Çok uzun yıllardır sevgiliyiz. Herşeyi yaşıyoruz doğal olarak ancak söz evliliğe gelince düşünmüyorum diyor. Beni aldattı bende onu bıraktım, o benimde aldattığımı düşündü ve bana diyor ki önce beni onar. Yahu ne onarması bir 10 yıl daha mı oyalayacak beni?
Yıllarca sevgiliyle sevişip sonra ayrılmak istemiyorum ama evlenmeyi düşünmüyorum demek nedir?
Bir defa aldatmışsa o iş zaten bitmiş demektir. Ben insanlara her zaman ikinci şans veririm ancak bu durumda verilmemesi lazım çünkü bu adam senden sıkılmış. İki üç can çekişirsiniz barışırsınız ama artık bu iş sürmez yani. Geçmiş olsun :)
Eleman zevkıne bakmıs 10 yildir kadın sıkıntısı çekmemiş istediği zaman mıkmıs. Sen evlenır dıye beklemişsin o sıkılıp ayrılıp başkasını mıkmıs sorna tekrar gelıp senı mıkmek ıstıyor sona kendine uyarsa evlenecek. Ohh ne güzel dünya sende onu. beklıycen oyle mı?
İlla evlenmek zorunda mı yavrum. İnsanlar sadece sevgili olarak da ömür idame ettirebilirler, finali evlilik olmak zorunda değildir, kurtulun bu kafadan..
En İyi Cevaplar