Seksin Abartılma Nedenini Anlatıyorum!

İyi günler KS halkı şimdi size seksin ne kadar abartılmış bir şey olduğunu anlatacağım.

Seks biliyorsunuz ki ülkemizde çok büyük bir tabu tabi ki bu tabu sadece ülkemizle de sınırlı değil. Bunun tabu olmasının sebebi ise çok farklı nedenlere dayanabiliyor. Fakat bilmeniz gereken şey şu ki seks çok abartılmış bir şeydir. Nasıl mı? Anlatayım

İnsanın antropolojisinde insanlar tek eşli ya da heteroseksüel değildir. Ne demek bu? İlk insanlarda seks çok doğal çok rahatça yaşanabilen bir şeydi eşcinsellik de çok kötü görünmeyen bir olaydı. Fakat yemek savaşları için kadının cinselliği kısıtlanmaya başlandığı zaman bu tek eşlilik olayı başladı. Peki neden kısıtlandı kadının cinselliği?

E bir topluluk düşünün şimdi ki aile gibi de düşünebilirsiniz. Ama geniş bir aile düşünün çekirdek değil. Çocuğun da sizin için savaşması gerekiyor ama bunu neden yapsın çocuk? Eğer çocuğun annesi ve babası siz olursanız çocuk sizin için savaşır. Peki bunu nasıl anlayacağız ki herkes herkesle sevişiyor? İşte eğer kadının cinselliği tek kişiyle olursa çocuğun otomatik olarak kimden olduğu anlaşılır ve o çocuk sizin için savaşır.

Peki anladık neden kadının cinselliğinin sınırlandırıldığını. E devamı nasıl olacak?

Şöyle ki kadının cinselliği kısıtlanması 3 haftalık bir şey olmadı tabi ki bu böyle süre geldi geldi geldi ve günümüze yakın bir tarihe kadar geldi fakat erkek için bu söz konusu bile değildi. Hayat kadınlarıyla gayet rahat yaşıyordu bu erkekler cinselliği. Fakat kadınların da git gide söz hakkının olması, seksin romantizme olan reklamları gibi gibi bir çok etkenden ötürü erkeğin de cinselliği bir noktadan sonra kısıtlanıyor. Tek eşlilik böylece toplumumuzda tam oturan bir kavram oluyor.

İnsanlar duygusal varlıklardır arkadaşlar. Ama maalesef bazı şeylere gereksiz anlam yükleyebiliyoruz bundan bir tanesi de sekstir.

Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum ki sevgilinizle, eşinizle yaptığınız her şey farklıdır: muhabbet etmek, sarılmak, dizi/film izlemek vs. Seks de bunlardan bir tanesidir. Sevgilinizle yapacağınız seks farklıdır çünkü ona farklı duygu yükleyebilirsiniz her an fakat bu duygu her zaman gerekli değildir.

Sekse duygu yüklemek çok büyük bir yanılgıdır. Bir şeyi duygulu kılan şey onu kiminle yaptığındır, kiminle ne yaptığın değildir. Önemli olan fiil değil öznedir. Yani şunu demek istiyorum, birisiyle yaptığınız sekste illa romantizm olmak zorunda değil ve yüzde 90 romantizm olmuyor. Kadınlarda şu hormon salgılanıyor bu hormon salgılanıyor diyecekseniz demeyin. Süre gelen süreçte kaç kadınla kaç erkek birbirine hiçbir duygu yüklemeden seks yaptı ve hiçbir duygu hissetmeden hayatlarına devam ettiler.

Eğer sevgiliniz dışında başkasıyla seks yaparsanız anlayacaksınız ki seks yaptığınız kişiye ne bir bağlanma oluşacak ne de başka bir şey. Sadece güzel bir zaman geçireceksiniz.

Demem o ki sevgiliniz başkasıyla yattığı zaman sen beni aldattın senden ayrılıyorum gibi zırvalıklarla uğraşmayın. Seks gayet doğal bir şeydir ve herkesin herkesle yapması gayet doğaldır.

İşte tam burada da insanların seksi ne kadar abarttığı geliyor. Bana güzel kardeşim vs. diyecekler umurumda değiller siz kendi boş inadınızda takılın. Mantıklı düşünen ve boş inat etmeyen herkes bana katılacaktır çünkü seks abartıldığı kadar bir şey değildir. Seksin hiçbir anlamı ve duygusu yoktur. İsterseniz olur ama bunu da sevgilinizleyken yapın. Sevgiliniz sizi düşman gibi * ya da üstünüzde bacım gibi zıplarken ya ben bunu da çok seviyorum canım sevgilim demiyor. Emin olun demiyor. Dediği anlar olabilir bu tamamen isteğe bağlı bir şeydir. Seksin yapısında yoktur bu.

Bunu istemeyebilirsiniz, hoşunuza gitmeyebilir ama bu böyledir arkadaşlar. Bize bu böyle öğretildi ve böyle devam ediyorsunuz. Bize öğretilen, dayatılan her şeyin doğru olmadığı gibi bu konu da doğru değil. Seks abartılmıştır. Herhangi bir duygu içermez. Siz ekleyebilirsiniz ama bu size kalmış bir ekstradır. Sevgiliniz varken başka bir kişiyle yatarsanız sevgilinize karşı herhangi bir şeyin değişmediğini ve değişmeyeceğini deneyimlemiş olursunuz. Ama sizin kafanızda seks yapıyorsam ona aşık olmam gerekir gibi zırva bir tabu varsa kendinizi manipüle etmiş oluyorsunuz yapmayın gerek yok.

Dinler de bu konuda büyük bir etken ama biliyorsunuz ki Müslümanlıkta bile birden fazla eş alınabiliyor erkekler için ki cennette erkeklere vaat edilen tek bir huri de değildir :D Hatta şey denir kıskançlık olmayacak denir cennette demek ki kötü bir şey bu kıskançlık ha ? :D

Konuşmak isteyenler için mesaj kutuma mesaj atabilirler. Ama bence seks abartılmıştır gerek yok herkes rahatça yaşasın alsın zevkini baksın hayatına.

Şimdiden senin sevgiline dokunsalar hoşuna gider mi ahaha diye şeyler yazmayın boşuna. Her şeye olduğu gibi buna da duygusal bakıp her şeyi abartıyorsunuz.

Biraz uzun bir yazı oldu umarım beni anlayabilmişsinizdir gerçekten bu okuduklarınızı düşünürseniz sevinirim.

Daha iyi anlayabilmek için bu videoyu izleyebilirsiniz.

Seksin Abartılma Nedenini Anlatıyorum!
Cevapla