Bunu gerçekten merak ediyorum. Hayatın merkezi seks olamaz. Daha çok hoşunuza giden bir şeyler mutlaka vardır.erkeğin hoşuna giden şeyler neler?Hız olabilir, spor olabilir, güzel sözler olabilir...
Bir erkeğin seksten daha çok hoşuna giden şey nedir?
Hayatımda tek isteğim, Bir gün büyük bir gök taşı dünyaya çarpsa da, O darbe den dolayı, kadınların, Erkekler hakkında ki düşünceleri az da olsa daha gerçekçi ve dürüst olsa… Erkeklerin tek düşünceleri bir tek seks ise, O zaman neden peşlerinde koşuluyor ki? Neden sürekli onlarla birlikte olmaya çalışılıyor? Neden onlarla evleniliyor? Ne zaman bu ezilme, hakaret ve aşağılama zevkinden vazgeçilmeye çalışılacak ki? Bugüne kadar o kadar ihanet edildim, aldatıldım, ama yine hakkınızda genellemeden kaçıyorum, Çünkü biliyorum ki insanlar hiç biri, Diğerine benzemez. Sizler de bir gün, Bu bayat ve hileli duygunuzdan kurtulsanız artık…
Bizi keşfetmek isteyen, bizim içimizi bilmek isteyen, bizi anlamak isteyen, ne istediğimizi bilmek ve merak eden kadın, Çok basit bir yöntemle bütün gerçek düşünce ve hobilerimizi, Her şeyimizi öğrenip, keşfedebilir. Tek yöntem: Bize karşı dürüst ve açık olmasıdır.
Senpatik güler yüz güzel sohbet seks devamlı erkeklerin üstüne atmayın biz cok iyi biliyoruz kadının daha cok istedigini lakin sizi kırmamak için söylemiyoruz
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kokusunda güven bulmak sarıldığında evini hissetmek.. tek olayı bu benim için
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu cevap verenler erkekse benim ki ney kurban olduğum 😫😫
Kişiden kişiye değişen bir durum :)) benim için sevdiğimle birlikte kaliteli vakit geçirmek çok önemli 👍 Ayrıca seks deyince mekanik duygusuz geliyor, sevişmek daha güzel.. doyasıya öpüp koklamak sonra tutkulu bir şekilde sarılmak ve ihtiraslı bir şekilde kulağına güzel şeyler fısıldayıp sevdiğimi mutlu edip, gözlerindeki o ışıltı ✨ görmek gibisi yok...
hız değil, spor değil, güzel söz değil. Ne biliyor musun, çok sıkıştım diyelim tuvaletimi tuttum evime yetiştim sonra bir tuvalete giriyorum, rahatlıyorum en çok hoşuma giden bu rahatlama hissi, kollarımı biraz hareket ettirsem uçabilecek gibi hissediyorum.
Sevdigine sarilmak Sarilirken kalp atisini duymak Sevdiginin utangacligindan basi one egildiginde basini kaldirip gozlerinde gordugu o duygu seksten daha guzel
Seksi cok mu abartiyoruz yoksa bende mi bir problem var anlam veremiyorum. Sevdiklerinle beraber bir mangal yaninda semaver cayi ustune tabu oynamak bence bu duygu 5 veya 10dklik suren bir durumdan daha cok mutlu etmeli insani
Kişiye göre değişir bu. Kimisi film, yemek, para. gezme.. eğlenme.. ama daha çok para Tercih edilir. Çünkü paran varsa herşeyi yapabilin. İmkanına sahip olun. Paran varsa herşey seninle olur. Paran Yoksa olmasi için çalışin.
Erkeği sadece cinsellik düşünen bir varlık olarak düşünen kadınların beynine acıyorum. Geçmiş yıllardan itibaren en iyi şair ve söz yazarları erkeklerden çıkıyor. Yani anladınız olayı umarım. Tabi anlamak için 2 lob gerekir 😉
Güzel kadınla geçirilen herhangi bir vakit. Sıradan bir kadınla seks yapmaktansa Megan Fox gibi bir kadınla yemek yemeyi tercih ederler mesela, gibi...
Şahsen benim en çok hoşuma giden şey sevdiğin insanlarla vakit geçirmek tabiki herşey swx değil eğer öyle olsaydı bu zamana kadar benim yaşamıyor olmam lazım di bazı şeyler sexden daha değerli cunki
seksten daha çok hoşuma giden... Hımmm. Tekrar seks ondan sonra bir daha bir daha 😂😂😂😂😂daha çok giden ne olabilir 2.3. Desen neyse de 1 numarada yeri çok sağlam
Bir ağaç düşünelim bu ağaç yani gövdesi seks merkezlidir. Dallarını hobiler dersek satranç kitap okuma f1 macera aktiviteler gezme farklı yemekler yeme puan verme yorum yapma, film dizi izleme, konserler vs uzar gider.
Her insanın sevdiği şeyler farklı tabii. Seksi de severler ama hepsi o ayrı. :D Futbol izlemek, futbol oynamak, arkadaşlarla gezmek, yüzmeye gitmek gibi.
Seksten daha önemli oyun oynuyoruz zaten 😊 seks o kadar önemli değil her şey seks de değil. Dünya bunun üzerinede kurulmadı 😊 fakat olacağı zamanda kimse hayır demez buda var tabi 😊
Ya bu se. ksi siz bizden daha cok konusuyorsunuz. Biz azdikmi se. ksi yapar geceriz siz ise istemiyirsaniz bir basliyorsunuz elestriye susmak bilmiyorsunuz. Istedinizmide bu sefer ove ove bitmiyor. Ya birazz uzatmamayi deneseniz?
kumarın adrenalini ve zevki. yanındaki o at gibi hatunları bile görmez gözün. göğüslerini falan değdirirler umrunda olmaz ama insanın. heyecanı orgazmdan zevklidir ama hep kaybettirir. bırakmış biri olarak tadı hala damağımdadır
Öyle bişey yok Sexin yerini hiç birşey alamaz yok gezmekmiş tozmakmış herşeyin yeri farklı en yakın olanı bir insanı sevip koklamak aşk varya aşk o o duyguya en yakın olanı ama sunu atın kafanızdan herseyin yeri ayrıdır
Futbol motorsiklet bilgisayar oyunları ailecek piknik vb.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bence hiçbirşey seksten daha çok hoşuna gitmez bir erkeğin ama eğer seks konusunda sıkıntı yaşıyorsa o zaman adrenalin artırıcı aktiviteler sexin önüne geçer o da sekste başarısız olduğu içindir..
En İyi Cevaplar