Cinsel Yaşam Yüksek libido utanılacak bir durum mudur? (Sayfa 2) Gmztnmz Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yüksek libido utanılacak bir durum mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ugur730 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Fazlası tabi zarar, ama kontrol edebilmeli kendini de 1 0 Yorumla
SudaTerleyenBalık1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Neden utanılacak bir şey olsun ki sonuç olarak onun istediği bişey 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. zarar değildir daha çok zevk ve keyiftir tadını çıkarmalısın 1 0 Yorumla
fitnesscoach Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Fazla libido nimettir seksin nerede olacağı belli olmaz 1 0 Yorumla
ManiacAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl kadındaki üksek libido bir erkek için sadece hediyedir 1 0 Yorumla
melekmasalı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl azgın boğa gibi dolanırsın e bir zahmet utan kendinden 0 0 Yorumla
HandsomeJack Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl bu soruyu sorup o resimi koyarsan ben fesatlık ararım. şu an libido yine zirveye oynuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni bazen utandırıyor 10 6 Yorumla dido_setkan +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dido_setkan çünkü kendimi kaybedebiliyorum Yorumla SaLuTe41 +1 yıl Ben utanmıyorum valla Yorumla evlierkeksoruyor +1 yıl partnerle alakalı bence. utandıran bir partnerin varsa utanman normal ama o da seninle birlikte çıkıyorsa yukarı doğru sıkıntı yok bence. Yorumla Okan3442 +1 yıl Ne yapıyorsun ki utanıyorsun Yorumla baranbedri +1 yıl hiç utanılacak bir durum değil fizyoloji bu ister ister... Yorumla
öpöcök Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Bekarsa evet 10 4 Yorumla rroommeeoo +1 yıl Hayııırrrrr hayır iyidir 😉 Yorumla öpöcök +1 yıl Benim için iyi ama. bekar adama iyi degil Yorumla rroommeeoo +1 yıl Kız bekara da iyi gelir anlasana 😉😙😘 Yorumla GÖNÜL_ADAMI +1 yıl ben bekarım öpöcök )))) Yorumla
ayselmerik Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Utanılacak bir durum değil 3 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Yani neden utanilack bisy olsunki ama bizde onunde cadrla gezince utaniyor insan 😳😳😳😵😵😨 Yorumla
CharybdisFlores Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Neden utanılsın? Herkesin yapısı farklıdır. 1 0 Yorumla
İhsan0145 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Bekardan zararlı ama evliysen yararlı bence 1 0 Yorumla
SeksinTuyosu Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 39% +1 yıl Yuksek liboda yasama tat katan bir ayricaliktir 😉 1 0 Yorumla
Siyah-Pelerinli-Adam Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 41% +1 yıl Hiç utanmıyorum zararını da görmüyorum 1 0 Yorumla
freedomicimizdee Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Bana zararlı değil 9 4 Yorumla neyazsamolmuyor +1 yıl Ateş yakınca sıkıntı olmuyor mu😀 Yorumla freedomicimizdee +1 yıl Olmuyo kontrol ediyorum Yorumla neyazsamolmuyor +1 yıl Edebiliyorsan helal olsun:) Yorumla baranbedri +1 yıl banada hiç değil ama yok sorun bu :) Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Everest'ten kim korkar ki? 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Fazlası zarar 7 1 Yorumla Bayj3380 +1 yıl Nesi zarar, ne zararı var? Yorumla
Cesurerkek16 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Sürekli penis dik oluyor ondan oldu tavan gezmekte zorlanıyorz 😊 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Herseyin fazlasi zarardir 1 0 Yorumla
Byjuniour Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bir ligin gol kralı olmanın ne zararı olabilir ki 2 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Fazlasi adini cikarir 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kontrol edilebildiği sürece bu iyi bir ozelliktir 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin değil hormonların suçu 1 0 Yorumla
Kırıkman Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Neden surekli bir seks paylasimi yapiyosunuz? 0 0 Yorumla
_-Selin-_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Zararı olabilir 6 8 Yorumla İzmers +1 yıl Ne gibi Yorumla lizelikiz18 +1 yıl Ne gibi canım Yorumla İzmers +1 yıl Bende onu sordum zaten Yorumla _-Selin-_ +1 yıl Her şeyin fazlası zarar libidonun fazlası daha da zarar.. Insanı yanlış şeyler yapmasına sebebiyet verir diye düşünüyorum Yorumla İzmers +1 yıl Yanlış düşünüyorsun bence nesi zarar olsun ki Yorumla İzmers +1 yıl Doruklarda yaşıyorsun çünkü herşeyi orda Yorumla _-Selin-_ +1 yıl @İzmers Sana göre. Yorumla İzmers +1 yıl Haklısın bana göre Yorumla
çokhatunluadam Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl utanılacak olduğunu zannetmem. 1 1 Yorumla çokhatunluadam +1 yıl fenomen yazısını görünce kafamda direk radyo fenomenin cıngılı çalıyor. oda ilginç. Yorumla
luckyprenses Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Değildir 3 1 Yorumla jinekologemreyilmaz +1 yıl Bencede degikdir hic zorda kaldinmo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Fazlası tabi zarar, ama kontrol edebilmeli kendini de
Neden utanılacak bir şey olsun ki sonuç olarak onun istediği bişey
zarar değildir daha çok zevk ve keyiftir tadını çıkarmalısın
Hayır utanılacak bir durum değil bana göre.😄
Fazla libido nimettir seksin nerede olacağı belli olmaz
kadındaki üksek libido bir erkek için sadece hediyedir
azgın boğa gibi dolanırsın e bir zahmet utan kendinden
bu soruyu sorup o resimi koyarsan ben fesatlık ararım. şu an libido yine zirveye oynuyor.
Beni bazen utandırıyor
Niye
@dido_setkan çünkü kendimi kaybedebiliyorum
Ben utanmıyorum valla
partnerle alakalı bence. utandıran bir partnerin varsa utanman normal ama o da seninle birlikte çıkıyorsa yukarı doğru sıkıntı yok bence.
Ne yapıyorsun ki utanıyorsun
hiç utanılacak bir durum değil fizyoloji bu ister ister...
Arabada 5 evde 15, neden kötü olsun ki her gün çat çat çat 😋😋
kotu degil ama zor oluyor surekli mastla yatistiriyorum
Bekarsa evet
Hayııırrrrr hayır iyidir 😉
Benim için iyi ama. bekar adama iyi degil
Kız bekara da iyi gelir anlasana 😉😙😘
ben bekarım öpöcök ))))
Utanılacak bir durum değil
Yani neden utanilack bisy olsunki ama bizde onunde cadrla gezince utaniyor insan 😳😳😳😵😵😨
Neden utanılsın? Herkesin yapısı farklıdır.
Bekardan zararlı ama evliysen yararlı bence
degil bu durum elde olan bisey degilki
Yuksek liboda yasama tat katan bir ayricaliktir 😉
Hiç utanmıyorum zararını da görmüyorum
Bana zararlı değil
Ateş yakınca sıkıntı olmuyor mu😀
Olmuyo kontrol ediyorum
Edebiliyorsan helal olsun:)
banada hiç değil ama yok sorun bu :)
Her türlü zarar bence
Everest'ten kim korkar ki?
Benimki her daim yüksek hiç düşmüyor
Herşeyin fazlası zarar
Fazlası zarar
Nesi zarar, ne zararı var?
Sürekli penis dik oluyor ondan oldu tavan gezmekte zorlanıyorz 😊
Bokunu çıkarmamak lazım
Herseyin fazlasi zarardir
Karşılıklı olması lazım olursa süper
Bir ligin gol kralı olmanın ne zararı olabilir ki
Bence değil.. Yarar.. :)
Normal bir durum bana göre
Fazlasi adini cikarir
Hiçte utanacak bir durum değil bence
Şimdilik bir zarar görmedim
Kontrol edilebildiği sürece bu iyi bir ozelliktir
Yuksek dıye sacmalamadıkca normaldır
Ayrımcılık utanç değil bumu utanç olacak? 🤔
Herşeyin fazlası zarar.
Fazlası elbette iyi değil
Senin değil hormonların suçu
Neden surekli bir seks paylasimi yapiyosunuz?
Zararı olabilir
Ne gibi
Ne gibi canım
Bende onu sordum zaten
Her şeyin fazlası zarar libidonun fazlası daha da zarar.. Insanı yanlış şeyler yapmasına sebebiyet verir diye düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsun bence nesi zarar olsun ki
Doruklarda yaşıyorsun çünkü herşeyi orda
@İzmers Sana göre.
Haklısın bana göre
birilerinin gözüne sokarsak evet
utanılacak olduğunu zannetmem.
fenomen yazısını görünce kafamda direk radyo fenomenin cıngılı çalıyor. oda ilginç.
Değildir
Fazlası herkese zarar dir bence
Değildir vucut salgısıdır müdahale edemiyorsun
Unutulamaz libido düşmeyene kadar
Hayır utanılacak bir durum değil
Her dağın rüzgarı kendine
herkesinki kendine şeyolsun :)
Yooo
Kontrol edebilmek lazım.
Ben buna alıştım artık.
Partnerinlr alakLi bence
Değil ama millet abaza diyor ya