İlk gece gecelik giyilir mi? Aşırı istekliyim ilk gece belli etmek kötü bir algı oluştururmu?

Merhaba gençlik
Benim bir kaç aya düğünüm var ilk gece gecelik giyilmesi gerekiyor muş bu benim için sorun değil tabi ama daha kapdan girerken gelinlik bile kalmaz diye düşünüyorum ama ben gecelik giymek istiyorum hemde çok birazcıkta utangaçlık var nası yaklaşıcam o gecelikle nasıl konuşup öpücem. O gece neler olabilir biraz açık bir şekilde anlatırmısınız lütfen. Ha bide nasıl bir gecelik giyinebilirim resim atarsanız yorumlara çok sevinirim. Aşırıı ateşli ama bir o kadar da masum olsun istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden 🤗🤗 ( resimdekilere benzer bişey istiyorum)
İlk gece gecelik giyilir mi? Aşırı istekliyim ilk gece belli etmek kötü bir algı oluştururmu?