Cinsel ilişkiden önce partnerinizi baştan çıkarmak için vücudunun neresine dokunursunuz?

#beyazorkidem😘

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Karşımdaki kadını çok iyi tanımalıyım öncesinde mesela koç kadınları boyun bölgesinden çok tahrik olur ellerinle hafif dokunuşlar ve nefesini hissedeceği kadar yaklaşıp derin nefes alıp vererek ve küçük öpücüklerle baştan çıkartılabilir... eğer ki karşında ateşli bir boğa kadını. Varsa kesinlikle bu nokta dudaklar olmalı... aslan kadınıysa karşındaki terddütsüz bacaklarına dokunmalısın ellerin dolaştıkça nabzını hissedeceksin... Örnekler çoğaltılabilir...
Yani önemli olan nokta karşındaki. Kadını ne kadar tanıdığındır...
önce öpüşme sonra boyun öpme sonra koltuk altını öpme sonra memelerini okşama ve emme emerken kalçaları okşama sonra göbeği elleme okşama ve öpme sonra, bel çukurunu okşama sonra cinsel organındaki dudakları okşama sonra kilitorisi okşama sonra büyük küçük dudaklarını yalama sonra vajina içini dille yalama sonra kilitorisi yalama sonra sertleşmiş penisi vajina içine sokma ve vajina içinde hareket ettirmek.
Hımmmm bu her insanda farklılık gösterebilir ama partnerini tanıyan bir eş için uç noktalar vardır muhakkak... !!!
Dudaklarını boynunu öperken dokunacağım yere dokunurum. Bazende direk oral yaparım.
Cevap
113Cevap
Parmaklarımla avcuna daireler çizerim ve kulak memesini yalar ısırırım
Kulak arkasına nefes, enseden öpücük 🙂
Saçını kulağının arkasina atarken gözüne bakicaksin 10 saniye sonra boynunu hafif opuceksin eger kadin saçını oksamaya başlamışsa ve ya sariliyorsa sana yeşil isiktir bu fire fire fire tatatatatatata rockNroll baby xd
Kulak memesi ve boyunun ortasında bir yerler snsnjsjsjsjsj
Güven sağlamak için yanaklar ve saçların ardından, tamda görseldeki bölgeden başlarım, sihirli nokta, o bölgeyle oynaşmadan isteksiz kadını harekete geçirmek çok zor.
Arkasına geçip göğüzlerini avuçlayarak kulak dibinden boynunu öpmek yavaş yavaş öpüşleri omuzuna inmek..
Kasıklarından yavaş yavaş aşağı inerim 🔥
Bende kalsın bu bilgi :) erojen bölgeler kişiden kişiye etkisinde değişiklik gösterebilir.
Kulak memesinin altına sert dokunus degil ince tuylerin ustunden gecerek tuylerin ucu onu urperttigi anda kulak memesini emerek
Göbeğinin alt tarafına bacak kısmına yavaşça parmaklarınla okşamak değilde dokunur gibi sürtünme his edeceği kadar bide boyun ve kulak arasını öpüp yalamak çok tatlı
Avuçlarım açık bir şekilde ona sarılırken orta parmaklarımla belindeki gamzelere dokunarak kendime çekerim 😉😘
partnerime göre değişir her kandının etkilendiği noktalar aynı değildir ama boyun ve bel cukuru bacak içi genelde coğu kadının etkilendiği noktalar
Serçe parmağını burnumun içine sokması yeterli. Geri kalan iş bana düşüyor
Sessizce yanına usulca sokuluyorum onu hiç rahatsız etmeden sarılırım ve saçlarını koklamaya ve boyun bölgesiyle başlarım zaten tahrih oluyorlar hemen
Arkadan sarılır boynunu öperim ellerimde göğüsleri kavrar tamam bu kadar yeter devamını anlatmim 🙈
boynunu öperken kulağına nefes verince tahrik oluyolar.
Her partnerde bu farklıdır bu. O yüzden birde kadın dıygusaldır sadece dokunarak baştan çıkartamazsın. Duygusal mutlulukta vereceksin ortamda yapacaksın 😉
Her milimine dokunmak daha mantıklı değil mi? Neden tek bir yere odaklanalım ki
Boyunu öpmek yavaşça sonra köprücüklere geçmek kalçayı ve arasını okşamak
kukusunu görmeden ya da dokunmadan çok zor ama bazı kadınlar şiddetli öpüşmeden de etkilenip ıslanıyorlar. ama kalın ve uzun olması şart penisin.
ama jartiyeri gün diye kullanabilen kadın başka tabii... aşık olmasanızda etkilenirsiniz.
Boyun, dudak, göğüs, bal kutusu, çoraplı bacaklar vb...
Tabikide boyun çevresine ufak dokunuşlar iç geçirecek şekilde. 😂 sonra uyur kalırsa hiç sasirmam 😂
Bu işlerden anlayan bir arkadaşım, vücuttaki erojen yerleri tarif etmişti.
Arkasından sarılırım boynuna ve köprücüğüne ufak öpücüklerle ateşlendiririm sonra kalçalarına ve göğüslerine yoğunlaşırım en sonda final 😉😍
Boyun bölgesi ve kalçalar.
Kulak memesini öperken. Elimin birisi altından beline birisi malum bölgesinde olur.
Kanka elime neresi gelirse artık orası 😂
yarısından çoğu elini seviyordur gelsin hayaller alemi :P:D
Beli olur göbeği açıksa göbek olur bulunduğumuz ortama göre dozaj değişir
Kuşu görse tahrik olur dokunmadan ekonomik düşünmek lazım
tabiki çok basit önce biraz göğüslerini okşayıp vajinasina inerim boylece çabucak ozgzam olur süper olur
vakıt sıkıntısı yoksa masaj kremı ıle tu vvucudu ovup oksuyorum vakıt az veya dısarda aracta falan yapacaksak boyun kulak sırt ve bıkını bolgesi
Ani ve 1 aydır su içemiş biri gibi tek hamlede elbisenin içerisinden elimi sutyenine sokup tek göğsünü cıkarıp ucunu mmmmmm emek
Bir butun olarak degerlendirmek gerek..
Ayak parmak ucundan başlarım burnuna kadar devam 😅
Boynuna küçük bir ısırık atarım elimde bacak arasında olur
Bunu bende merak ediyorum kızlar harbi önce neyi yaparsınız?
Boyun bölgesi, kulak memesi,
sonra yavaş yavaş aşağılar :)
Karnının yanına, beline doğru
Hımmmm kulakğını öpmek
Oradan boynunu öpmek ve diğer yerleri o kısmı buraya yazmıyorum
☺️☺️😘😎😎😎
Kişiden kişiye haz noktaları değişir. Ben partnerime göre neresi haz noktası ise orasını dudaklarımla okşarım
Dudaklar ve boyun, dahası gelir zaten :D
Dudak boyun ve kulak üçlüsü kadını çılgına çevirir tecrübe
Boyun cevresi kulak memeleri
Parmaklarimla belinde gezintiler yaparim
Vs
Dudak, boyun ve kulak memesi
Ensesine şaplak atarım jdnxiejd
Göğüs ve pantolon üzerinden penis
arkadan sarılır kalçasına dayanırım, ellerimle göğüslerini okşar, boynunu öperim :))
Boynu dudaklar zaten sonra kendinden geçiyor ıslanıyor hemen 😜😜
Malum bolgeler yaa
Bacağını okşamaya çalışırım.
Saçlar diyorum : ))
Zevk alacagi noktalara dokunurum
Beni boynumdan ısırmıştı çok etkilenmiştim meleğim ya sıcacıktı zayıftı Prenses gibiydi
en önemli bölge, boyun ve vajina. boynunu öperken ya da emerken vajinalarını parmaklayın çıldırasıya başlarlar.
Kadınlarda boyun bunun için önemli bir noktadır
popona dayarim ya ne baştan cikarmasi isimde yok onunlami ugraşicam
Ensesine üflerim
Boynunu öpmek ve göğüslerine dokunmak.
Boyun çok önemli ve göğüs uçları kesinlikle uyarır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar