özünde iletişim olan mevzu. şimdi olaya biraz dil üzerinden bakmak lazım. şimdi ayağımızı vurduk, bişi oldu "ahh!" diyoruz. yani genellikle. fakat her dilde farklı söylenio bu. bir çok dilde benzerlik var ama hala bunları sınıflandırabiliriz. insanların canları yandığında anadillerine dönüş yaptığı söylenio. anadilin türkçe amerika'da yaşıyosun. canın yanınca ouch! demiosun. baya ağğh! diyosun kabul et. neyse burda aslında "canım çooh acıdı. mığa goyum" un kısaltması olarak kullanmıyosun. refleks olarak anadiline dönüş yapıyosun. bunun, anadiinl beynin başka yerinde, sonradan öğrenilen dillerin başka yerde depolanması etkeni mutlaka vardır. olay burda iletişim olmaktan biraz çıkıyo. sevişirken inlemek ise tamamıyla iletişim ile ilgili. en az dört milyon yıldır insanlığın ortak eylemlerinden birisi olan sevişme eylemi, bu süreçte kendi ortak dilini bulmuş gibidir. sevişirken çıkarılan sesler birçok dilde benzerdir. bir standart söz konusu yani. duruma göre sesler naif olmaktan çıkıp başka dünyalara yol alır. bazen apartman boşluğunda umarsızca yankılanan, seri "ığhmf ığhmf ığhmf" seslerine hepimiz şahit olmuşuzdur. ya bir de şöyle bir durum var. derinlerde bir özgüven sorunun yoksa inleme olayına takılmazsin. bu biraz erkekler için geçerli bişi. kadının inlemesini beklemek, her hareketinde "nasıl?" diye sormak gibi bişi. ilişkilerin ilk dönemlerinde, birbirinin vücudunu tanıyana kadar geçen sürede inleyip olaya şekil vermek çok mantıklı. birbirini tanıyosun sonuçta. birbirini tanıdıktan sonra ne yaptığını biliyor olman lazım artık. bu yüzden daha sessiz geçen sevişmelerde bir sorun aramamak lazım. aksine iyi bir noktaya gelmişsiniz demektir. apartman koridorunda yankı yapmak da başka bir mevzu. olay iletişimde. şahsen sessiz sevişmeleri tercih ederim. iyi tanı, iyi seviş felsefem var galiba. neyse YUKARDAKILERI OKUMA BENCE SACMALADIM VALLA INLEMELERE BAGLI MI BILMEM AMA TUTKU BELKI TUTKU BU ISIN HAZZINI TETIKLER…..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu şekilde etki edebiliyor. İnlediği zaman ben daha istekli hale geliyorum resmen coşuyorum. O şekilde yatağı kırma aşamasına geldiğim oldu. Dolayısıyla giriş çıkışlarım hızlanıyor ve sertleşiyor. Bu da boşalma süremi kısaltabiliyor. Ama yine de ilki 30 dk den önce olmadı hiç.
inleyen kadın zevk alıyor demekdir tutkulu bir cinsellik var demektir. Tam tersi erken boşalmak değil partnerin boşalmasını veya birlikte tatmin olana kadar sabretmek en doğru hareket olur.
Hayır canım benim olmaz. Ama inleyen bir kadından oldukça fazla etkileniyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hatunun altımda inleyip kıvranmasından çok hoşlanırım ama bu erken boşalmama sebep olmaz, aksine kendimi tutarım daha geç boşalırım hatunun o hallerini daha çok izlemek seyretmek için :)
Kişiden kişiye değişir ben zevke geliyorum ve dahada sertleşiyorum mesela ama boşalmaya pek etkisi olmuyor baazı arkadaşlarımda o inleme sesiyle 5 dk da gelebiliyor😂