Tedavisi olan ve üstesinden gelinebilecek bu durum için kadınların düşünceleri nelerdir? kadın düşünceleri ilişki için çok önemli olduğu bilinmektedir.
Kadınların erken boşalan erkekler hakkındaki düşünceleri nelerdir?
Bu biz kadınlar için aldatmaya kadar düşündüren çok önemli bir durum. Erkek bencil değilse yeter ki istesin tedavi de olabilir , performans artırıcı ilaçta kullanabilir. Bunlarla da düzelmiyorsa sevişerek oral yaparak veya parmakla yardımcı olarak partnerinin boşalmasını sağlayabilir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen daha ne olduğunu anlamamışken yeni yeni zevk almaya başlıyorken karşıdaki işini bitirp hadi eyv diyor. O kadar sinirleniyorum ki. Sonra hadi parmaklara kuvvet
Çözümü olan bir durum iken çaresine bakmayanlar seksten men edilmeli 🙂
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gün kız arkadaşımla sevişiyoruz, bu oynuyor benimkiyle ama ben boşalmıyorum tabi. Neyse sonra baktı olmayacak. “Neden boşalmıyorsun?” dedi. “Boşalayım mı?” dedim. “Hayır hayır böyle iyi.” dedi ve sevişmeye kaldığımız yerden devam ettik, yorumlamam bu kadar, teşekkürler.
Tedavi olmayan bencildir bence. Evlilik ehli yok bosasin kadın. Haaa sonradan bir tarvma olur ve düzelmez amenna hersey yatak degil ama ben bu kadara yeterim isine gelirse demek bencillik
Niye gocunuyorsun Acaba? Ben erkeklerin kadınların görüşünün altına görüş yazmasına uyuz olurdum. Şu an tam tersi sana uyuz oldum. Ne derdin var ablacım. Bana niye musallat oldun şimdi Sen?
Doğrudur dedim inkar etmiyorum. Ama sorunun amacı bu. Ha bunun dışında bir şey sorulacak olursa evden dışarı çıkan bir insan değilim. Kendimi kitaplara kapatan bir insanım. Beni tanımadan hakkımda yorum yapma artık
@atakan_2050. Cinsel performans sorunları, endişeler İlişkinizdeki problemler de erken boşalmaya neden olabilir Suçluluk duyguları, hayal kırıklığı ve utanç Erektil disfonksiyon sorunları Stresli koşullar ve depresyon Hızlı bir şekilde orgazm için mastürbasyon yapmak, erken boşalmaya neden olabilir. Genetik faktörlerin bir sonucu olabilir. Tiroid problemleri sonucu olabilir. Anormal hormon seviyeleri Üretra veya prostat iltihabı ve enfeksiyonu sonucu Cerrahi veya travma sırasında sinir hasarı Geliştirilen mastürbasyon alışkanlıkları buna sebep olmuş olabilir. Genellikle gençler orgazm ulaşmak niyetiyle mastürbasyon yaparlar. Artan penil duyarlılık ve daha düşük ejakülatör eşik Yüksek tansiyon veya hormon dengesizliği Alkol ve ilaçların yan etkileri
Müdür sen ne yaptın yaa😃😃 kirpiyi düşünmek iyi gelir... o anda kirpi nasıl bir hayvandır ne yerine içer.. yaşam koşulları falan. ona konstrr olmalı erkek.. aklını başka yere vermeli.. ayrıca bilmediğin bişey daha ekleyeyim. kadinin vajinasi dar ise olumsuz etkiler. anatomik olarak geniş ise. bizzat benim 45 dj ara vermeden gittiğim olmuştur... bilginize
Kusura bakma ama seninkiler kitabı bilgi.. patolojik yaklaşım. alakasi yok aslında çok basit bir iki şey düzenli seks yapan çiftlerde düzeliyor bu durum mesela.. deneme yanılma yapıyorlar çözüm buluyorlar.. hastalık değil bu