar genellikle karın, kollar ve bacaklar gibi vücudun değişik bölgelerinde ortaya çıkabilmektedir. Orgazam esnasında vajina sıvı salgılar ve haz alma sürecini uzatır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
vücudum kasılır titreme gelir bana ve çok hoşuma gidiyor o duygu. İçimde böyle bir ılıklık hissediyorum o an. Vücuduma bir rahatlama geliyor
En İyi Cevaplar