Türkiye’nin cinsellikte çağ atladığını da söyleyen Ersöz, “İnsanlar Avrupa’ya gidip geliyor. İki ay yurtdışında kalıp çok şey öğrenebiliyor. Mesela swinger (eş değiştirme) ilişkiler; her yerde barları var. Özellikle eğitim seviyesi yüksek eşler hafta sonları o tip yerlere gidiyorlar. Bence sorun yok. Eşler buna müsaitse, bu tip ilişkiler evliliğin ömrünü uzatabilir” diye konuştu. Kazan kaynasın. :D Fikriniz nedir?
Yazar Cezmi Ersöz'e göre "Türkiye halkı sevişmeyi bilmiyor, eş değiştirme evliliğin ömrünü uzatabilir." Buna katılıyor musunuz?
Bakın abes geliyor ayipliyoruz değil mi? Ama inanılmaz yaygınlaştı. Eş değişince öğrenilecek mi sevişmek? Alakası yok. Eş değil kafa değişecek. Haklı olduğu tek kısım bilmemek.
Düşünsenize, hem ilişkimizin ömrü uzayacak hem de boynuzlarımızın boyu. Yok devenin bale pabucu. :):
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu söyleyerek kenara çekilmek olmaz şimdi, değişime kendisinnden başlamalı. Eşini bacısını kızını denesin sonra toplumsal mesaj versin ak adamına bak la
Eş değiştirme fikrini benimsemiş kişiler için normal bir durumdur Hayatın farklı bir penceresi ve farklı bir rengidir. Şimdi görüşlere baktım. Ben de içimden geldiği gibi yazayim dedim. Bu düşünceyi benimsemek toplum kurallarının bize koyduğu yasaklar nedeniyle kolay değil. Ama özünde eşler arasinda bu fikir oluşmuşsa pekala yasayabilir. Yasamalidir da.
Bunu g*vatlik oalarak görenlere ve töreleri ilri surenlere katilmiyorum. G*vatlik değil karşılıklı paylasimdir. Ayrica töreler farkli öğretse onu kabul edecegiz demektir. Aslında eşlerine açık fikirli olmayanlar daha fazla aldaticidir, sahtecidir, riyakardir. Ve tv'lerdeki programlarda da ahlaki olarak nerelerde olduğumuz ortadadır. Ahlak neye göre belirleniyor. Namus kavramını kim neye göre tarif edebilir. ya da sapıklık diyenler neye gore konuşuyor. Herkesin bu konulardaki tarifleri farkli olabilir.
Tam olarak bilinçlilik vizyonu olmayan kişileri , aa şu bunu demiş bir deneyelim diyen düşüncesizler üzerinden başlatılmak istenen algı operasyonu ile toplumun değer yargılarının yıkılmasında etkin rol almak isteyen aşağılık biri.
Evlilik ömrünün sonuna kadar birine ait olmak ve onunla yaşlanmaktır. Bununkisi sapıklık başka bişey değil. Acaba annesi eş değiştirerek mi hamile kaldı buna merak ediliyor işte
Sokakta eşine baktı diye kavga çıkaran ortalığı birbirine katan aşırı sahiplenici bir törenin evlatları sizce bunu yapar mi? Resmen g. vatlik bu insan sevdiğini paylaşır mi
Eş değiştirmek evliliğin ömrünü uzatır demek saçma.. kimse evlenmesin o zaman herkes istediğiyle yatsın ama sevgili kalsın demenin farklı bir yöntemi olmuş.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yazar Cezmi Ersöz'e göre "Türkiye halkı sevişmeyi bilmiyor, eş değiştirme evliliğin ömrünü uzatabilir." Buna katılıyor musunuz?
En İyi Cevaplar