Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla erkeklerin cinsel hayatı o kadar kötü ki, beklentileri inanılmaz derecede düşük. Sizin nirvana için tarif ettiğiniz şeyler bizim için sıradan ve alışıldık şeyler. Tabi bu sizden mi yoksa karşınıza hiç ateşli bir kadın çıkmadığı için mi bilemem ama bence haliniz üzücü. :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Penisimi ağzına alıp boşaltırsa ve sonra penisimin üzerine oturup aşağı yukarı hareket ederek boşaltırsa
Oral yapmaktan bıkmam oda bıkmaz ise nirvanaya beraber cıkarız
Sayvılar 🌹
Ayakta arkadan girdiğimde hazdan acıdan benim ayaklarımın üstüne basıp yukarı doğru kalkması
Biz eşimle fantezi yapıyoruz. O an modumuza göre uçuk bir fantezi yaptığımızda nirvana ötesi bir an yaşıyoruz.
Ne gibi uçuk?
Duruma göre değişiyor. Aklına gelebilecek her şey olabiliyor
Valla genel yorumlara bakarsam herkesin nirvana için tabir ettiği şeyler çok basit. :D
Haklısın 😀 ama basit şeyler düşünmedim hiç. En uç noktalar düşündüm hep.
Sence nedir peki?
Güncellemeyi hiç üstüme alınmadım 😀 bizim yaptığımızı eminim çoğu kişi hayalinde bile yapamaz
Siz hiçbir done vermediniz. Fantezi yapıyoruz bu kadar. Şimdi sizin fantezi dediğiniz bizim için çok sıradan bir şey de olabilir, fantezi demeye kayda değer bir şey de olabilir. Belirsizsiniz.
Peki bu yorumu yazdıktan sonra kendimi gizliye alayım 😊 fantezi olarak ilk önce balkonda seks yaptık. Parkta gece seks yaptık. Sonra bunlar sıradan gelmeye başladı. Birisini telefonla arayıp yaptığımız seksi dinlettik. Benim üniversiteden bir arkadaşımı wp den görüntülü aradık vs vs bir sürü şey.
Gizliye almasanız da hepimiz anonimiz zaten burada çok bir şey değişmiyor. Benim nickim var da ne oluyor, bir yerde karşılaşsak bunları yazanın ben olduğumu anlayabilir mi kimse, hayır. :D Halka açık yerler güzel ancak sıradan. Sonradan saydıklarınız ise farklı bir boyut. Bunlar artık bdsm gibi şeylere giriyor. Evet fantezi ama bize uygun değil. Ben karşılıklı sevginin olduğu bir ilişkide bunları tasvip etmem.
Anonim olmak değildi amacım. Linç yiyorum veya aşırı mesaj yağmuru oluyor. Yanlış hissettirdiysem özür dilerim.
fantezi kısmında bizim durumumuz biraz farklı gelişti. Bazı sorunlar olmuştu. İşin içinden çıkamadık her şey aşırı monoton olmaya başlamıştı.
Peki sizde nasıl bir fantezi oluyor nirvana için?
Monotonlaştı diye araya başkalarını katmak çözümden çok geri dönüşü olmayan ve bağları uzun vadede daha sarsacak bir eylem bana göre. Kaç yıllık evlisiniz ki? Kaç yıl olursa olsun birlikte hep aynı pozisyonlar, tek düzelik yerine cinsel hayatınızı çeşitlendirirseniz sevdiğiniz insan yani çok da macera aramaya gerek yok. Duygular yitiyor sonra.
9 yıllık evliyiz ve hiç tek düze seks yapmadık. Araya fiziksel olarak kimse girmedi ama izleye izleyen oldu. Oyunlar oynadık, eğlenceli şeyler de yaptık
İzletmek de bence dahil etmekten çok farklı değil. Sizin tercihiniz.
Seni nirvana ya çıkaran nedir yani sizi?
O bizde kalsın.
🤣 🤣 Çok açıklayıcı oldu. Yorumları basit görüyorsun ama kendi fikrini söylemiyorsun
Ben herkese sordum burada kendime sormadım. Benim fikirlerimi merak ediyorsan üşenmeyip verdiğim cevaplara bakabilirsin. Çokça bahsettim burada. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazamayacağım.
Çoraplar ve taytlarla gelirse tüm gün seks partisi yaparsak onlarla ben zirvede olurum
He He tüm nirvanaları sen yaşadın biliyorsun.
Bizim yaşadıklarımız burada kimsenin yazdığı şeyler değil, daha çok po*rnolarda görebileceğin tarzda şeyler. :)
Anlat dinliyorum 😂
az kendini kaybetsin zevkten...
cowgirl de delirsin duello da gibi zipla zipla...
Yapmadığım şey kalmadı ama en sevdiğim hala çılgın yerlerde seks yapmak 🤦♂️
Yan yana yatıp ateşli bir şekilde öpüşürken eliyle aletimi hızlı bir şekilde ileri geri yaparak hiç durmadan uzun uzun devam etmesi beni çıldırtıyor
Ağzına alıp dibine kadar somurursa
Somurmak yeni bir kelime sanırım Türkçede. :D Deep throat olarak geçiyor ingilizcede.
Aynen sanırım kitabını yazmışsın gibi
İyi yaparım evet ama bu beni or*ospu yapmaz sandığınız gibi. Çünkü bir kişi oldu hayatımda sadece ve hala onunlayım.
Öyle bir şey söylemedim zaten
Cinsellik harika bir duygu ve en uç noktalarda yaşamak lazım
İstekli olması yeterli zoraki yapmamalı
Aslinda ne yapcagini bilmezsem daha heyecanli olur
Squirt olayını balşarabiliyorsa.
Squirt dediğiniz şey kadınların başarıp başaramayacağı bir mevzu değil. Po*rno filmlerdeki gibi bir sıvı fışkırması bekliyorsanız oradaki kadınlara öncesinden sıvı enjekte edilip gelen sıvının da o olduğunu bilmiyorsunuz demektir. Bu kadınların kadından kadına değişebilecek fizyolojisiyle alakalı bir durum. Kimse de filmlerdeki gibi olmuyor. Kimisinde çok kaygan akıntı gibi gelebilir kimisinde az. Ayrıca bu size göre madem kadının meziyeti, madem sıvı fışkıracağını falan zannediyorsunuz, o zaman bu kadının değil erkeğin maharetidir. Olmuyorsa adam yeterince zevk verememiştir, g noktasından habersizdir. ;)
Ben bizzat yaşayıp araştırdığım için söylemiştim. Buna dayanarak da bence yazmıştım. Evet her kadında olmuyor ama söylediklerimi yapması gerekiyor. Ayrıca kadının bunu gerçekten hissetmesi falan lazım. 10-15 dk içinde art arda en az 7 8 kez geldiğini gördüm.
Kadın Orgazmı Nedir, Nasıl Sağlanır? ↗
Ancak farkında değilsin sanırım ama burada yazdığın şeyler yine dediğin doğruysa "kadının başarması" değil, yine erkeğin becerisine kalıyor. Sonuçta uzun bir baskı yapılması gerektiğinden vs vs bahsetmişsin. Herhalde oturup ben kendi kendime yapacağım adam da beni izlemeyecek. ;)
Elbette öyle ama kadın bunu istemiyorsa ne yaparsan yap, olmaz. Ben denedim ve oldu. Kadın içinde bir gölet falan barındırıyor sanırım. 🙂
Kendi kendine de oluyor ama gelen sıvı erkekle olduğu kadar yoğun gelmiyormuş.
Beni özgür bırakır ve ayak uydurursa kısıtlamazsa
Acemiyim bilgim yok 😑
Deneme yapacak kimse yok 😑😕
Aklımda olanları da söyleyemem 😑
Sk so cekerse anala evet derse
Oral yapıp üstümde zıplarsa
Deneyimsizim maalesef
Himaye ve dominantlık tamamen onun elinde olursa
Ağıza boşalmak
Emmek ya da yalamak