Merhaba gençlik Benim bir kaç aya düğünüm var ilk gece gecelik giyilmesi gerekiyor muş bu benim için sorun değil tabi ama daha kapdan girerken gelinlik bile kalmaz diye düşünüyorum ama ben gecelik giymek istiyorum hemde çok birazcıkta utangaçlık var nası yaklaşıcam o gecelikle nasıl konuşup öpücem. O gece neler olabilir biraz açık bir şekilde anlatırmısınız lütfen. Ha bide nasıl bir gecelik giyinebilirim resim atarsanız yorumlara çok sevinirim. Aşırıı ateşli ama bir o kadar da masum olsun istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden 🤗🤗 ( resimdekilere benzer bişey istiyorum)
İlk gece gecelik giyilir mi? Aşırı istekliyim ilk gece belli etmek kötü bir algı oluştururmu?
Canım gerdek gecesinden önce yani Gerdeğe girmeden gelinliği çıkarıp gecelik giyecek zamanın olmaz Sen gelinlikle otur damat namaz kislin sonra sen onun ceketini vs çıkar oda gelinliği çıkarır altta ya kilot kalır ya da ciril çıplak yatağa girersin ilk başta arkanı dön de yatağ girene kadar sonra o gelir opusme okşama vajina islaninca önce bir iki kafasını sok çıkar yapar sonra kokler çok az bir acı olur sinek ısırığı gibi bozuldugunu hissedersin Hemen otur bezin üstüne tuvalette oturur gibi damat köprücük kemiğin üstünü ovalssin bir iki damla kan gelir Sen önce duşa gir abdestini al çik çıkışta gecelik giyin zaten alisirsin damat düş alırken sen atistirmalik hazırla beraber birşeyler atıştırın sonra hop yatağa acı vs yoksa vajinada öpüşme sevişme sabaha kadar sexse devam yata yat uyu sabah devam edersin Bizim arkadaş birgün sonra gerdeğe girmiş ti takma kafana fazla kasma rahat ol
13
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Okuduğum en güzel yazı 👍 teşekkür ederim 😊 Jartiyer falan diyorlar ama sizce doğru olurmu?
Özelden birkaç soru sorsam olur kimsenin yalnış anlayacağını zannetmiyorum kardeşimizin size bir kaç soru sormasını yalnış anlayacaklar zaten burda durmasın
azgınlığın çok belli ama ilk gece giymek gerekmez. sonraki geceler giyersin. ilk gece gelinliğin olacak. sen tamamen olayı eşine bırak önce o yaklaşsın sen karşılık ver. :D
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kafam çok karışık çok doğru söylüyorsun ama bir yerde okumuştum ilk gece kadın erkekten daha çok istekli olmazsa erkek kaçıyormuş soğuylrmuş o yüzden işte
Sen resimlerde bulmuşsun zaten istedikten sonra giyebilirsin ayrıca öyle bir kural yok zaten bir müddet sonra üzerinde kalmayacağı için takma bu kadar sakin kalman zor heyecan olacaktır elbet ama bu aşamada iş birazda erkeğe düşüyor seni hazırlayacak kıvama getirecek olan erkek anı yaşamaya çalış hissettiğin şeyler doğal şeyler takmamaya çalış
jartiyer olmazsa olmaz. gelinliğin altına jartiyer giy, ve korse tarzı gecelik tak. ilk gece damat direk yapmak isterse hazır olmuş olursun, ayrıca hazırlanmaya gerek kalmaz. ve kesinlikle uzun sevişin
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
güzel gecelikler elbette ilk gecede de giyilir hatta ilk gece daha özel oldugu için daha özenli olunmalı
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl daha iyi olabilirim ki neler yapmalıyım mesela
Resimdeki semnmsn iki kadeh viski ic ne korku ne heycn klr sabaha kdr keyfne bk supersn eger sennsen yeyicegn insalhh patlcan olur bamya olursa of of fanni cksr be cnnnmmm
İlkgece gerdeğw girmeden önce iki rekat namaz kılmanız gerekiyor imanın şartıdır evliliğin hayırlı yürümesi için. şeytanı musallat etmemek için 😉 nasıl davranmak istersen öyle davran namazdan sonra.
En İyi Cevaplar