Siteye üye olduktan sonra cinsellik kategorisini engellediğim zamanlar oldu. O kategoriyi sadece partner bulma ümidiyle kullanan arkadaşlarımız beni sadece cinsellikten değil, hayattan bile soğuttu çünkü. Üye olduğum tüm zamanlar içinde okumaya dilimin dönmediği yeni terimler öğrendim. Anlamını öğrenmek için Google'a yazdığımda "Aaooaaooaa" şeklinde ki kısa süreli şoklar atlattığım da çok oldu. Tabi okuyup öğrenince siteye geri dönüp konuya çok vakıfmış gibi görüş yaptığım da olmuştur.
Blowjop
Kadının erkeğe oral seks yapması demek. Ama oral demek yerine blowjop deyince daha havalı olsa gerek. Bizdeki adı "sakso".
Dogy
Kadının görseldeki hatun gibi bir posizyonda durduğu ve erkeğin arkasında olduğu bir seks türü. Biz de ki adı "domalmak".
Cowgirl
Şimdi elin gevurunun çoban kızıyla sevişmenin ne ilgisi var diye çok düşünmedim dersem yalan olur. Hala bağlantı kurabilmiş değilim ama ata binmek gibi erkeğin üstünde oturmakla ilişkili sanıyorum. Yani cowgirl bizim anlayacağımız şekilde "kadın üstte" demek.
Fendom
Bu fendom arkadaşlar biraz arıza, sevişirken rolleri değiştiriyor. Erkek pasifleşiyor ve kadın erkekliğe soyunuyor. Yapay organlarla erkeği kadını yapıyor filan. Sitede sık sık mesaj kutusunu ziyaret eden köle ruhlu üyeler bu gruba giriyor. Bizdeki adı "kölelik".
Fetishism
Fetişizm çok yaygın olmasına rağmen bilmiyordum buraya gelene kadar. Cinsellikle ilgisi olmayan herhangi bir organa ya da nesneye karşı ilgi duymaya fetişizm deniliyor. Bizdeki adı "abov sapık".
BDSM
Tam açılımı kölelik, disiplin, sadism ve mazoşizm. Okuduğunuz gibi adında meymenet olmayan bir seks türü. Sertlikten bahsetmiyoruz. İki bedenin birbirine temas etmeden farklı oyuncaklarla acı verilmesi ve bundan haz alınması gibi bir şey. Bizdeki adı "mq manyakları".
Bence için görsel ararken maruz kaldığım o iğrenç görüntüleri unutabilmek için bir süre tedavi olmam gerekecek.
Demek ki engellemek herhangi bir çözüm değil, şimdi ise döktürüyorsun. Sitede duyduklarım ve okuduklarım karşısında bende şaşırıp kalabiliyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur diyorum. İsimler farklı olsa da yapılanlar aynı oluyor :D Eline sağlık
Aynen o İngilizce isimler beni benden alıp götürüyor yahu bu adamlar bunları söylerken yeri yo mu seviyo mu anlaşılmıyor :) Adam gibi Türkçesini söylese yiyecek sarı terliği ağzının ortasına ortasına çünkü. Gerçekten çok bilgilendirici ama bir o kadarda eğlendirici bir BENCE olmuş emeğine sağlık.
Ya bu kategorinin kalitesi arttı çok t ederiz arrık böyle bilgi amaçlı paylaşımlar yapılıyor biri soru yazınca ciddi ciddi yazı yazılar insanlar valla Süpersiniz ellerinize sağlık
"Bence için görsel ararken maruz kaldığım o iğrenç görüntüleri unutabilmek için bir süre tedavi olmam gerekecek". insan durup dururken iğrendiği midesi bulandığı tiksinç bulduğu bir konuda durduk yere görsel aramaz. bu senin tezin değil sana kimse bu konuda yolda göstermedi ama sen tamamen kendi isteğinle bu konuyu için görseller araştırdın. bu şuna benziyor, gay olmayan bir erkeğin, gay erkeklerin girebileceği seks pozisyonlarını araştırmakla aynı kefede. içinde hissetmediğin özlemini duymadığın bir şeyi uzun uzadıya araştırmazsın :)
:)) yanılgıların değilde tezlerin daha komik. Sevişmek iki kişi arasında olan ve öyle kalması gereken bir paylaşım. Bedensel bir ihtiyaç. Bana iğrenç gelen insanların fetişleri ve bdsm türü extra itici seks türleri.
Bence kitleye hitaben ve kimseyi zan altında bırakmayan bir paylaşımdır. Sen haddini aşıp şahsıma hitaben konuşuyorsun. Hadi bunu görmezden geliyorum. Cinsel tabularım yok. Olsa da bunun yorumunu yapmak asla haddine değil. Varsa yazılanlar için bir görüşün yaparsın yoksa rica ederim durman gereken yeri iyi kavra.
kusura bakmada bence denilen şey adı üzerinde sence senin hissettiklerin düşüncelerinin yazıya dökülmüş hali zaten öyle olmasa bence olmaz. bir nevi makaledir burda yazdığın şeyler kendi duydu düşüncelerini yansıttığı için. burda yazdığın bence için tabi ki yorumu senin üzeriden yapıcam yoksa kapıcı Mahmutun ne işi var konumuzla. asıl komik olanda ne biliyo musun burda yazdığı bence için en ufak eleştiriyi kaldıramayacak kapasitede olup, poh pohlanmaya alıştırılmış kişilerin masumca şahsına eleştiri gelince, yazdığım bence için bana laf söyleyemezsin tarzını benimsen.
senin diğer versiyonun Nasılım konularında çok var. nasılım diye soruyor. çirkinsin dediğinde. çirkin olabilirim ama bana çirkin deme hakkın yok diye yorum yapanlarla aynı durumdasın komiklik burda. benim yorumlarımda değil
Şahsıma eleştiriyi benim cinsel aruzlarım üzerinden tahminlerde bulunarak yapmazsın. Eleştirini yazılan için yaparsın.
"Beğenmedim saçma salak bir bence yazmışın"dersin bende eyvallah der geçerim. Arada ki farkı gözetemiyorsun. Eleştirmen gereken ben değilim, benim şahsım değil, benim bedenim ya da sana göre bastırılmış arzularım değil.. Burda eleştirirebilecegin tek şey paylaşımdır. İstediğin hektürlü yorumu da yaparsın.
Buradaki ksnin verdiği tüm etiketleri ret etmiş ve mesaj kanalı hiç kullanmayan bir üyeyle muhatapsın. Sadece yazmayı sevdiğim için editörlüğü kabul edip devam ettim. Ve konuda gelecek hertürlü yoruma eleştiriye açığım.. Ama sen dönüp canın istiyorda korkuyorsun dersen işler değişir
Yapılan viral paylaşımları neden kişilere bağlamak zorundasın? Benimle ne ilgisi var paylaşımın. Yazılanı okumadığını düşünüyorum.
"evet hepimizin bildiği şeyler ya da hayır böyle saçma yazı olmaz" der geçersin. Benim hayatım üzerinden yorum yapmaya hakkın yok diyorum. Uzatmayalım.
En İyi Cevaplar