+1 yılBir tane sevgilim tek oldu hala da birlikteyiz cok sükür. Öyle senin bahsettigin gibi anal, oral filan yaşamadık sadece küçük dokunuşlar oldu. Onlar için de pişman değilim. Seni anlıyorum insan bazen vicdanıyla başbaşa kalınca yaptıklarından pişman olabiliyor. Çok ileri gitmememe ragmen ben bile yaşadım bu durumu ama artık pek sallamıyorum, şimdi olsa yine yaparım:) sevdigim adam sonucta. Arzularım, isterim çok normal birşey.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim de bir tane olsaydı keşke Evet onun da pişmanlığı oluyor ama seviyorsun hatta gelecek planlıyorsun O yüzden onu o anı çok anormal göremiyorsun
- +1 yıl
Eger gercekten pismansan tövbeni et ve evlenene kadar kimse ile olma kuzum.
Soran+1 yılÖyle yaptım ben de
En İyi Cevaplar
+1 yılhiç sevgilim olmadı hiç yaşamadım yaşamayı düşünmüyorum
45 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Ben de senin gibi olmayı isterdimç Onları yaşarken bir yandan pişman olup bir yandan da kendime engel olamıyordum ama o an farklı ne yazık ki Keşke herkes senin gibi temiz kalabilse
- +1 yıl
ben benim gibi temiz olan bir erkek buldum umarım herkes kendi gibi birini bulur :)
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı demiştin önce ama?
Soran+1 yılBulduysan ne mutlu. Aslında ben de buldum ama erkeğim temizken ben değilim
- +1 yıl
tamam hiç sevgilim olmadı, bulduğum oğlanda sevgilim değil zaten arkadaşım
Tabikide hepimiz ihtiyaç sahibi insanlarız yaşadık yani bişeyler bizde oda tatmin edici şeyler yaptı bende ilişkiye bende girmedim ama onun haricinde yaşamışımdır bunlar herkes yapıyor aslındada saklıyor rollere giriyor dökeceksin madem yaptın yaptım diyecen yapıp yapmadım diyenler görüyorum güzel bişey ama o bile güzel ilişki yaşamadan yakınlaşmak anlatılmaz güzel
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim Çok haklısınız bir şeyler yaşanıyor ama herkes saklıyor Sevgililerim hep aklı başında güzel meslek sahibi ve çevresinde hep efendi olarak bilinen kişilerdi ama onların içinde neler var oysa Bunlar hep baskıdan
Soran+1 yılKendini tutabiliyor olman büyük bir başarı
+1 yılbu senın dusuncen ama asıl onemlı sey herseyı bı kenara koy ve bunu dusun KADINLIK ONURUN NERDE sevgılılıkte eger erkek sırf elde etmek ıcın yaklasıyor dusuncesı olmadan yatıp kalkıp sonra da ayrılmak nedır? kadınlık gururun bu mu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılSadece oral sadece anal yaşadığım çok oldu. Ama bunlar sınırsızca hunharca sert ve küfürlü şekilde oldu. Hepsi harika tecrübelerdi.
25 Yorumla
Soran+1 yılKüfürlü olunca daha mı iyi oluyor? Biz hiç etmedik
- +1 yıl
Ben yatakta istediğimi yapınca daha çok keyif alıyorum tokat küfür hakaret vs
Soran+1 yılBeraber olduğun kızlar buna ne diyor peki?
- +1 yıl
Hoşuna gidenle yapıyorum. Yadırgayanla uğraşamam
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa guzelım yaaşın gelmiş en kötü 25 ne kasıosn su saatten sonra ztn senı alacak olan adam en kotusunu dusunebılmelı. Bakıre olmadgnı dusunerek yaklasır. Ya zaten bıraz deneyımlen. Iyı yapıosn , keyfini cikartt hayat yasamak icn cok kisa
111 Yorumla
Soran+1 yıl@lDenepl güzel diyosun ama her erkek hele aileler senin gibi düşünmüyor Yaşadıklarımın iyi yanı evliliğe bu anlamda hazır olmam
Cevap sahibi+1 yılHerseyı yasamıs olarak kabul edılır eke olmus artık yetskın
Cevap sahibi+1 yılBen kabul ederm kı aksı bna ters. Insnaları kınamamak lazm sonucta hayatın kendılerıne bıcmıs oldugu rolu oynuor. Ve herkes gunah fıtratıyla yaratılmıs nefıs tasıyor... kı zaten dıdık dıdık kurcalamak sacmalık ınsanın kendısıne zarar verır.. gecmıs onemlı olmamalı.
Cevap sahibi+1 yıl@lDenepl ya yasmayaan var tabıkı de. Ancak buyuk ıhtımalle sen yanlıs bılıosudır. Ha ben normallılten ve genelden soz edıorm
Cevap sahibi+1 yıl@lDenepl buyuk sehırlerde yasadım hep ondan mı bılmıorm ama aksıne kımse benı ınandıramaz
Cevap sahibi+1 yıl@lDenepl bunu orr la nasıl bırlestırebıldn sasıorm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapmadım bir kere denedim vajinal seks varken tercih etmedim fakat sen tam birlesme demissin ya simdi zarin var diye mi tam birleşme yok diyorsun komik 😂😂
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir açıdan öyle oluyor İronik bir durum haklısın Her şeyi yaşa bir onu yaşama Adı da tam birleşme olmasın
- +1 yıl
Hadi ihtiyac anlarım dedigin doğru atesle barut yanyana gelmez gelirse yanar bunda da hakkın var da suna tam birleşme olmadi deme yaptim ama zarmida yakında yok edicem de ki hiç degilse bir anlami olsun
- +1 yıl
@Genckız00 namus kizlik zarina bağlı olsaydı diktirenler herkesten namuslu olurdu ben kiz oglan kızım ya da bakirim diyecek adam kimseye dokunmamis ve kimseye yaklasmamis kişi olacak ki bakirim ya da bakireyim diye bilsin böylesi var ise zarinada kisiliginede saygi duyarım diğer türlü ise gerçeği söylemek en mantıklısi
- +1 yıl
@Genckız00 valla ne kadar bakireyim diyen insan ya da bakirim diyen insan gorduysem hepsi 40 yillik bu isi meslek edinen insanlardan daha iyi ciktilar tuhaftir yaptiysan bu isi sayisi belliyse ve karşındaki de senin gibiyse açık açık soyle yaptim ama yapmak istemiyorum de anlasin neyin ne olduğunu
- +1 yıl
@Genckız00 kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez bu hayatta yaşadığı varsa yaşamıştır ama cesareti varsa konuşur bie zaman sonra kisi başkalarından ya da hayap kırıklığı ile öğrenmez gerek yok buna dünyayi dürüstlük kurtaracak takacimizin macasi yiyip dürüst olacak o muallak ☺
+1 yıl7 sene çıktım dokunmadım
Sonra başkası ile 2 sene çıktım dokunmadım
Aynı odada bulundum ve yalnız kaldık hiçte bir istek olmadı çünkü sevmek bana göre saf masum olmaktı gözlerine bile bakmak yetti12 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiler kalmadı 👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Daha iyileri vardır önemli olan kaybetmemek
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen bende sevgililerimle seninki gibi tam birleşme olmadan herşeyi yaşadım
15 Yorumla
Soran+1 yılİnsan seviyor sonuçta engel olamıyor o an gelişiyor her şey değil mi
Cevap sahibi+1 yılaynen engel olamıyorsun kendine
Cevap sahibi+1 yılbütün sevgililerinle yaşadın mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bende benzer şeyler yaşadım sevgilim bekaretini almamı istediği halde son saniyede durup sadece sevişerek onu ve kendimi boşalttım çok değişik bir hazdı
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin o anın hazzıyla öyle bir şey istedi sanırım Sen doğrusunu yapmışsın Ne güzel onu boşaltabildiysen ben hiç boşaldığımı hatırlamam
Cevap sahibi+1 yılPartnerimi mutlu etmeyi seviyorum
Ama son zamanlarda değişik fantezilerim gelişmeye başladı
Soran+1 yılNe gibi mesela?
Cevap sahibi+1 yılBdsm ye ilgi duymaya başladım
Soran+1 yılDeğişik
Cevap sahibi+1 yılEvet bu aralar buna takıldım 😂
+1 yılYaşadımm. bakire sevgililerimle sürtünme oral vs.. zevklii
29 Yorumla- +1 yıl
Sende seviyosun galiba
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sanal seks seviyomusun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hmmmm
Soran+1 yılİsterdin değil mi
- +1 yıl
Tabikii
Soran+1 yılBiliyorum o yüzden hayır dedim zaten Başkasını bul canım sen
- +1 yıl
En azından diğer zevklerini öğrenmek isterdim
+1 yılBenim sevgilimle seks yapmam seni neden ilgilendirsin ki? Senin yaptıkların beni neden ilgilendirsin?
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece yalnız olmadığımı görmek için
- +1 yıl
😂😂 yalnız değilsindir dünyada bu kadar salık abaza varken yalniz olamazsin
Soran+1 yılHaklısın galiba 😂
+1 yılYalnız olmadığını görmek isyorsan için rahat olsun senin gibi milyonlarcası var.
10 YorumlaMerak ettim evleneceğin adama dosdoğru söyleyecek misin yoksa ben temizim mi diyeceksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisinin geçmişine bağlı O da bir şeyler yaşamışsa söylerim öbür türlü söylemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilisi olupta az veya çok bişeyler yaşamayan yoktur sanırım ama madem bu kadar isteklisin neden doğru düzgün ilişkiye girmedin. anal yapmak yerine keşke düzgünce yapsaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal 1 sevgilimle oldu O benden de istekliydi Evlenene kadar öbür türlüsü olmasın dedik Aslında analı bile çok beceremedi
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi yapıp düzgün bir ilişkiye girmemek ben olsam zoruma gider. Adam akıllı ilişkiye gir ya zevkini al bu saatten sonra
+1 yılDökūlūn kızlar.. Pembe taklidi yapan biri ağız arıyor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılTaklit değilim O nereden çıktı
- +1 yıl
9 numaralı torbadan çıktı.
+1 yılHangisi ile tam birleşme yasamayalim diye konustuysakta duramayip sınırı aştık. Seninde dediğin gibi ateşle barut yan yana olmuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim şansım sevgililerimin güvenilir olmasıydı Öyle olmasalar buna cesaret edemezdim zaten Hiçbiri öyle bir talepte bulunmadı
- +1 yıl
Bunun benim talebim olduğunu belirtmedim onu da nereden çıkardın
Soran+1 yılSen o cümlemden bu anlamı nasıl çıkardın esas?
- +1 yıl
Hiç biri öyle bir talepte bulunmadı hepsi guvenilirdi demişsin. Bende zorlayacak bir talepte bulunmadım onlar daha ileri gitmek istediler bu bizi güvenilmez mı yapar
Soran+1 yılAnlamadın sen Ben sana dair bir laf söyleme derdinde değilim sadece durumumu anlattım Neyse ki güvenilir kişilerdi ve o esnada bile o hazla bana karşı yanlış bir şey yapmadılar anlamında
Soran+1 yılİstediğinle istediğini yaşa yoksa Kim karışır
+1 yılTam birleşme yaşadım.. Anal yapmadım , yapmamda. Vajina fazlası ile zevk veriyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal olmaması gerekiyor Eski sevgilim çok ısrar etti ama tam da bir şey yapamadı aslında. Karışık durumlar Vajina olamazdı o yüzden anal denedik
- +1 yıl
Anladım. Tekrar deneme bence. Hayatında biri olursa.
+1 yıl16 yaşından beri 27 yaşındayım 11 yılda 5 sevgilim oldu hepsiyle ve daha başka 12 kadınla seks yaptım sormak istediğin neyse sorabilrisin öğrenmek istediğin nedir :/
13 Yorumla
Soran+1 yılWoww sen neymişsinn
- +1 yıl
Ciddiyim doğru diyorum
- +1 yıl
Bişey demedin ne oldu :/
Hiçbir şey yaşamadım cinsel anlamda. Pişman değilim
18 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılBu saatten sonra zor
Soran+1 yılYok olan oldu senin gibi olamam diye Yoksa artık yapmıyorum ben de
Soran+1 yılMesela?
+1 yılArtık herkesin başından geçen acı tatlı tecrübeleri var anlatmaya gerek yok... sen keyfine bak kimseye de aldırma 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte demeye çalıştığım bu aslında Yani bu konuda yalnız değilim dimi? Yoksa kimin ne yaşadığı umrumda değil Detaylıca anlat demiyorum kaldı ki ben de anlatmadım zatenn
+1 yılArzulu halin bu mu? :D :D Sen cinsellik yaşamamışsın ki hiç.
00 YorumlaLibidosy yüksek birisin o yüzden normal sevdiğin kişilerle bunu yaşaman:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes yaşar. Erkeği de kadını da. Erkek açısındansa kadının ilki olmaktan korkarlar her zaman yolu açık olanlara bulaşmayı tercih ederler. Bulamazlarsa dediğin gibi anal vs
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Elbette yaşadık. Neredeyse Her insan gibi. Gayet normal bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal tabii ama insan dini boyutunu düşününce aslında ne çok günah işlemiş oluyor Ama o an aldığı haz daha ön planda oluyor Mantıklı düşünemiyor
Soran+1 yılDeğişik bir bakış açısı 😎
+1 yılÇok yaşadım, pantolon üzerinden yapmıştık , sonra çamaşırlar ile sadece oral yaptığımız da oldu ajshhsg
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de daha çok kıyafetler üzerimde yaptım Öylesi daha güzel oluyor nedense
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey masum bir öpücükle başlıyordu :D papatya çiçeği misali açılıyorduk sonra bir baktım brazerstayım :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. davul patlamamış ama tokmağında değmediği yer kalmamış anladık
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah benzetmeye gel 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yaşadım kimisi ile sadece öpüşme sevişme. Kimisi ile sürtünme anal oral hatta bazen birbimize mast yaptık yatakta 😊😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır çok fazla beğendiğim biri olmadı bunu yapmak isteyen çok olsa da beğenmediğim ısınamadığım biriyle deneyemezdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Ben de zaten birkaç sevgilimle yaşadım. Çoğunda da üzerimizde kıyafet vardı zaten
Soran+1 yılKatılıyorum. Benim için de aynısı geçerli. O insana karşı bir şey hissetmesem duygusal anlamda cinsel haz da duymazdım
+1 yılYaşadım son 2 Yıldır Bunu yapmıyorum nedeni ise Şuanda Ne istediğini bilen Yok
00 Yorumlayaşadım ama çok yarınıtlı herkese anlatamam bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatma tabii Sadece yaşamış olduğunu bilmek de yeterli
yaşadım aynı senin gibi bir kız arkadaşım vardı birleşme olmadan herşeyi yapardı
03 Yorumla
Soran+1 yılZevk alır mıydın?
Soran+1 yılİşte benim meselem de bu
Evet aynı senin gibi zamanında yaşadım çok ta memnundum güzel şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin bakireligini bozmadan anal oral yaptim bende
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet iliski yasamayi istedi ama ben kiyamadim
Soran+1 yılHmm Kızlarda da bir sıkıntı var demek ki Ben hiç istemedim Sevgilim de hiç ısrar etmedi
Cevap sahibi+1 yılEn guzeli de o zaten iki tarafin da sevismede hemfikir olmasidir. Ve sevismenin iki tarafa da keyif vermesidir.
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki kimsenin gunahina girmedim
Soran+1 yılİki taraf istekli olunca olur zaten Öbür türlüsü işkence olur sadece
Cevap sahibi+1 yılIkimiz de istedik ve guzel zaman gecirdik opuserek ayrildil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım 1 kişi oldu sadece. Oral oldu en fazla
20 Yorumlaşimdi sana bakire diyorlar değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevgilim olmadı hiçbi şey de yaşamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
+1 yılKaçırdığım anal fırsatlarına yanıyorum 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bir durum 🤔
- +1 yıl
Hep önden tercih ettim. Şimdi de arka denemeli diyorum
Yaşadım tabiki ihtiyaç sonuçta
07 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama günah İnsan arada kalıyor
Soran+1 yılEvlenmeden yaşamak yani
Soran+1 yılNiye Ne farkı var ki evlilikle
+1 yılSevgilim olmadi ilsa. bile yasamam
18 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekten bunu duymak çok zor Ben hep kendine hakim olan ve böyle şeyleri çok yanlış bulan biriyim ama hayatıma giren erkekler ne kadar dışarıya efendi görünseler de başbaşa kalınca cinsel yönleri baskın geldi
- +1 yıl
Demekki nefislerinehakim degiller.
Haram iliski yasamam hayir gelmez zaten o iliskiden
Evlenince yaparim acelesi yok
Temiz kiz istiyorsam ki kirli oldugunu dusunmek bile ofkelenmeme yetiyor kendim de temiz kaliyorum
Soran+1 yılNe güzel herkes senin gibi olsa. Keşke benim de karşıma çıkan hatta evlilik hayallerini kurduğum insanlar böyle olsaydı da ben de sadece evlendikten sonra yaşasaydım
- +1 yıl
Suc karsindakilerde degil suc sende sende istemissin ki yapmissin nefsine hakim oolup temiz kalsaydin sanada temiz biri cikardi
Suansa zaten guvenmiyorum kimseye bu yuzden evlenemicemde
Soran+1 yılBende de var bunu inkar etmiyorum Arzulu biri olduğumu baştan söyledim ama karşımdaki sevdiğim insan ve baş başa kalıyoruz Kendimize bir dereceye kadar hakim oluyoruz o an oluyor işte olan Mantıklı hareket edemiyorsun zaten
- +1 yıl
Ben oluyorum sen olamiyorsan senin sorunun nefsin kuvvetsiz
Soran+1 yılEvet ne yazık ki öyle Bunun farkındayım
- +1 yıl
Olan olmus yapcak bisey yok kendi dengini bulur evlenirsin skinti olmaz
+1 yılseninkine benzer seyler
02 Yorumla
Soran+1 yılSevindim yalnız olmadığıma
- +1 yıl
bende :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlattıklarının aynısını yaşadım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet etmek ister misin
5 saat seviştik ama olmadı kandıramadım 😂
00 YorumlaÇok sey yasadim ne istersen sorabilirsin
00 YorumlaBakireydi sevistiştik aylarca
02 Yorumla
Soran+1 yılCesaret
İhtiyaç bayan içinde erkek içinde
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılAma dinimiz ve toplumumuz açısından yanlış
Gizli Üye(25-29)+1 yılanalın tam birleşilmemesi nasıl oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinadan olmadı yani
Cevap sahibi+1 yılsenin yol açılmışsa sen durmazsın ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet ama en güzel ilişki anal ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılBence değil 1 sevgilim çok istedi diye yaptık O da bir şey beceremedi aslında ve ben de hiç zevk alamamıştım
Cevap sahibi+1 yılişte zevk alamadığın için hatta maalesef biçok kız senin gibi zevk alamadığı için beğenmiyor istemiyor oysa ki sana zevk alınacak şekilde yapılsa her zaman istersin
Gizli Üye(30-35)+1 yıleh sayılır aynı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkaç kişiyle birlikteliğin olmuştu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen tam birleşme de yaşadım. Ne Olmuş. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak ki:) olabilir tabii benim durumum farklıydı ben yaşamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseyi yasadim tam iliskide dahil
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur Ben de isterdim ama şartlar
Cevap sahibi+1 yılSaglik olsun
oldu bende çok kadın sik. timm
01 YorumlaEvet anal ve oral
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız değilsin
11 Yorumla- +1 yıl