Birçok insan, kendisine ait bir iş yerinin olmasını ister ve bu iş yerinin kârlı, başarılı ve kazançlı olmasını hayal eder. Peki, bu kişinin düşüncesine göre sahip olması gereken başlıca konular nelerdir?
1- Sahip olacağı ve yapacağı iş konusunda bilgi sahibi olması.
2- İşin müşteri ve alacaklılar açısından (arz-talep potansiyeli) talep görmesi.
3- Fiyatlandırma, üretim, ürün çeşitliliği ve ticari rekabet gücü.
4- Ekonomik gücü ve iş sahasının genişliği.
5- İş yerinin konumu ve fiziksel şartları.
6- İş yerinde çalışacak personelin bilgi, yetenek ve yeterli sayıya sahip olması.
7- Doğru zamanlama.
8- ... vb.
Bu kriterlerin belirli bir konuda tam olarak sağlanması durumunda bile, elde edilen sonuçlar her zaman beklentileri karşılayan, tatmin edici olmayabilir. Bu, insanın doğasım da, hayatında tatmin olma konusunda belirli bir değer algısına sahip olmaması ve çok yönlü ve boyutlu "Fantezi" beklentilerinin sınırsız olmasından kaynaklanır.
Sorunuzdaki "orgazm" konusunda da; zamanlama, ortam, şartlar ve eldeki tüm mevcut yapıların ideal olsa bile, tatmin olma psikolojik olarak "iyi", "en iyi", "mükemmel" ya da "mükemmel ötesi" gibi sınırsız düşüncelerle yeterli olmayabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yeni başlayan için kalbini pıtı pıtı attıran hadise. Gerçekleştiğinde çok çabuk olduğundan ne olduğunu anlamayan “ne yani şimdi olay bu muydu anlamadım” der ve etrafa saf saf baktıran yüzünde mesut ve bahtiyar bir gülümseme yaratan hadise.
Ayrıca hanımlara: Ciyak ciyak bağırmayın, yemezler. Erkeğiniz gaza gelse bile aslında orgazm olmadığınızın farkındadır. f*ck me veya benzeri sözler söylemeyin, onlar pôrnô filmlerde olur.
Beylere:
Boşalırken orangutan olduğu anlaşılan erkek modeli olmayın, edebinizi takının. Karizmatik bir erkek orgazm anında "ıh" bile demez.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbana göre zevk almak vermektir
00 Yorumla Bana göre orgazm, bedenimin tüm sınırlarını aştığı, her hücremin zevkle patladığı zamanın durduğu ve yoğun bir arzu dalgasının beni sardığı, tarifsiz bir haz anı. Ama bu hazzı daha da yoğun yaşadığım ansa, beni gerçekten tahrik eden biriyle yazışırken oluyor. Kelimeleri adeta vücudumda hissediyorum... her cümlesi beni alevlendiriyor, ve her harfiyle doruğa çıkıyorum. Bu şekilde zirveye ulaşmak, en zor en beklenmedik ve en tutkulu hazlardan biri benim için.
44 Yorumla- 1 yıl
Kelimelerin bu kadar etkilemesi..
- 1 yıl
Birisini hatırlattın bana bir an, şaşırdım o yüzden
kendi kendime bile o kasılma ardı mutluluk acıkma uyku hafifleme stres atma hissini yaşıyorsam gelecekteki eşimle herhalde gerçekten tadarım yani umarım uyumlu ve başarılı oluruzz
41 Yorumla- 1 yıl
umarım öyle olur , bazen bunun tersi olabiliyor evliliklerde
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu kadın orgazm olmaz, olduğunu zanneder... yine çoğu kadının orgazmi öğrenmesi 30 yaşını buluyormus ve bende iki senedir tadiyorum bu hissi..
82 Yorumla- 1 yıl
en azından bu hissi tatman güzel.
Cevap sahibi1 yılHarika bişey
- Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı.
1 yılKarıncalanma gibi bir his ardından gelen titreme biçimi uyuşukluk ve sıcaklık hepsi bir arada.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bilmiyorum hiç tatmadm bunu bana anlatsana
51 Yorumla- 1 yıl
Sad
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 defa yaşadım o hissi ve muhteşem biseydi bildiğin fışkırdi 😍
54 Yorumla- 1 yıl
Fiskirmasi mumkun degil
Cevap sahibi1 yılFiskirdi demem lafın gelişi zaten fazla bosaldim demeye getirdim
- 1 yıl
Simdi oldu genelde bunu idda ediyolarda
Cevap sahibi1 yılDoğrudur ben iddia etmiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılKan ter içinde nefes nefese tırmandığın dağın zirvasinden kendini boşluğa bırakmak
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fışkırma olması erkekte de kadında da
10 YorumlaFışkırtması ki bu imkansız galiba
12 Yorumla- 1 yıl
bir kadının fışkırtması her zaman mümkün değil ama bunu yapabilenler var
1 yılOrganize sanayide bir dükkan heralde
20 YorumlaRahatlama
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım