Cinsel ilişkide altta olan kadın kendini ezik ve aşağılanmış hisseder mi? Yoksa ilişkide her pozisyon mubah mıdır?
Kimi kadın "ayy ben oral yapmam ne kadar aşağılayıcı, ayy domalmam neymiş öyle köpek gibi, ayy ben altta olmam ezikmiyim ayol" gibi söylemlerle kafaları karıştırıyor. Pamuk parmaklar klavyeye dostlar. Yapıştırın bakalım yorumları :)
Cinsel ilişkide altta olan kadın kendini ezik ve aşağılanmış hisseder mi? Yoksa ilişkide her pozisyon mubah mıdır?
Ben kumandanın partnerimde olmasını tercih ederim. Daha zevkli olduğu gibi karşı tarafın marifetlerini görmek için uygun bir yöntem. Kadınların da daha sonra orgasm olduğu bilindiğine göre altta kalmalı diye düşünüyorum. Bu aşağılama olarak algılanmasın
Öyle düşünen kadınlar maalesef var ama bence saçma. Kadının altta olduğu pozisyon en fazla kabul gören durumdur. Çok isterse ben alta geçeyim o üstümde zıplasın
neden oyle hıssetsın herseyın bır usulu var yanasması denk gelmesı var onabakarsan kadın hep erkegın onunde egılıyor ama durum vazıyet bu bence salakca bır soru
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
misyoner en sevdigim pozisyon partneri daha yakindan hissetmek:)
Kontrolün tamamen kadında olduğu tam birleşmeye imkan sağlayan her iki taraf içinde çok zevkli bir pozisyon. Ayrıca erken boşalma sorunu olan erkeklerin de sıkıntısına bir nebze çaredir
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide altta olan kadın kendini ezik ve aşağılanmış hisseder mi? Yoksa ilişkide her pozisyon mubah mıdır?
En İyi Cevaplar