Türk kızları her alanda olduğu gibi yatakta da doyumsuz demiyorsunuz da... hastalığın net tanımı olur. Burada kadınların azgınlığı kıstas alınıp ona göre ölçüt belirlenmeye çalışıyor bir saat boşalmayan adam bir saat 10 dakikada boşalan kadına göre erken boşalıyordur. Ama kızlara tütreşimli elektrik direği soksan ay bu ne küçük pipi modunda oldukları için kime ne anlatıyorsun ki... boşver...
Sanırım bunun sorunlarından biri, seksi bir yarışma-müsabaka gibi görmeli oluyor. Rahat ol arkadaşım, yangından mal kaçırmıyorsun ne güzel anı yaşıyorsun neden bu kadar sıkıyorsun kendini.. rahat ol. Rahat ol derken yelkenleri hemen suya indirme anın tadını hisset. Tüm bunların ışığında sağlık sorununa bağlı olan durumlar da var tabi ama o bir istisna tabi.
Erken boşalmaktan kasıt tam olarak nedir bilmiyorum ama çok büyük sorun değil bence, erken boşaldıysa tekrar başlar olur biter, tek turla bitmesi gereken bir şey değil nasılsa
Sizleri bilgilendireyim : sağlıklı bir erkek 3-10 kadınsa 10-30dk içinde boşalır. Orgasm ise ikisinin ortasını tutturmaktır. Eğer 3dk’dan erken boşalırsa ve bu süreklilik kazanırsa bir sorun olur. Şimdi gelelim tekrar yapma olayına, testis boşaldığı zaman bütün testesteron ve üreme sıvısını boşaltır. Tabii buna sperm de dahil ve bunun bir yenilenme süreci vardır. Kendimden örnek vermem gerekirse bu süreyi minimum 36-48 saat tutabiliriz. Sperm’ler maksimum 3 gün Yaşar ve en fazla haftada 1 olup sağlıklı olarak haftada 2-3 kere masturbasyon yapılmalıdır. Kadınlar da yumurtlama olduğundan o iş benim bilgim dahilinde değil ama ürolog ile konuşabilirsiniz. Eğer erkekler 7–10 boyunca hiç masturbasyon yapmazsa uyurken boşalma, asırı testesteron yüzünden vücutta kıl uzaması/artışı ve sinirlilik gözükür. Umarım bilgi sahibi olmuşsunuzdur. Tabii 36-48 saat olayı daha erken de olabilir mesela 1-2 saat gibi ama en sağlıklısı 3 günde 1 denilebilir.
Canim benim cok normal gibi duruyor ama cok sınir bozucu birsey tam o kivama geliyorsun erkek bosalmis. Ki bosalmadan en az bir 5 veya 10 dk geciyor tekrar yeni bir iliski icin. Seninde hevesin istegin kaciyor 😊
Neden boyle temel ihtiyaci , kadinlarin hazzına indeksliyoruz , neden yani , onu dusunup durursam ben nasil zevk alacak bu isten , artik eglenceli olmaktan cikip işe donusuyor bir yerde
@Neyapsaam beni güldürdün kacmadı hevesim hic o hevesi de almadım o derece mutlu edecek kadar değerli bir kız cıkmadı karşıma bende hic bir kızla hic bir şey yaşamadım
Belki cekilme yoluyla korunuyor ya da prezervatif? Sonucta onu degistirmeden ikinci bir iliskiye baslayamiyorsun. Ve ben sana neden yaziyim? Gerek yok bence. Iyi gunler
En İyi Cevaplar