Kadınlarda meme uçları, beynin genital duyguları algılayan bölgesine sinyaller gönderiyor. Bu şekilde orgazm yaşayan kadınlarında rakamları hiçte az değilmiş. 2013 yılında yapılan bir araştırmada kadınların %29 u göğüs orgazmı yaşadığını söylemiş...
Siz daha önce bu orgazm çeşidinden yaşadınız mı? ya da erkekler, yaşattınız mı bir kadına bu durumu?
Kadınların meme uçlarından orgazm olabildiklerini biliyor musunuz?
Ben bunun cinsellikle alakalı olduğunu sanmıyorum ve de değildir kesinlikle erkeklerde de var o algı hatta çoğu erkek bile kabul etmiyor hem meme uçlarından hem boyundan hem arka taraftan herkesin algısı açık örneğin erkeklerin penisin üst kısmı alınacak zevki arttırır altı zevk verir nice bilgiler var bilmediğiniz öğrenin ;)
Yaşattım evet fark ettim ama 4 kız arkadaşımın göğüsleri bildiğin yoktu birkaç ayda büyüttüğümü biliyorum emerek gerçekten büyüyor güzel emilen göğüsler
Evet. Bir kadında gormustum bunu ; kadın bana memelerini yalattırıp emdirdi kendisi de eliyle mast yaptı kendine taki orgazm oluncaya kdr böyle bisey basıma gelmisti bir kere :) :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elbette. Bazı kadınların vajinaya dokunmadan bile orgazm olma şansı var:)
Evet. Ön sevişmrlerimizde hep meme başlarını hafif hafif yalayıp ufak ufak öpünce kıvır kıvır kıvranıp peni*ime taş*k toplarıma sarılıyor hep ondan demekki 😍😘💓😎
Öyle alelade değilde yumuşak dil darbeleri ile ya da dili oralda kullanırken aynı anda parmaklarla meme uçlarını uyarmak fakat nazik ve yavaş bir şekilde...
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel ilişki esnasında meme ucunu ısırıyo olurum zaten genelde sadece memeyi ısırırken boşaldığını görmedim hiç. Fazla uzun sürmüyo ama önsevişme o yüzden olabilir anca ıslanıyodur :D
Orgazm olurmu bilmem ama emmeden ısırmadan başlamam bir şeye o memelerle iyice tanışılacak emilecek öpülecek izin alındıktan sonra aşşağa kata inilecek
En İyi Cevaplar