Flört ettiğim çocuk çok düzgün bir çocuk aslında efendi biri ama sanırım biraz cinselliğe düşkün biri ya da seviyor diyelim. İster istemez konuşma arada bu tarz şeylere geliyor seni öpmek istiyorumlar sana şunu yapacağımlar falan ama bende utanıyorum. Hem konuşmak istiyorum hoşuma da gidiyor ama tam açılanıyorum da hem ilk erkek arkadaşım hem beni çok rahat biri sanar mı acaba ya da konuşmazsam Kezban mı der bana ki bu tabiri hiç sevmem ama erkekler öyle diyor bu sefer. Kafam çok karışık konuşsam başka konuşmasam bambaşka.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler öyle böyle diyecek diye kendi benliğinizi unutup onlara etiket oluyorsunuz rezil ediyorsunuz. Sonra kullandı gitti tüm erkekler şerefsiz arkadaşım oluyor. Biz burda anlatıyoruz bizim suçumuz ne?
14 Yorumla
Soran+1 yılNe dediği ne düşündüğü çok önemli değil zaten benim izin verdiğim kadarını konuşabiliyor. Kimseye göre hareket etmem ya da gözüne girmeye çalışmam. Sadece bazen erkekleri anlayamıyorum bunun için sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılDikkat etmeni öneririm ne sevirsen daha fazlasını isterler hep insanlar aç gözlü ve doyumsuz
Soran+1 yılEvet bende o yüzden katıyım genelde ve benden çekiniyor zorlamıyor teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılteşekkür reis
Ne düşünürse düşünsün. Başkasına göre hareket etmek zorunda değilsin. Kendin ol. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
09 Yorumla
Soran+1 yılBende konuşmak istediğim kadarını konuşuyorum ama bazen erkekler ne düşünüyor böyle konularda merak etmiyor değilim
Soran+1 yılYok zaten ben genelde kaçan tarafım yani bilerek değil ama her şeye izin vermiyorum ve bu konularda katı kurallarım olduğu için ilk erkek arkadaşımda olduğu için geri çekiyorum kendimi
Soran+1 yıl5 aydır konuşuyoruz ama son bir aydır sürekli olmasa da aralıklı var ama şöyle söyleyeyim çok cinsel muhabbet sayılmaz seni öperim öpmek istiyorum gibi gibi o kadar ileriye gitmesine ben izin vermiyorum çünkü erken ya da doğru gelmiyor bana
Soran+1 yılTam muhabbette sayılmaz aslında oranı öpsem hoşuna gider mi ya da sen neremi öpmek istersin falan gibi arada sorular konuşmalar şakalaşmalar oluyor ama genelde o açıyor
+1 yılAl işte çelişkiye düşen kız... gülüm bunlar sığır... ruslar veriyor ne kadar medeni derler sen vermiyorsun kezban derler... e verince de ulan ne ırıspıymış derler... o yüzden günahını bile verme...
23 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten kırmızı çizgilerimi söyledim her şeye izin vermiyorum ama dediğiniz gibi yapsan adın başka şeye çıkıyor yapmasan kezban bazen düşünürken buluyorum kendimi bende. Ama taviz vermiyorum çok fazla erkek milleti sonuçta.
- +1 yıl
Sanki kendileri rus erkeği de mk kızlardan rus kadını gibi hareketler sergilemelerini istiyorlar.. boş ver sen
- +1 yıl
taviz verceğin kadar vermişsin flört döneminde öpmek istiyorum şunu bunu yapıcam bilmem dicek kadar taviz vermişsin sen taviz verdikce üstüne hep katacak e sende aşığım diye şimdi nasıl taviz veriyorsan yine verceksin. daha ilk sevgilisi olan kızımız başlicak ağlamaya erkekler şöyle böyle. baştan efendiydi nerden bilirdimler. hep aynı senaryo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sevgisinden emin değilsen yapma, sonra pişman olursun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmazsan kezban der, konuşursan rahat sanar.
Çünkü yaşadığımız coğrafya ve insanımızın kafa yapısı belli. Ben bile kendimi ortadoğu çöplüğünden uzak gören biri olarak kezban zaten kezbandır gözümde de, bu tarz şeyleri konuşan yapan kızları rahat kızlar olarak görürüm. Tek fark ben rahatlığın “kötü” bir şey olduğunu değil tam aksini düşünüyorum.
Bu konuda yapbileceğin tek şey de tecrübe etmek. Bak dünyada milyarlarca erkek var. Yaşın 30-40 olana kadar bu erkeklerin hepsiyle bir şansın var yani kaynağın tükenmeyecek. İçinden geldiği şekilde yap, cinsellik konuş, cinsellik yaşa tecrübe ettikçe başkalarıyla cinsellik konuşsan da rahat görülmeyeceğin bir noktaya geleceksin. Bu flört etmeyi öğrenmek gibidir yaptıkça öğrenilir. O yüzden kafanı boşalt tecrübe edinmeye başla. Sonra sana ne kezban derler ne rahat.00 Yorumla
+1 yılişte erkeklere göre kendini düşünürsen böyle ikilemde kalırsın. o ne düşüneceği varsa düşünür zaten sen nasıl davranmak istiyorsan öyle ol kimseye göre de kendini ayarlama
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet işin içinden çıkamıyorum zaten o zaman akışına bırakıyorum çoğunlukla
- +1 yıl
senin kendi kişiliğin neyse öyle ol sadece
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim
Konuş bir şey olmaz eğer sende istiyorsan. Ama konuştukça o da bunları sana yapmak isteyecektir unutma bunu da
00 YorumlaErkek sevdikçe ve hoslandikca o tür konusmalar artar o tür konusmalar olmadığı zaman uzaklasmalar başlar
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkındayım ilk başta çok soğuk ve resmiydi şimdi sürekli sanki beni arzuladığını hissediyorum iyi mi kötü mü bu çözemedim
Soran+1 yılBen zaten her şeye izin vermiyorum katı kurallarım var o da bunun farkında ki zaten daha kimseyle öpüşmediğimi bile biliyor benden çekiniyor zaten biraz
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden geleni yap sana göre doğru gelen sonradan neden yaşamadım yadan neden yaşadım pişmanlığı yaşayamayacağın şeye karar ver ona göre hareket et sen nasıl mutlu hissediyorsan onu yap başkası ne düşünür diye davranma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi biri bu tür muhabettlere girmez en azından flört döneminde. Sonrada efendi biriydi tanıyamadım diye aglarsin
10 Yorumla
+1 yılneden başkalarının sana ne diyeceğiyle ilgileniyorsun?
istiyorsan yap, istemiyorsan yapma.00 YorumlaKonusma sakın yollu sanar seni. İlişkinin ciddiyeti bozulur kanka emin ol. Dost tavsiyesi ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten gerçekten çok konuşma taraftarı değilim ve o bunu biliyor o yüzden çok derine girmemeye özen gösteriyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenin babanın yüzünü kara çıkartacak şeyler yapma kendinide kirletme. Hem sözsel olarak hem bedenen hemde ruhen. Kendine hakim ol cinselliğie çekiyosada ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılböyle konular konuşmak istemediğini söyle böylece niyetinin ne olduğu ortaya çıkar
00 YorumlaYavaş yavaş konuş sorun etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende yavaştan almaya çalışıyorum ama bazı şeyleri çok sormak istiyorum erken mi diye düşünüyorum ben bakireyim mesela onun birlikteliği olmuş mudur öğrenmek istiyorum ama sormaya cesaret edemiyorum
Soran+1 yılBen o kadar ileri gitmesini istemiyorum ama ve izin vermem muhtemelen çünkü her şeyi evleneceğim insanla yaşamak istiyorum mahrem geliyor bunlar bana
+1 yılderslerinize odaklanın..
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ne dersi
- +1 yıl
kendinize ders verin o halde. cinsellik hakkında bilgi edinmek gibi...
+1 yılbence konusma yayya takar sana
00 Yorumla
+1 yılKonus baskasiylami konussun o konulari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Amaç seks olunca normal
00 YorumlaVay #kezban :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
+1 yılkonuş ama yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmam zaten ona bunu da söyledim karşı olduğumu konuşmalarımızda çok abartı değil zaten masum daha çok öperim sarılırım falan
- +1 yıl
güzel böyle devam
+1 yılSende konuş
00 Yorumla
+1 yılZamanla açılırsın
00 Yorumla
+1 yılSanal seks istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtasını bul sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem