Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!

İyi yıllar diliyorum hepinize.

Biz erkeklerin gözünden siz kadınların en büyük problemi olan istenmeyen tüylere el atmaya karar verdim.

Peki erkekler kadınlar ve tüylerine nasıl yaklaşıyor?

Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!

Fantezi peşinde olan bir erkek değilsek kadının birçok bölgesinde tabiri caizse kaymak kıvamını arıyoruz. Siz kadınlar bir erkekte nasıl sakal, kıl gibi detaylara önem veriyorsanız biz erkekler için de bu geçerli.

Bizde yeterince kıl var. O yüzden lütfen sizde olmasın!

Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!

Tüy derken kollarınızda çıkan hafif tüyleri kastetmedim. Kasıklarınız, koltuk altı, göbeğinizden bahsediyorum.

Yani sizinle yatağa girdiğimizde tüylerinizin dudaklarımıza değip bizi rahatsız etmesini istemiyoruz. Biliyorsunuz ki öpmeyi çok seviyoruz sizi ve her ayrıntınızı.

Kadınların jilet kullanması veya ağda yapması bizim için önemli mi?

Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!

Tabi ki önemli. O gece için güzel planlar yapıyoruz. Ağda kullanan kadın uğraşmak istemediği veya zor geldiği için sahip olduğu tüm mal varlığı olan tüyleriyle giriyor koynumuza. Durum vahim ama ses çıkaramıyoruz.

Jilet kullanan kadın pratiktir!

Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!

El alışkanlığıyla tüm vücudunu yeni cila atılmış araba kaputu gibi yapıyor; öpmeye, koklamaya, dokunmaya doyamıyoruz. O temizlik ve yumuşaklığın verdiği hissi anlatmak imkansız.

Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!

Ayrıca kimi kadının göbeğinde, göğüs uçlarında da tüyleri oluyor. Farkındayım; bunu siz de istemezsiniz. Ama onlardan kurtulmanın mutlaka yolları var. Lütfen o şekilde karşımıza çıkmayın. Tesisatçı Nejat abiyi değil sizle seviştiğimizi hissetmek istiyoruz.

Erkeklerin Gözünden Kadınlar ve Tüyleri!
Cevapla