Sizce kadının vajinasının dar olması önemlimi değilmi. Evlenince mesela düzenli ve sürekli bir seks hayatı oluyor ilişkiye girdikçe genişlermi bence biraz genişler sizce bu kötü birşeymi. Benim aklıma çok takılıyor eğer genişlerse eşimi mutlu edemezsem diye?
Cevabın nedir?
+1 yılçok önemli vajinanın dar olması geniş vajinayı kim ne yapsın çuval gibi vajina düşünsene erkeksin ve karşındakinde çuval gibi vajina var girip çıktıgı belli olmayınca ne yapcam ben o vajinayı yırtar atarım bir köşeye :P
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki ileride eşininki ilişkiye girmekten ve doğum yapmaktan falan bollaşırsa napıcaksın? Köşeyemi atıcaksın
- +1 yıl
detayı okumamanın cezası diyelim yoksa bilirdim ne yazacağımı sana (:
Soran+1 yılanlamadım yine? saat geç
- +1 yıl
detayı okumamışım detayııı eşten bahsettiğini bilmiyordum
Soran+1 yılTamam şimdi okudun söyle
- +1 yıl
hem bahsettiğin gibi doğumla felan o kadar genişlediğini sanmıyorum ilişkiye girmektense bir kişiyle olursa bu ilişkiye girme işi kıvamda olursun karşılıklı sevişme olur karı koca mutlu olur ama yok fahişe gibi önüne gelen herkesle olursa ki olacagını sanmıyorum o zaman da geniş vajinayı kim neylesin
+1 yılEşinde eşşek dna si varsa merak etme isterse folloş olaun yine onu mutlu eder. Ama benim gibi 3cm olursa işin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşşek dna sı ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeniş veya dar olduğuna nasıl karar veriyorsunuz hiç anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende bilmiyorumda hani bazı erkekler folloş olmuş diye bir tabir kullanıyorar ya bazıları için o yüzden merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne diyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılona dar sana buyuk gelmeli o zaman mutlulugu yakalarsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunki büyük olursa zaten benimki genişler dar olmaz ama
Cevap sahibi+1 yılonun ki ne kadar buyuk olursa sen onun icin o kadar dar olursun.. Sen ne kadar darsan onu o kadar buyuk hissedersin - mantik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaklına takılmasın, vajina esnek, yani penis içindeyken genişler uyum sağlar ama sonra eski formuna döner. ama eşinin penisi çok çok kalınsa ve çok zorluyorsa kaslar birazcık esneme yapabilir belki ama o da düşük ihtimal. sadece kaslar yaş ilerledikçe yapısını kaybedebilir sarkma ve genişleme belli bir yaştan sonra yavaş yavaş olabilir o kadar
10 Yorumla Bence pek önemli değil ama bunu sorun olarak gören de çok. Sonuç olarak karşındaki kişiye duyduğun his bacak arasından ibaret değilse dar olmuş genişlemiş önemli değil. Dar ya da geniş soktun boşaldın bitti, buna sevişmeler, karşındaki kişiye duyduğun sevgi de eklenirse konusu bile geçmemesi lazım. Ama bu her iki cinste de var yani. Yok bana kısa geliyor yok çok geniş. Tüm dertlerimiz bitti bu mu kaldı dert edinecek :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. genişlerse eşin genişlecek sonuçta. kendi düşen ağlamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Doğru diyonda merak ediyorum
+1 yılo genetikle alakalı, ıslanma olduğunda genişleme oluyor. yoksa ne kadar seks yaptığın ile bir ilgisi yok.
10 YorumlaVajina doğum yapmadan genişlemez kardeşim doğumdan sonra eğer normal doğumsa yapısal olarak elbet genişleyecektir fakat sezeryan olursa genişleme söz konusu değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bir miktar genişler ama gir çık esnasında aldığın zewkten dolayı kasılıp gevşeme oluyor o erkeği deli ediyo zati merak etme
10 YorumlaMerak etme zevk vermesini bilmen yeterli ilişki sırasında genişler ama çok değil
04 Yorumla
Soran+1 yılZamanla genişlemezmi diyorsun
Soran+1 yılNerden biliyorsun bunları ne iş yapıyorsın
dotten vermeye baslarsın orası genelde dar kalır kaslar daha saglam
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama hem günah hemde ters ilişkide damarlar falan çatlıyor hemeoroide sebep veriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajina elastik bir yapıya sahiptir doğumdan sonra bile eski haline dönebilir
yalnız çok fazla dogum yapmak vajinadaki esnekliği bozar ve vajina deforme olur02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aslında ama ne bileyim sanki bollaşıyormuş gibi geliyor ilişkiye girdikçe
Cevap sahibi+1 yılkolay kolay genişlemez vajina
ilişki anında elbette kasılır açılır genişler bir kaç gün ya da hafta içinde eski haline döner
yine de çok fazla aşırı ilişkiye girilmemesi lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bisey olmaz merak etme en fazla içine girerken kendini kasarsın daha dar olur ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKasamıyorumki kendimi çok kaslarım gevşiyor ilişkid
Cevap sahibi+1 yılYasadinmi yani ilişkiyi denedinmi kendinmi kendini kasmayi
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel dertlerin var. Keşke bitin kadınlar senin gibi düşünse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli. erkeğin eli dar olunca, maddi sorunlar yaşayınca stresten kalkmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEli dar derken
Soran+1 yılHee şimdi anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenis girince genişlemez. Çocuk olunca genişler. Ve biz erkeklerin bunu sorun etcegini sanmıyorum evlat vermişsin nolcak.
10 YorumlaEczanede sıkılastırıcı jel var sür ondan düzenli daracık olursun😉
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyle genişleme sorun çıkarmaz merak etme.
10 Yorumla Sabunmu bu genişlesin 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ben bollaşır diye düşündüm
Soran+1 yılVar işte yorumları okuu
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Önemli değil ne kadar geniş o kadar iyi
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani genişlik neden iyi olsunki zevk vermez o zaman öyle değil mi?
Soran+1 yılKarşıdaki kişi yani erkeğe
Soran+1 yılHayır ne alaka ben ilerisi için soruyorum evlenince sürekli oluyor bollaşır diye düşünüyorum
Soran+1 yılO kadarda değil ameliyatlık durum için prno yıldızı falan olmak gerekir kimsenin tabiikide o kadar genişlemez
Soran+1 yılVajinaya ne girer sence?
Soran+1 yılYaşın küçük git öğren bakalım ne giriyormuşZ
Soran+1 yılDefol git
Sevip evlendikten sonra bu dert edilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüm derdin bu yani valla pes
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm derdim değil aklımdaki soru sadece beğenemedin mi
+1 yılFarkli fanteziler denenebilir
00 Yorumla
+1 yılNe kadar darsa o kadar zevk
00 YorumlaPoset gibi olmucak ya anasini sattimin seysi
00 YorumlaE genişleyecek ama çözümü var
04 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılKegelmi?
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılPenis boyu kadar önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılçok teferruatlı durumlar.
00 Yorumla
+1 yılÇay kaşıgı gibi içinde tıngırdamasın yaa
00 YorumlaEsnek bir yapidir yaomsdiginiz zaman daralir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Fark etmez
10 YorumlaÖnemli
04 Yorumla
Soran+1 yılİleride eşininki genişlese naparsın
Soran+1 yılAferin doğru cevapp
dar olsun daha iyi