Ona kocacım dememi istiyor böyle bir de uzun bir şekilde kısık ses tonuyla söyleyince kendinden geçiyor neden

(öncelikle belirteyim bizim yaza nişanımız var evlenmeyi düşünüyoruz )benim sevgilim son zamanlarda öpüşürken falan sürekli ona kocacım dememi istiyor o da bana sen benim karım olacaksın benimsin karım benim falan diye diye öpüyor öpüşüyoruz ve geceleri telefonda konuşurken hiç cinselliğe girmedik ama daha cinselliğin c sini açmadı konuşmadı açmasın da zaten ben istemem henüz nişanlamadan falan... neyse

benim sevgilim bana çaktırmadan galiba mastürübasyon yapıyor ben ona sürekli aşkımmmmm kocacımmmm seni çok seviyorum özledimmm diyecem bir tuhaflaşıyor gerçekte de böyle telde de böyle

tel de sustun mu niye susuyorsun aşkım konuşsana sesini duymak istiyorum diyor ilginç olan neden kocacım dememi istiyor ya da benle öpüşürken bana neden karıcım diyor benden de yine aynı şekilde kocacım dememi istiyor

tuhaf olan hem bana belli etmeden mast yapması hem de bana sürekli bu hitap şekillerini söyletmesi bana bunları dedirtince tahrik olduğunu düşünyorum mast yaptığını yaptığını düşünüyorum

bunları bir yorumlar mısınız ? :):)

Ona kocacım dememi istiyor böyle bir de uzun bir şekilde kısık ses tonuyla söyleyince kendinden geçiyor neden