Bu daha çok yabancı ülkelerde yapılan bir fantezi yöntemi. En çok bilinen, 50 Ton serisi.
Bazı hanınefendiler bilerek ve haz almak için, karşı cinsin onları "kaçırıp ellerini/ağzını bağlamasını" ve o şekilde ilişkiye girmek ister.
Bu bildiğim kadarıyla Türkiye'de pek yok bu fantezi tarzı ama,
çok güvendiğiniz, evlendiğiniz/nisanlandığınız erkekle bu tür bir ilişkiye girer misiniz, girmek ister miydiniz?
Aklınızda şu soru olusabilir, "Yaa tamam, bağlasın da, ya canımı yakacak hareketlerde bulunursa, fantezi diye değil de, tecavüz için beni bağlamak geçiyorsa içinden?" Gayet basit. Gözlerinizi bağlatmayın, eğer öyle birseye kalkışırsa, bağırmaya çalışın, kafanızı sağa sola sallayın. Onu durdurmak için ikna edecek bir bakış takının. ☺
Aşağıda bir anket var, hangi tarzda ilişkiye girmek istediğinizi isaretleyip, yorumlarda yazabilirsiniz. 😉
#İlişkilerFantezilerleSüslenir
Bazı hanınefendiler bilerek ve haz almak için, karşı cinsin onları "kaçırıp ellerini/ağzını bağlamasını" ve o şekilde ilişkiye girmek ister.
Bu bildiğim kadarıyla Türkiye'de pek yok bu fantezi tarzı ama,
çok güvendiğiniz, evlendiğiniz/nisanlandığınız erkekle bu tür bir ilişkiye girer misiniz, girmek ister miydiniz?
Aklınızda şu soru olusabilir, "Yaa tamam, bağlasın da, ya canımı yakacak hareketlerde bulunursa, fantezi diye değil de, tecavüz için beni bağlamak geçiyorsa içinden?" Gayet basit. Gözlerinizi bağlatmayın, eğer öyle birseye kalkışırsa, bağırmaya çalışın, kafanızı sağa sola sallayın. Onu durdurmak için ikna edecek bir bakış takının. ☺
Aşağıda bir anket var, hangi tarzda ilişkiye girmek istediğinizi isaretleyip, yorumlarda yazabilirsiniz. 😉
#İlişkilerFantezilerleSüslenir
Gözlerimi bağlasın yeter. Ellerimle onu hissetmek isterim.
Sandalyeye bağlasın beni, ağzımı da bağlasın ama ne yaptığını görmek isterim. Onu görmek bana daha çok güven veriyor.
Gözlerimi de bağlasın. Zaten ona kalpten, candan güveniyorum ve canımı yakmayacağini da biliyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlara yönelik soracaktım, onu işaretlemeyi unuttum. Ah be.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer