Tavsiyelerinize ihtiyacım var, sevişiyoruz ama ne ufak bir titreme ne de boşalırken nefes alış verişinde düzensizleşme... hiçbir boşalma belirtisi yok. Boşalıyorum diyor ve boşalıyor. Çok heyecansız.. Nasıl titreye titreye, iliklerine kadar boşalmasını sağlarım?
Cevabın nedir?
+1 yılBazıları demis adamda is yok vs... O gerizekalilar herhalde herkesi kendi gibi abaza saniyor sıcak ve nemli bir yer bulduklari anda herkesi kendileri gibi yitip gidecek saniyor. Ben de senin partnerin gibiyim. Yüksek ihtimalle farkli fantezileri vardır. Mesela bana kalsa vajinal iliskiye girmektense sabaha kadar saksoyu yeglerim.
010 Yorumla
Soran+1 yılne istediğini dile getirmediği gibi benim isteklerimi de görmezden geliyor
- +1 yıl
Bilemiyorum artık. Ben sevgilime isteklerimi söylüyorum ve onun isteklerini yerine getiriyorum. Bu iş karşılıklı anlayış ve fedakarlık olmadan olmaz.
Soran+1 yılilk defa sakso yaptığım için biraz dişlemişim. kızdı pek hoşuna gitmedi herhalde
- +1 yıl
Çok anlayışsızmış o zaman. Diyeceğin laf şu 'o zaman git saksoda becerikli, tecrübeli biriyle birlikte ol'
Soran+1 yılsaksoda erkeğin değil kadının tecrübesi daha önemli :(
- +1 yıl
tmaam onu diyorum işte. laf sok. madem o kadar iyisini istiyorsun git onlarca kez sakso çekmiş kişilerle sevgili ol.
Soran+1 yılben pembeyim farkındaysan
- +1 yıl
canım benim, bak bu adam seni önemseyen biriyse ve evlenmeyi düşünüyorsanız yahut evliyseniz diyeceksin ki ' o zaman saksoyu iyi bilen tecrübeli biriyle ol, özür dilerim sana gelene kadar kimseye sakso çekmediğim için'. bu yani. ironi yaparak laf sokacaksın.
Soran+1 yılilk kez yaptığımı biliyor. hatta yemin bile verdirdi ilk kez onunla olduğuna.. daha ne yapayım
- +1 yıl
Yahu kizim neyi anlamiyorsun. Adama laf sokacaksin. Hem ilk defa sakso ceken birini istiyorsun hem de mükemmel yapayım istiyorsun diye. O kadar mükemmelini istiyorsan baskalari uzerinde pratik yapmis birini bul diye laf sok iste.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir sakso doggy pozisyonunda sert darbeler ve kalçaya şaplak atmalar birde kadının üstte oturup ileri geri hareket edip kendini becertmesi erkeği mahveder.
04 Yorumla
Soran+1 yılüste almıyor beni. arabadayız diye doggy de yok
Cevap sahibi+1 yılPeki arabada hangi pozisyonu yapıyorsunuz ki
Soran+1 yılgenelde misyoner ve kucak oluyor.. evet sürtünme oluyor, bir kere de anal yaptık ama ben pek memnun kalmadım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Dominant ol. Onun üzerine çık. Izin vermiyor diyosun. Sende ısrar et. Farklı şeyler yapalım de. Konus biraz. Oral seks yap ve o sirada mutlaka testislerini yala. Niye ona sözünü geciremiyorsun ki. Yanina giderken tayt falan giyebilrisin belki?
09 Yorumla
Soran+1 yılhiç taytım yok sevmem.. kucağındaydım yatırmaya çalıştım ben çalıştıkça o direndi en sonunda beni altına aldı
Soran+1 yılbıraktım ama sonunda memnun olmadım
Soran+1 yılbir arkadaşımın hocası.. arkadaşımın yanında görmüş beni. ben de o zamn görmüştüm adamı bayağı da süzdüm anladı
Soran+1 yılben arzularımı dile getirdim o da şu gün geliyorum dedi
Soran+1 yılyok yok hiç isteme. farklı şehirlerdeyiz geliyorum diyor görüşmezsek olmaz ama planımı ona göre yapamıyorum ve bunun dışında gitmesi gerektiği için vakit sorun oluyor, ön sevişmeyi atlıyoruz neredeyse..10 dakikada ikimizde tamamen soyunmuş oluyoruz. istediğim kadar öpemiyor beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buluyorsunuz o kadar soyunacak yeri ya. Arabada hemen polisler geliyor tenhadaysan. Bir de vajinaya bir kere giren diger seylerden o kadar zevk almaz. Boşuna uğraşıyorsun
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ZeusAnk dikkatli olursan basılmazsın da bir kere kontrole geldiler
- +1 yıl
Millet ne karışıyor senin uckuruna
Soran+1 yılhiç basılmadık
- +1 yıl
Boşver devam et
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
36Cevap
+1 yılBoşalırken yağ ile t. şaklarına masaj yapar gibi hafif dokunuşlar yapabilirsin...
Ya da üstte olup çok sert bir şekilde içine alabilirsin...012 Yorumla
Soran+1 yılvajinal seks yapmıyoruz, analda da bu dediğini yapamam.
- +1 yıl
Anal yapamadan boşalt bir kez sonra anal yapın yanmiyomu canin analda
- +1 yıl
Pardon yanlış oldu
- +1 yıl
O zaman ağzına alırken yine aynı şekilde boşalmaya yakın dediğim taktiği yapabilirsin.
Soran+1 yılcanım yanmadı ama bir yırtık olmuştu ondan sonra o yırtık iyileşene kadar tuvalette acıdı
- +1 yıl
O kadar zorlarsanız illaki yırtarsınız yani iyi hastanelik olmamisiniz o yuzden belki bisey olur diye yapmayabilir anal artık vajinadan yapın ozman bukadar zorlicaniza zaten yapiyosunuz yani tam olsun
Soran+1 yılzarında değilim ben.. çok erken boşalıyor içime girme sadece ilk boşalmasında içeri girebilecek çünkü korunmuyoruz ve zevk suyu geliyor. 1 dk sürmeyecek şey için o kanamayı çekmeme değmezz
- +1 yıl
Sen ne istediğine bir karar versen :)
Uzun ön sevişme yapın, 2.’ye gidin bir şeyler yapın. Yazık oluyor senin gibi hatuna 😁
Soran+1 yılerken geliyor.. ona diyeceğim ki gelmeden evvel söyle ara verelim.. böyle ce daha uzun sevişebilirim onunla
- +1 yıl
Öyle de olur herhalde... ama ön sevişmeyi uzun tut kesinlikle 👍🏿
Soran+1 yılben tutuyorum ama o hızlı sevişiyor
- +1 yıl
Hemen tık tık Peşinde desene :)
Sen bırak bırak bunu. Kıymetini bilmiyor senin 😉😁
+1 yılEvli erkekle yatmakta ne ya? Bekarsanız, herş eyi yapın kardeşim gizliliğinizi koruyarak. Yazık değil mi adamın eşine. Birde senin hemcinsin. Of ya...
04 Yorumla
Soran+1 yılben evli olduğunu sonradan öğrendim. evet hem cinsim ama aldatılmasının suçlusu ben değilim. evli bir adamla yatmak benim için de hoş bir şey değil, en basiti sarılıp uyuyamıyorum bile.. zaten yakın zamanda bitecek bu ilişki
- +1 yıl
Niye duruyorsun o zaman? Nasıl iliklerine kadar boşalmasını sağlarım? şeklinde garip sorular soruyorsun. Anlamı yok.
Soran+1 yılçünkü izni bitmedi.. 2-3 kere daha sevişiriz.
- +1 yıl
Şaka gibisiniz.
+1 yılOral yaparken testisleri ve aşağıları yala 42 derece ateşi var gibi titretmezsen ben de erşan kuneri değilim 😬
020 Yorumla
Soran+1 yılo oturuyorken olmuyor bu iş.. uzan diyorum ikna edemiyorum
- +1 yıl
Onun da senin gibi çaba sarfetmesi lazım isteksiz olmaz bu
Soran+1 yılo çabalarını ne yazık ki beni sevişmeye ikna ederken harcıyor. :(
- +1 yıl
O zaman bir sefer de sen başlatan ol. işe de testisleri Ve aşağıları yalayarak başla
Soran+1 yılben başlatayım ama o hep erken davranıyor bu sefer irkilip yapma diyorum.. arabada sevişiyoruz ben bekliyorum ki sakin bir yere geçelim yani arabayı şehir dışına tarafa çeksin ama o araba da göğdümü oramı ellemeye başlıyor..
- +1 yıl
Yol boyunca sen elle ona bırakmadan 😊
Soran+1 yılçekiniyorum biri görcek diye.. bu sfer her şey bittiğinde geri dönerken öptüm mesela ama öptüğüme öpeceğime pişman etti.. diyor ki kemerin ötüyor kemerini tak.. mobese var.. ceza yersek sen ödersin yolu göremiyorum vs vs çok az karşılık verdi.
- +1 yıl
Görülmeyi görülmemeyi unut ona konsantre ol ve o dokunmadan ıslanmaya çabala ayrıca partnerin bir öküz haberin olsun. O iş bittikten sonra işi bitenlerden
Soran+1 yılbiliyorum ve ne yazık ki o da biliyor
- +1 yıl
Yol ver kullanılıosun
Soran+1 yılben de onu kullanıyorum
- +1 yıl
Ne konu bakımından
Soran+1 yılcinsel anlamda
- +1 yıl
Ama sonrasında onun senden tiksindiği gibi tiksinmiyorsun di mi
Soran+1 yılonun benden tiksindiğine nerden çıkardın
- +1 yıl
İş bittikten sonra erkeklerde bu durum olabiliyor. öpmek istememsi iteklemesini buna yordum. Kemer filan bahane. Sevmediği sadece cinsellik için takıldığı birisine köpek çekebiliyor işi bitince. Azınca da tekrar yanında istiyor. Bence iyi bir düşün bu dediğimi
Soran+1 yılbunları söyledi ama karşılık da verdi.. öptü tekrardan.. beni nasıl soyduysa öyle de giydirdi
- +1 yıl
Bilemedim şimdi ama temkinli ol tamam sen de zevk alıosun sevdiğinle yapıosun ama dediğim de aklının bir köşesinde dursun
Soran+1 yılsevdiğimle yapmıyorum.. sadece sevişiyoruz
- +1 yıl
O zaman devam et takmadan yaşa fuckbuddy 😬😬
bir iki fantezi uygula prostat masajı yap kıyafet dene farklı ortam dene dominantlık yap ya da süründür biraz
08 Yorumla
Soran+1 yıldominant olamıyorum? aşağı bile yatıramadım kucak pozisyonundaydık yatsın diye bastırdım karşı koydu sonra da beni yatırdı
Soran+1 yılözelden yazmıyorum.. kucaktaysam üstte olmama izin veriyor çünkü hakimiyetin çoğu yine onda. ama yatmıyor aşağı
- +1 yıl
Sen istemi çıkmak istiyorsun
Soran+1 yılevet üste çıkmak istiyorum.
- +1 yıl
Neden üstte olmak istiyorsun
Soran+1 yılüstteyken kendimi daha seksi hissedeceğim
- +1 yıl
Ama ustteyken içine kayar diye kormuyormusun
İççamaşırı ilemi sevisiyorsunuz
Soran+1 yıliçime kaymasından korkmuyorum aleti biraz kalın öyle yanlışlıkla girmez diye düşünüyorum, soyunuyoruz
Sizin elinizde aslında yani ona daha kışkırtıcı sözler söyleyerek cildirtabilirsiniz
00 YorumlaGalatasaray'lıysa eğer Fenerbahçe marşı açmak. Beni çok tahrik eder bu.
018 Yorumla
Soran+1 yıltakımını bilmiyorum
Soran+1 yılbunun tahrik edici olduğuna emin misin? iyice sönmesin?
Soran+1 yılyani onu tatlı tatlı kızdırayım?
Soran+1 yılo evli olduğu için vücudunda iz kalsın istemiyor.. ufak izler bırakmam da bu tatlı kızdırmaya dahil mi? yoksa çok mu kızar
Soran+1 yılyok şimdiye kadar hiç iz bırakmadı ben de yanlışlıkla sinek ısırığı kadar bir morluk yapmıştım ama hemen dedim yanlışlıkla oldu o kadar kızdı ki nerdeyse bir dahakine izin vermiyordu zor ikna ettim
Soran+1 yılvakumlamayınca iz kalmıyor.. benim için de zor çünkü vakumlayıp ısırmaya bayılıyorum
Soran+1 yılfrench kiss e de izin vermiyor
Soran+1 yılkucağına oturmama..
Soran+1 yılgittiğimiz yerde telefon çekerse denerim
+1 yılKarısına sor, o sana söyler nasıl titrete titrete boşaltacağını 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılya deme öyle evli olduğunu sonradan öğrendim zaten izni bitince bir daha görüşmeyeceğiz, anlaşılan 2-3 kere daha ya sevişiriz ya sevişmeyiz. bari iyi performansla hatırlasın. evli olduğunu bilsem baştan çıkarmazdım, söylediğim ateşli sözlerin hakkını vermek istiyorum
- +1 yıl
Sen merak etme o hakkını almış
+1 yılFile külotlu çorap giy, üstüne de kısa gecelik giy bakalım, adam zevkten dört köşe olur
03 Yorumla
Soran+1 yıldışarıda buluşup dışarıda sevişiyoruz
- +1 yıl
Dışarıda buluşuyorsan külotsuz git yanına. Cinsel organını yağla brz. Parfüm sık göğüslerine. Ona sürekli erkeğim diye hitap et. Öyle sevişmeye başla.
Soran+1 yılgöğsüme parfüm sıkarsam ememez yalayamaz,,
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl ağzına boşalmaya yakın dişlerini surte surte boşalt bakım noluyo
061 Yorumla
Soran+1 yıldişlerimden rahatsız oluyor :(( bir kere bir anda başımı kaldırdı dedi ısrmak yok.. çekti pipisini önümden
Cevap sahibi+1 yılHmm ne tür ilişkiye giriyosunuz peki
Cevap sahibi+1 yılVe dişlerin yerine dudaklarınıda kullanabilirsin oda ayrı bişey
Soran+1 yılgenelde sürtünme oluyor.. bir kere anal denedik ama ben memnun kalmadım
Cevap sahibi+1 yılBir kez denediyseniz girdiyse içine devamı gelir artık herturlu girer oraya yani artık
Soran+1 yılyoo, ondan sonra yine seviştik sürtünerek boşaldı
Cevap sahibi+1 yılÖylede hoşuna gitmiştir adamın mutlaka seni zorlamak ki senin içinde zor olmuş almak içine anlaşılan ister tekrar yine
Soran+1 yılvajinal istiyor da anlamazdan geliyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden istmiyorsunki
Soran+1 yılkızlık zarı duruyor ama sebebi o değil. çok erken boşalıyor, kendi de farkında. yani zevk alamayacağım o zamn sürtünmeye devam. bir de oraya giren birinin içime boşalmasını isterim ama o içime boşalamaz çünkü korunmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılBoşalsın nolucak aksın içine yani herşeyin çözümü var analdan girip yirttiricagina o daha kolay yani ki erken bosaliyosa sen neden öyle biriyle birliktesin peki
Soran+1 yılboşalmasın korunmuyoruz.. kimseyle sevişmeden erken gelip gelmediğini bilemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılHapları var yani onun ve erken bosaliyosa doymuyosan eğer bırakabilirsin yani mutlu edeceklere bakabilirsin
Cevap sahibi+1 yılAnaldan girdiği andada aynı boşalmıştır zaten içine anlattığına göre
Soran+1 yılyok analda git gel oldu ama yine de kısaydı.. diğerlerine göre uzundu
Cevap sahibi+1 yılOrda daha erken boşalması gerek normalde çünkü orası daha dar olur yani ve icime bosalsin isterim diyodun ya ordan bırakabilir içine nasıl bisey oldgunu hissetmisindir
Soran+1 yılaçıkçası pek hissetmedim.. sadce süzülürken hissettim.. anala girdiğinde o gün 2. yi yapıyorduk belki o yüzdendir
Cevap sahibi+1 yılHmm az akmistir ikincisinde ama yinede ılık ılık aktığını hissetmisin işte oda bisey sen tatmin olmuyorsun sen nasıl zevk alıyosun peki mast mi yapisun o girerken analdan falan
Soran+1 yıliki kere seviştik ilkinde o eliyle oramı okşaya okşaya tamin etti ama 2. de acelemiz vardı yapamadı.. mecbur eve gelince ben kendimi tamamladım
Cevap sahibi+1 yılSuandada zaten o konumdasın galiba ıslandın sanki
Soran+1 yılyoo.. ıslanmadım
Cevap sahibi+1 yılBilmem onu dusundun hissettin gibime geldi o yuzden dedim
Soran+1 yılyok ıslanmadım
Cevap sahibi+1 yılNezman bulusuyosunuz peki ve bide dayanamaz vajinadan girerse hazırlıklı ol bian anala giriyorum diye oraya girebilir
Soran+1 yılyok yapmaz öyle şeyler.. suç çünkü. başına bela almak istemez
Cevap sahibi+1 yılKayıp girebilir ama yani yaşın kaç ki senin 18 küçükmu
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılŞikâyet edersen sorun olur yani ozman yoksa kazayla girse bisey olmaz
Soran+1 yılorganı biraz kalın.. yani pek kazayla girecek gibi görünmüyor
Cevap sahibi+1 yılSeninki de açılıyo ama o girerken seninki de olduğu gibi kalmazki hem girmicek olsa arkadan girmezdi oraya girdiyse vajinaya iki kez girer yani
Soran+1 yıltutarım ben girmez..
Cevap sahibi+1 yılMalesef o öyle olmuyo çünkü o an sende ıslanmış oluyosun ve kayıyo fena analdan girerkende kaydigindan girmistir zaten
Soran+1 yılyoo analı su ile ıslattı yanlışlıkla girmedi
Cevap sahibi+1 yılSuylami suyla kayganlasmazki ya senin ıslaklığın ya da onun ıslaklığı ya da yalaması gerek seni
Soran+1 yılyok su da iş gördü.. girebildi biraz da benim suyumla beraber girebildi
Cevap sahibi+1 yılSuyla işlettiği için yırtmıştır o bende orani
Cevap sahibi+1 yılŞu kayganlastirmaz ama okadar faydası olurda yinede sen oral yaptır öyle. Yapsın sende zevk almaya bak biraz
Soran+1 yılo anki imkanlar o kadardı
Cevap sahibi+1 yılAnladım bidaha yaparken yani öyle yapın kendine oral yaptır sende zevk al yani sadece ona zevk verme mast yapma onu sen bosaltipta
Soran+1 yıloral yapmak istemiyor, ben de zorlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen neden yapiyosunki onunki zevk bosalmakta sen neden eve birakiyosun boşalmayı
Cevap sahibi+1 yılTemizse orası yaptiricaksin zorla yani
Soran+1 yılo gün eve bıraktım çünkü memleketine gidecekti daha 6 saat yolu vardı.. gece araba kullansın istemedim
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen yaptır mahrum kalma yani zevklerden yaptirdinmi hiç daha önce tattinmi yani
Soran+1 yılhayır oral yapmak istemiyor.. açıkça demedi ama dedi ki bu zamana kadar hiç yapmadım
Cevap sahibi+1 yılOral yapiyo erken bosaliyo seni haketmiyo bence yani nasıl tatmin oluyosun bilmiyorum her gece ya da canin istedikçe mast yapiyosun sanirim
Soran+1 yılzaten onunla daimi bir seks hayatım yok, bu yüzden yarım bırakmasını yadırgamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSende çok istekli biri değilsin zaten galiba yoksa şu an bile boşalmak isterdin
Soran+1 yılburada boşalmak istemiyorum pazartesi gelecek, onu bekliyorum.. iyice ateş yükselsin
Cevap sahibi+1 yılHa sunuda soyleyeyim oralı bir tatsan zaten sürekli istersin tatmadigin için bilmiyosun
Cevap sahibi+1 yılPazartesiye patlarsın daha var yani bu kezde sen erken bosalirsin çok beklersen bukadar
Soran+1 yılistiyorum zaten ama onu da zorlayamam
Cevap sahibi+1 yılBir deneyelim de bence sen ona yaprken oda sana yapabilir zevkle
Cevap sahibi+1 yılTakip atmak arada konuşmak istermisin bu arada
Soran+1 yılnasıl ikna ederim
Soran+1 yılyok kimseyi takip etmiyorum burada
Cevap sahibi+1 yılTam onunkini ağzına alıp zevke geldiginde sende beni yaklaşana çok işitiyorum canım falan de bosaltmadan onu
Soran+1 yılonun için boşalmak sorun değil ki sürtünürken de boşalıyor... altına aldı mı hem zevkten mahrum kalırım hem de çabuk biter :(
Cevap sahibi+1 yılAltına yatmicanki sen onu yalarken ters donucen oda seni yalicak
Cevap sahibi+1 yılTakipte burda sadece özel mesaj için yani takip o oluyo burda biliyosun heralde
Cevap sahibi+1 yılNeyse eklersen sorunu beğenen bendim sonu sayıyla bitiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezı yap ona mesele krvatla onun elını bagla sont oral yap gerısı malum
022 Yorumla
Soran+1 yılizin vermez ki... aşağıda olmayı sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen faklı seyler gıyın ılışkı oncesı
- +1 yıl
Çok düz kafa sanırım değişkenlik iyidir.
Soran+1 yılgeldiğinde hep evden saçma bahanelerle çıktım :/ hiç şık görmedi beni
- +1 yıl
Geldiğinde evden çıktım derken
Soran+1 yılailemle kalıyorum onunla buluşacağım zaman çarşıya bilmem nereye yürüyüşe diye çıkıyorum; dolayısıyla 0 makyaj, pantolon tişört
- +1 yıl
Peki sevgilin mi bu kişi durumu ne evli mi bekar mi
Soran+1 yılo evli ben bekar.. aramızda bir şey yok sadece sevişiyoruz
- +1 yıl
Anladım makyaj vs çok değiştireceğini düşünmüyorum durumu eşinden intikam almak için yapiyor olabilir mi seninle
Soran+1 yılsanmıyorum, eşini sevdiğini; eşinin de kendisini sevdiğini söylüyor. aileisini pek soramıyorum rahatsızlık duyuyor ki bu durumda çok normal. ama gördüğüm kadarıyla pek mutlu değil. yani adamın sosyal hayatı var, gece arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kadın? üstelik de düzenli bir hayatı var genelde dışarıdan gelince yatıyor. bunun dışında bayramda memlekete gitti kadın onunla gitmedi. sonra bayramın ilk günü ailesiyle falan görüştü yaşadığı şehre gitti eşini aldı ailesinin yanına bayramlaşmaya götürdü; sonra tek geldi dedi ki eşim 1 ay sonra gelecek.
- +1 yıl
Seni önemsemiyor kapsam boş
- +1 yıl
Napsan
- +1 yıl
Cinsel ilişki yok yani diyorsun
Nasıl dayaniyorsunuz ilişkiye girmeden - +1 yıl
İçine fantazi li birşeyler giy bari :)
Soran+1 yılpek fantezili bir şeyim de yok ama bakarım 1-2 tane dantelli çamaşırım var onları giyerim.. bir de atlet giyiyorum itici oluyor mudur?
- +1 yıl
Yanii atlet olurmu sadece sutyen tak
- +1 yıl
Evet o dantelli olanları giy bence
Soran+1 yılatletlerim çok kötü değil, askılı düz bluz gibi.. atlet giyince rahat ediyorum
- +1 yıl
Üstün çıplak olunca rahatsizmi oluyorsun
Soran+1 yılsevişirken çıkarıyorum da normalde giymediğimde hemen hasta oluyorum
- +1 yıl
Normalde giyebilirsin tabi
Sevismeye gittiğinde giyme iştahı kaçar adamın
Soran+1 yılo giymiyor, bu yüzden mi acaba
yaşı kaç toysa bence hiç uğraşma zamana bırakn zamanla seks yapa yapa sana zevk verecektir
08 Yorumla
Soran+1 yıltoy değil 30 yaşında
Soran+1 yılbiraz öyle.. yaşıtlarıma göre daha yapılı duruyorlar hem
Soran+1 yılyoo..
Soran+1 yıliçime girmiyor
Oküzmüş. boşaltıyorsun işte ama onda iş yok. heyecan yok herifte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne yaparsan yap karşındakinde iş yoksa bir işe yaramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetreslik yapıyorsun yazık sana.. arkadan verip bakireyim diye geçinen ruhsuzin tekisin
08 Yorumla
Soran+1 yılbakire olduğumu söylemiyorum, o da kızlık zarına dokunmak istemedi.
Cevap sahibi+1 yılKes sesini metres kasarrr
Soran+1 yılmetrsi değilim, bitecek bu ilişki yakında
Cevap sahibi+1 yılMetres değil misin de nesin?
Soran+1 yılilk başladığımızda evli olduğunu bilmiyordum sevişmek tatlıydı. evli olduğunu öğrendim uzak durmaya çalıştım ama sürekli aradı yine istedi.. metresi olsam onu seviyor olurdum
Cevap sahibi+1 yılPeki seks için evli adamla yatan kasarrrcm
Cevap sahibi+1 yılhttps://goo.gl/images/5Nd9Zy böyle yap
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerine bakıp öpüşün ve güzdl sözler söyleyin birbirinize
03 Yorumla
Soran+1 yılgüzel söz?
Cevap sahibi+1 yılİltifat işte
Soran+1 yılne diyeyim işte örnek ver?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakso çekerek boşal, ve boşalınca çekmeye devam et vakumla
00 Yorumla
+1 yılinceçorap giy. sonra o adamı bırak bana gel :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sorun sende değil onda.. Erkeğini değiştir.
00 Yorumlabiliyorum da şimdi burda yazarsam sapık derler
00 YorumlaKarisma nasil rahatsa iyle bosalsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılama beni boşaltmıyor
+1 yılerkeğin cinsellik bilmiyor
018 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında evli birinin cinsellik bilmemesi?
- +1 yıl
yaşla cinsellik aynı ölçüm mü kabul edililyor, bilmiyor olamaz mı, haz almıyor gibi duruyor, ya da belli etmiyor hazzını
Soran+1 yıl3 yıldır evli birinin sevişmeyi bilmemesi normal değil.. o yüzden cinselliği bildiğini düşünüyorum
- +1 yıl
:) peki biliyorda yatakta mutlu oluyormusunuz haz alıyormusunuz, bir sorun olmasa sormazdın herhalde
Soran+1 yılben biraz daha nirvanayı yaşamak ve yaşatmak istiyorum titresin istiyorum
- +1 yıl
:) titretemiyorsun demek ki, sadece sende mi titremiyor yoksa her ilişki yaşadığı kadın da bu şekilde mi?
Soran+1 yılo kadarını bilmiyorum işte adamı nasıl titreteceğim onu soruyorum zaten
- +1 yıl
onun şehvetini keşfet gerekirse sor, veya her sevişmenizde farklı şeyler dene, senin bu adam eşin mi sevgilin mi?
Soran+1 yılsadece sevişiyoruz
- +1 yıl
hmm, normalde başkasıyla evli ama sen sevgilisi oluyorsun :) ya da seni mutlu etmek istiyro ama başaramıyor, ya da fiziğin onun istediği gibi değil
Soran+1 yılo ne ister bilmiyorum ama fiziğim güzel.. boyum kısa ama bana at dedi.
- +1 yıl
ne ister bilmiyorum diyorsan soracaksın, heyecan katmak seni mutlu etmek istiyorum diyebilirsin. kısa ve minyonmusun, belli ki atları seviyor :) ne dediğine değil nasıl haz aldığınıza bakın
Soran+1 yılevet minyonum.. göğüslerime ve orama iltifat ediyor sürekli.. gerçeğimi diyor bilmiyorum ama
- +1 yıl
Seni şımartıyor. Kadınlar ittifattsn hoşlanır. Minyon olman onun için avantaj. Konuş konunla. ya da kendi zevkini anlat ona
Soran+1 yılbiri de sessiz ol demişti
- +1 yıl
SEn sessiz olursan ortamda ses olmaz ki 😊 adamda zaten hiç ses yok 😊
Soran+1 yılkonuşunca kendimi rahat hissediyorum ama galiba atmosferi bozuyorum
- +1 yıl
atmosferi beraber yaratın :) rahatlat tabi kendini :) erkeğe teslim etme herşeyi
+1 yılaz canını yak bir fark olur inan
05 Yorumla
Soran+1 yılkızıyor.. bunun yanında diş izi moratı vs istemiyor
- +1 yıl
öyle değil ya , dişleri zaten uzak tut
Soran+1 yılnasıl canını yakacağım
- +1 yıl
onudamı anlatalım artık yaratıcı olcan az , mesela ilk buluşma anında biraz daha sıkı sarıl baya bir hissetsin kuvvetini , bugün alışılmışın dışında birşeyler olacağını hissettir
Soran+1 yıldenerim başka?
ohaaa şöyle bir sevgilim olmadi
00 Yorumla
+1 yılSeni pek beğenmiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evli adamla me işin var senin
05 Yorumla
Soran+1 yılseks?
Soran+1 yılevli olduğunu sonradan öğrendim güvenilir birini bulmuşken biraz daha sevişeyim dedim zaten uzun süreli olmayacak, aynı şehirde değiliz, izni bitince gidecek ben de bir daha onu görmeyeceğim
Soran+1 yılbir daha derken izni bittikten sonra. o zamana kadar 2-3 kere daha sevişiriz. beni kötü performansla hatırlamasın
+1 yılbüyük ihtimal tahrik edici değilsin
022 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa neden sevişsin ki benimle?
- +1 yıl
yokluktandır
Soran+1 yılyoklukta değil, evli
- +1 yıl
hergün aynı pozisyon ve hareketlerden sıkılmıs olabilir fantazi dünyanızı genişletip farklı fantaziler deneyin. yer mekan zaman durum pozisyn. bunları değiştirerek yani
Soran+1 yılbenimle evli değil.
- +1 yıl
he sen metres hayatı yaşıyosun
Soran+1 yılmetresi değilim, bir iki seviştik o kadar
- +1 yıl
sende mi evlisin yoksa :)
Soran+1 yılyok değilim
- +1 yıl
sen sadece begendiklerine veriyosun yani
Soran+1 yılöyle de değil.. ilk kez biriyle oldum ve güvenli olduğu için biraz daha devam etsin istiyorum
- +1 yıl
kızlıgını ona mı verdin
Soran+1 yılyok vermedim o bende hala
- +1 yıl
arkadan mı veriyosun
Soran+1 yılbir kere arkadan yaptık ötekileri sürtünerek boşaldı
- +1 yıl
çirkin bişeysin galiba evli erkeğe verecek kadar düştünse
Soran+1 yılevli olduğunu sonradan öğrendim. çok şahane bir yüzüm yok, idare eder ama fiziğim güzeldir
Soran+1 yılözelden yazmıyorum
- +1 yıl
sonra konusmazsın burdan sürekli engel yiyorum
Soran+1 yıltaciz edersen tabi engellerim yoksa engellemem.. tavsiye bekliyorum
- +1 yıl
taciz neden edeyim seni
Soran+1 yılo zaman ben neden engelleyeyim seni
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek koklamak
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ön sevişme olayları çok kısa oluyor bizde çünkü vakit az oluyor
+1 yılBoşalıyorum, kenera çekil sıçramasın..
00 YorumlaBana yapacaksan söylerim 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılsana yapmam ama sen yine de söyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla sorununu duzelt
02 Yorumla
Soran+1 yılikna edemiyorum, yat diyorum onu bile yapmıyor..
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayril başka cozum yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGel özel ders vereyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonus onunla yatakta fahise gibi ol
011 Yorumla
Soran+1 yılkonuşuyoruz ama tahrik edici olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSuh bir sesle ve istekle soyle bu etkili olur olmali da
Soran+1 yılne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılIcime bosal senin bebeklerini dogurmak istiyorum savur beni bu gece de
Soran+1 yılbaşka..
Cevap sahibi+1 yılIcimde hissetmek istiyorum seni bu gece fahisenim bana fahise gibi davran falan de
Soran+1 yılfahişeliği katmasak mı? zaten evli bir adamla yatıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılKadininim de o zaman o kelime yerine yine seksi oluyor
- +1 yıl
Ne tesaduf bende evli bir kadinlayim 😂😂
Soran+1 yılçok kötü ilişkiler içindeyiz
- +1 yıl
Sorma ya
Bılmem
20 YorumlaNefes alması yeter
00 Yorumla
+1 yılTKP ettt
00 Yorumla