Bir erkeği yatağa bağlayan kadın, erkek için vazgeçilmez olur mu?

Erkek arkadaşımla ilk zamanlarda sıradan bir ilişkimiz vardı. İlişkiye girdiğimizden beri hersey değişti. Onun yatakta iyi olduğunu farketmemle banada cesaret geldi. Yani benim bilmiyorum doğuştan yeteneğim var ve bende yatakta bir kız olarak çok iyi olduğumu düşünüyorum. Hatta erkek arkadaşım bana hayatı boyunca benim gibi birinin karşısına çıkmadığını söyledi.

Bence bir kızın bir erkekten hiçbir farkı yok. Bir kız erkeğin yatakta iyi kötü olmasını değerlendirebiliyorsa, her erkek yatakta iyi sevişebilen bir kız ister. Ve bir erkeği kendine bağlamanın en güzel yollarından biride bu bence. Yani cinsellikten sonra herşey biteceği düşünülür. Hatta derlerki bir erkek kızı elde edince hevesi biter. Bizde herşey daha yeni başladı diye düşünüyorum. Ve ilişkimiz dahada güçlendiğini düşünüyorum. Yatakta farklı gerçekte farklı olduğumu söyledi nedemek istediğinide tam anlayamadım. Ve doyamıyor bana onuda farkediyorum. Bendede bir okadar istek var.

Gördüğüm, benide çok seviyor banada çok bağlı ama yataktaki ben, bir ön planda diye düşünüyorum.
Bir erkeği yatağa bağlayan kadın, erkek için vazgeçilmez olur mu?