Herkes çok biliyorum sanıyor. Fakat gelin doğruları burada anlatın. Bir kadına en çok nasıl zevk verilir?
Biri atar tutar, ben çok iyi yaparım. Öteki, yok şöyle uzun süre yapıyorum. Yok yaptığım kadın zevkten bayılır. Ulan atmayın sallamayın, bir kadın nasıl zevkten zevke sokulur, ona ne yapılırsa mutluluktan ve zevkten titrer? Gelin bunları konuşalım. Özellikle bilgili tecrübeli arkadaşlar yazsın, bayan arkadaşlar da desteklesin, "biz şunları severiz, bizim hoşumuza bu gider, bunu yaparsa erkeğim bıraksın erken boşalsın önemi yok beni bu şekilde orgazma ulaştırır" dediğiniz neler var? Tamam erken boşalabilirsin, ama devamını getirmelisin, kadına nasıl bir şey yapmalısın ki onu zevkten inleterek titreterek orgazma ulaştırmalısın?
Bir kadına en çok nasıl zevk verilir biliyor musunuz?
Tahrik etmeyi bilmek lazım; en etkilisi bakıştır, kimi kadın içinse dirty talk.
Sonra önsevişmeyi bilmek ve uzatmak lazım. Penetrasyondan ya da amiyane tabirle gir-çıktan ibaret değil seks. Kadınların birkaç ortak haz noktası var: göğüslerin yalanması, ellenmesi, küçük küçük öpülmesi bunlardan biri. Aslında kısaca oral seks demek lazım. Göğüslere, kasıklara, vajinaya, kulaklara ve boyna uygulanması lazım oral seksin mutlaka. Bir de tabii bunların dışında, her kadının daha fazla tahrik olduğu en az bir yeri vardır vücudunda. Orayı keşfetmek lazım. O da hemen olacak bir şey değil. Birbirini tanıyarak olur. Dillemek mi ısırmak mı yalamak mı bunları kadın söyleyecek ve yönlendirecek. Zaten saçından tutup o bölgeye doğru seni yönlendirir :) bir bölgede fazla oyalanmamalı bir de.
Seks heyecandır, sürekli hareket halinde ve değişim halinde olmak lazım. Göğüslerden kulağa geçtin sonra boyna sonra vajinaya vs. Bir yandan öperken bir yandan parmakları kullanabilirsiniz, hem ağız hem de klitorisi uyarmak için. En son penetrasyon. Bunun da sert mi nazik mi olacağı karşılıklı isteğe bağlı. Pozisyon zenginliği güzeldir ama kadının istemediği bir şey varsa zorlamamak lazım kesinlikle. Acıyorsa acıyordur, acıdan haz almıyorsa üstelememek gerekir. Kimi kadın hakimiyeti sever, onlara kendinizi bırakacaksınız, onlar kendilerini zevke ulaştırır merak etmeyin :) endişe duymayın, rahat olun, sürprizlere yeni deneyimlere açık olun. Seks en çok da özgürlüktür.
Çözmek ve tam bir usta olmak için kafelerde servet harcadik. Dizlerimizin yaradan nasir bagladi. Şimdi burda bir paragrafla aciklamak olmaz. Emeğe saygi. Dileyen ulaşir formülü alir.
Kadın sevildiğini bilmek ister sevişirlen bile her yerine ayrı dikkat edeceksin farklı seveceksin içine girmeden önce gözlrinde zevk almaya başladığını görmelisin okşamalı öpmeli dokunmalısın yoksa çiftleşme dönemi gelen eşekler gibi sokup çıkarıp arkanı dönmeyeceksin
Zevk almak standartlari olan birsey degildirki Nasilki herkes her yemegi sevmez buda oyle birseydir. Bir kadina en cok zevki onu iyice taniyarak verebiliriz
yani sayın abimiz diyor ki; kadını önce kalbinden feth edeceksin, sonra kadın senin bakışınla bile zevk alır seni mutlu etmek için her şeyi yapar :) öğrenmiş miyim sayın hocam :D
En İyi Cevaplar