Cinsellikte herkesin pozisyon isteği farklıdır. Sizce dünya genelinde en çok tercih edilen pozisyon hangisidir?
Yani şöyle bir düşünün, kadınlar en çok şu pozisyonu sever, erkekler bu pozisyona hasta olurlar dediğiniz hangi pozisyonlar var? Kadının hakimiyeti ve kadınlığını sonuna kadar sunduğu pozisyon mu?Yapmaya yapmaya ben pozisyonları unuttum diyenlere kolaylık olsun diye koydum bunu da :D
Sağlam bir pozisyonda bizden diyen çiftimize bir alkış :D :D :D
Cinsellikte herkesin pozisyon isteği farklıdır. Sizce dünya genelinde en çok tercih edilen pozisyon hangisidir?
Farklılık olsun diye olmayacak şekillere girmeden özellikle2/8/26 gibi uçarken de, kaçarken de seks yaparım kafasında olmadan her iki tarafında zevk alacağı pozisyonlar var tabii. Ben oyumu doggy den yana kullanıyorum..
ya bakma hepsi piçlik peşinde arada göte kayacak ya yoklayacak ay yanlışlıkla oldu diyecek falan o pozisyonda vajina daralır ve erkek çabucak boşalır kimse ilişkisi kısa sürsü nistemez dimi hele kadın gelmeden boşalmak istemez
ilişkide her türlü pozisyonu denerim ve karşılıklı hangi pozisyon haz veriyorsa onlara ağırlık veririm malum erkek sokup çıkartıyor kendini düşünüyor ve bazı pozisyonlarda kadın zevk değil acı hissediyor onları yapma taraftarı değilim inceliğiniz için ayrıca ben teşekkür ederim seks karşılıklı haz ve rahatlama için yapılan bişey iki taraftan birine haz vermiyorsa durulmalı
tamamen hakimiyet kuracak bı kadın oldugunu sanmıyorum. hepsi bayatlamıs balık gibi armutun önlerine dusmesını beklıyorlar. o yuzden toplumumuzda kadınlar obezıteye dogru ılerlıyor. Hareket denen bırsey yok kı , yan gel yat pakize , sen git gel osman
Hepsi birbirinden güzel pozisyonlar. Hepsini denemesemde bir çoğunu denemiş biri olarak hepsinin farklı farklı zevkli anları var. Ama en güzeli iki tarafında zevk alabileceği bir şekilde ön sevişme ile başlayıp pozisyonları sıralamak olmalı bence.
En İyi Cevaplar