Türkiye de evet. Evlilik dışı ilişkilerin namussuzluk olarak görüldüğü ama bu şekilde görenlerinde her kıza yavşadığı bir ülkedeyiz. Kız bakarsa yollu bakmazsa kaşar yatarsa o.. pu oluyor. Birde buna libido yüksekliği eklenirse taşlayarak öldürürler herhalde.
Zarar konusuna gelince kendisini tamamlayan bir erkek bulabilirse sıkıntı yok ama bulamazsa tamamlamak için başkaları olacaktır. Erkekler açıkça çapkınlık yapar olursa yatar ama kadın bir yere kadar sabreder. Bir noktadan sonra ipleri koparır ve cinselliği yaşamak için okyanusa açılır. Denilir ya kadınlar dayanıklı sabreder vs diye. Hayır bu doğru değildir. Libidosu yüksek nemfomani seviyesine varmış kadınlar asla sabredemezler. Fantazileri geniş limitleri yoktur...32 Yorumla
+1 yılAkıl sağlamsa ne sıkıntısı olcak, müsait zaman gider bastırırsın. Olay taşkınlık oluyorsa teravi gerek..
10 Yorumla
Utanılacak bir durum değil herkese nasip olmaz
Fakat tam bir baş belası bazen zor durumda bırakabiliyor144 Yorumla- +1 yıl
Sanırım birisi bu durumu yaşıyor Bize neden denk gelmiyor acaba :)
- +1 yıl
Him hic zor durumda kaldinmi mesaj kutum. acik
Karşılığını bulursa sıkıntı yaratmaz. Ama bunu söndürecek erkek yoksa bitirir insanı.
1218 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle sizde durum nasıl
- +1 yıl
Çok iyi ya evli misin
- +1 yıl
Ne güzel
Haftada kaç kere seks yapıyorsunuz - +1 yıl
Aylık ödeniyor onlar artık :) :)
Doğrusunu söyle ya :) - +1 yıl
O zaman devam canısı :)
- +1 yıl
3 ayda bir ne lan 🤣😂
yaşlılık maaşı gibi - +1 yıl
Oylelerini bana gonder yanardagi sondurrurum 🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
- +1 yıl
@tasasıztccr tabi maaşı alıyoruz sonra hemen yatağa gidiyoruZ
- +1 yıl
3 ayda bir çok sık değil mi.
bal yiyen baldan usanır be yahu.
sizdeki de can. canınızın gıymetini bilin biraz. ne bileyim başım ağrıyor de. uykum geldi uyuyacağım de.
bugün acayip yoruldum de.
yarın hepsini bir yapalım de.
🤣😂😜😜 - +1 yıl
doğru diyosun hemde çok doğru ama böyle bayan hiç denk gelmedi :(
- +1 yıl
@tasasıztccr yoruldum artık. Neyse nundan sonra yorgunum derim. Akılma gelmemişti
- +1 yıl
Oooo harika bir cevap. ama. erkeklerede tas attin bu arada :) hadi bakalim beyler beline guvenenler yazsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaması daha kötü gadasi
20 Yorumla
+1 yılLibido neymiş arkadaş her gün yeni bir kelime mi cıkarıyonuz yoksa ben gecmi öğreniyorum
100 Yorumla
+1 yılYuuuuhh yani bir kızın yorumunda
6 erkek var lan bu nasıl abazalıktır
Neyse ya ba. Na. Ne.
Sotuya geleyim utanılcak bişe degildir ama denk erkek bulması lazım erkeklerin çogu fazla yapamazlar nadirler çok yaparlar
Nence iyi birşey can istemesi10 Yorumla
+1 yılYüksek libido utanılacak bir şey değildir. Abazalık utanılacak bir şeydir. Ve arada keskin bir çizgi vardır.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen onunde cadirla dolasinca noluuo
Tabi ki sonuçta özel bir durumdur başkalarına anlatirsak yanlış anlasiriz bu yuzden insan içinden tutması en uygunu.
60 YorumlaBence tam tersi gurur duyulacak bir durum, ama hani derler ya "kontrolsüz güç, güç değildir" diye, bu açıdan kişi kendisine verilen bu özelliği doğru şekilde kullanmalı.
10 YorumlaUyanılacak bir durum değildir insana yüksek libidonun şöyle zararı olabilir libido başını döndürür yanlış kişilerle yanlış kararlar almana vesile olur hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin fazlası zarar malesef..
Utanılacak birşey değil..
Ama aklı fikri ve önceliği cinsellik olan insanları sevmem...
Hatta nefret ederim..20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayır niye utanılsın, zaten sekste cinsellikte ikili ilişkilerde utanılma olduğunda çok boka sarıyor o durum. utanma olmamalı hiç bir şekilde.
10 Yorumla O libidoyu nasıl değerlendirdiğin daha mühim bir soru. Salt yüksek olması çok da bir anlamı ifade etmiyor yani.
10 Yorumla
+1 yılDeğil de kontrol etmek önemli. Sadece kendi eşine hallenmek. Başkalarına, başkalarının eşine yan gözle bakmamak elzemdir.
10 Yorumla
+1 yılutanılacak bir şey olsaydı bizim erkeklerimizin çoğu boynu bükük dolaşırdı. ama hepsinin gözü fıldır fıldır :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir reklamın sloganı geldi aklıma
"Kontrolsüz güç, güç değildir"
Libido da öyle, kontrol edip, doğru anda kullanılırsa, tadından yenmez.
😀10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. İnsanlara sapıkça sağa sola sürttürtüyorsa sorun ama foya doya yaşanabiliyor ve akla sorun çıkartmıyorsa asla.
10 YorumlaZeka düştükçe bunun yükselme ve kontrolsuzlesmesi olasıdır, teknik olarak çok şey imkansız değildir, utanılacak birşey yapıyorsan utanırsın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBence övünülecek bir durumdur hatta gurur duyulacak. Şu saçma ksde bile tonlarca kadın var kocasının performanssızlığından, isteksizliğinden yakınan. Bunu benle birlikte olan kadının asla yaşamayacağını bilmek hoş bir özgüven kaynağı.
10 Yorumla Duruma göre değişir eğer zamansız bir şekilde dışarıya vurursanız yadırganarak kendinizi güç duruma düşürebilirsiniz önemli olan nerde kullanacağınızı bilmektir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunun acısını çıkaracak bir partner var ise ver yansın demek lazım
20 Yorumla
+1 yılNeden utanılacak bir durum olsunki libido yüksekliği anlamadım
10 YorumlaEşine karşı ise hayır değil ama baskasina karşı zararlı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüksekten korksak Everest dağına tırmanmazdık :DD
10 Yorumla
+1 yılHiç utanılacak bir durum değil bize denk gelmiyor yüksek Libidolu :)
10 Yorumla
+1 yılNemfomani duzeyinde degilse problem yoktur. Ki nemfomani de olsa bu utanilacak bir durum degil kontrol altina alinmasi geteken bir durumdur.
10 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum yok ama her şeyin fazlası zarar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Valla bende çok istekliyim ama çok şükür kendimi kontrol edebiliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir ama libidom yülsek diye sana sola bulaşmasınlar
10 Yorumla Bekar biri için zararı çok evli olunca iyi karın var ne güzel aban gitsin ama bekar için öyle olmuyor kendini tutmak zorunda kalıyorsun çok kötü bir durum yani
10 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum değil tabi ama eşlerden birinin ki yüksek diğerinin ki düşükse 😱
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yuksek simdiye kadar yaririni gordum zararini gormedim
10 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum yok ortada. Zararıda yok. Gayet rahatız..
10 YorumlaYoo niye utansin yapacak bisi bulamazsa manuel calisir.. Ne selin ne pelin en guzeli sağ elin..😂😂
10 YorumlaKontrol edebiliyorsa utanılacak bir durum yok. Libidom yüksek diye her önüne gelene yürümez.
10 Yorumla
+1 yılKendime zararı olmadı. Aksine bana bir şeyler kattı diye düşünüyorum. Olumsuz yanı yaş ilerledikçe daha çok artması ve bunu üzerinden atamamak
10 YorumlaNeden bence övünülecrk birşey
101 Yorumla- +1 yıl
Onumde cadir kulunca nasilnutanmicam ya
+1 yılHayır. Utanılacak bir durum deģil bilskis güzel bir durum. Ben ćok seviyotum. Hem ksdında hem erkekte 😉💋
10 YorumlaLibido yüksek diye utanılacak bir durum yok. ama libido yüksek diye ahlaki seviye düşürülüyorsa o zaman sıkıntı var demektir.
20 YorumlaHırsızlık yapanlar kul hakkı yiyenler sözde Müslümanlar kendisine sadece Müslüman hep bana Rabbena diyenler utansın libidosu yüksek olanlar neden utansın Üstadım.
10 Yorumlapartnerim olmadığı sürece bana olduğunda da partnerime zararı var :D
10 YorumlaO durumdaki karşı cinsle ortaya cok güzel seyler çıkarabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. utancak bir durum yok ama kimi zaman libido fazla yükselince insan oturduu yerde fantezi kurmaya başlıyo bilhassa avm deki soyunma kabini filan :D mesela orda çalışan hatunu atcan kabine vurcan kırbacı hahaha :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol be usta
Kıza yazık
- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yüksek libido bazen ereksiyon hakimiyetini kaybettirir.. Ve utanılacak durumlara yol açabilir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacma erkek utanmıyorsa kadında utanmamalı herkesın ıhtıyacı farklıdır saygı ıcınde olsun yeter dımı?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcevapla hadı
Utanilacak mi... kesinlikle hayir.. sansli insanlarin payina dusen koca bir nimet
10 YorumlaBana göre normal ama olmasa daha iyi olur evlenmeden
10 YorumlaBahaneler bahaneler... En azından insan açıkca şehvet hissiyatına yenik düşüypruk diyebilmeli, dürüst olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılŞarjör de mermi bitene kadar yapar sonra şarjör dolana kadar ara verir 😁
10 Yorumla
+1 yılbu utanılacak bir şey değil, inkar etmek utanılacak bir şey.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide hanımefendi tamamen hormonal bir durum bundan neden utanasiniz ki
10 YorumlaFazlası zarar masturbasyona giderse iş vücuttan Protein eksilir
10 Yorumla
+1 yılEvliler için değil ama bekarsa problem bence
84 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
nasıl evliler için değil ya. ülkenin yarısı hala ışık kapatıp sevişiyor.
- +1 yıl
Aynen her an bulunmuyor değilmi :)
+1 yılutanmaya gerekyok istekli olmak ayrı bir şey abazan olup sağa sola belli etmek ayrı bir şey
10 Yorumlayüksek libidoyu karşı taraf kontrol altına alabilir mi daha önemli konu bu:)
10 Yorumla
+1 yılasla tam tersi çok çekici ve guzel bişeydir. erkekler tarafından çok begenilir.
10 Yorumla
+1 yılkontrol edilemeyen libido başa bela olabiliyor malesef
10 Yorumla
+1 yılKontrolsüz libido, libido değildir. Eşe en güzel armağandır
10 Yorumla
+1 yılHormonlar yapcak bisi yok😂
71 Yorumla- +1 yıl
Ozellikle regl olunca sizi tutamiyorum
Kişisel rekorum 9x 151 cm oluyor bende libido fazla mı
00 Yorumla
+1 yılyok gayet normal ben bunu ilgilendigim partnerime de cici cici hissettirim :)
10 YorumlaUtanılacak bir durum değildir
80 Yorumla
+1 yıldeğildir benimde yüksek cok zamansız yerde yükseliyor
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne