Yatağa damsız girilmemelidir!

Yatak önemli mekandır. Damsız girildiğinde pek bir anlamı kalmayan, en uç zevk noktalarının şahidi, bir mabettir yatak. Her çift yatakta kendinden geçer, kimileri ise yatakta sınıfta kalmaya mahkum yaşar.
Kadını yatakta mutlu etmenin altın kurallarını biliyor musunuz?
Bilenler sağdan ilerlesin. Bilmeyenler de oturup dinlesinler. Her kadın kendini mutlu eden erkeğiyle gurur duyar. Bu mutluluğun kaynağı ne romantizm, ne de ev işlerine yardım eden eş değildir. Bunun kaynağı yatakta kendini uçuran partneridir.
Peki yatakta nasıl ilerlemeli, nasıl oynamalısınız?

Cinsel yaşamın altın golü ön sevişmedir. Ön sevişmeyi atlayan erkek kendi kalesine gol atan defans oyuncusu gibidir. Golü atma ihtimali vardır, fakat sonrasında tezahürat değil küfür yiyecektir. Ön sevişmenin içinde öpüşme, masaj, dokunma, tahrik etme gibi unsurlar yer alır. Bunlar olmalıdır ki kadın sevişmeye adapte olsun ve bedenindeki yanardağı patlatmaya hazırlansın.
Masaj konusunda birçok erkek sınıfta kalıyor!

Vallahi öyle. Aslında kadına masaj yapmayı sadece zaman kaybı olarak görüyor erkekler. Bunu önemsemiyorlar. Halbuki masaj sadece kadını değil erkeği de olumlu yönde etkileyen ve tetikleyen bir ön hazırlık.
İlla ki yatak odanızda bilmem ne kokulu masaj yağlarından olmasına gerek yok. Bebek yağları ya da buna benzer yağlar da işinizi görür. Yeter ki yapmayı deneyin veya isteyin. Masaj yağının yumuşattığı, parıl parıl parlayan kadının tenine dokunmak ne kadar güzel olacaktır bir düşünün.
Boyundan başlayan masaj yolculuğuna, bel, karın, kalça, bacaklar ve topuklar sırasıyla devam edin. Ücra köşeler de size kalsın. :):
Öpüşmek de sanat fakat sanata saygı yok!

Bizimkiler öpüşmeyi İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'ı öptüğü o Türk filminde öğrenmiş gibiler. Araya bu örnekle girdiğim için kusura bakmayın ama öyle vallahi. Öpüşmeyi sadece dudaklarla sınırlı tutuyorlar.
Kulak memeleri, boyun, omuzlar, memeler ve envaiçeşit nokta varken öpmeden sevişmek çok ayıp olur. Yani işini bilen erkek sadece nefesiyle bile kadını fazlasıyla tahrik edebilir.
Kıyafetler nasılsa çıkacak...

Paldır küldür çıkarılan kıyafetlere karşıyım kesinlikle. Bunun da bir rutini, bir merasimi olmalı diye düşünüyorum. Kadın ne bu acelesi diye düşünmez mi? Adım adım çıkarılmalı kadının üzerindekiler. Bir ondan, bir sizden.
Ya da savaş moduna geçebilirsiniz. Bunun tarzı vardır en azından. Kadın sertlikten hoşlanıyorsa bunu ona gösterin. Nasıl sert olunduğunu daha onu soyarken anlatın.
Yatakta sert de olun kibar da. Her şey yerinde ve zamanında güzel. Önceliğiniz kadının mutluluğu olmalı. Onun mutluluğu demek sizin mutluluğunuz demek, bunu benimseyin lütfen.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Saygılarımla. :):

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar