istemedigim biseyi yaptiginda hakli olarak sinirleniyorum. susamiyorum bazen agir konusuyorum. oda bana agir konusuyor. bana susmasini bileceksin diyor. dort senedir cekiyormus boyle devam ederse bosayacakmis huzur kalmamis. hangimiz hakliyiz ve ben ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Aynisi bizde de var ama tek caresi biri bagirirken ötekinin susmasi ertesi gunude susanin bagirani halletmesi dun gece bana geldi gelenler kocama cattim neler neler bidibidibidi muhattabim degilsin dedi sustu sabahta uyandı o bana konustu iki kisi ayni anda bagirinca olaylar yipratiyor bizde 5 ay birbirimizi yedik kafa kafaya ama sonradan bunu uyguladik ise yariyor cok sukur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki yeri geldiginde sende susuyormusun o konusunca veya kizinca
- +1 yıl
Susuyorum hatta yaninda bile durmuyorum odaya gidip oturuyorum hatasini anlayana kadar sonra zaten yalniz otura otura hatasini anlayip gelip ozur diliyor obur turlu hakliysam bile bagirdigim cagirdigim zaman haksiz duruma düşüyorum denemelisin erkekleri lafla degil gözyaşıyla vuracaksin aman duymasin benimki ahaha :)
Soran+1 yılhaklisim bagirmak yerine oturup aglasam uzulur bunu deneyecem tesekkur edrrim :-D
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 4 senedir evLisiniz... daha yeni sayıLır ne cabuk biktiniz bir birinizden esinde sana karsi sogukLul var.. tabiki hakLi oldugun yerde kendini savunucaksin basif bulmus seni.. zarf attmis sana ole kolaymi bosanmak cocugunuzz var mı
Eger cocugunuz yoksa bu adamdan cocuk yapma evliliginiz catırdamaya baslamis08 Yorumla
Soran+1 yılhayir cocugumuz yok. ikimizde bazen cok agir konusuyoruz baslarda ben konusunca susardi simdi susmuyor agzima ediyor
- +1 yıl
sakın cocuk yapma dikkat et?
birebir konusun onun sorunu nedir oncekiyle sonraki karakteri ayni değil degismis olmali bunun nedeni olmali ters konusmasi karsi tarafida tahrik eder birde isler inada binerse.. esinde bir anormallik var sende biraz alttan al.. ama cocuk asla yapma benden solemesi
Soran+1 yılo cok istiyor cocuk ben sirf buyuzden yapmiyorum herseyin rayina oturmasini bekliyecem
- +1 yıl
Simdiden evliligin boleyse cocuk yapmak icin cokkkk erken... daha esinin kisiligi oturmamis birde cocuk istiyo santaja bak bole devam ederse bosaniriz sen bu adama cocukmu yapicaksin..
yarin birgun tatsizlik cikti diyelim yine ayni seyler yasancak farzetki cocuk oldu cocugu sana vericekmi.., vermez degmez
Soran+1 yılhaklisin boylesine gyven olmaz en iyisi kendimi dusnerek hareket edeyim. cocuk olursa hersey daha zor olur
Soran+1 yıldogru soyluyosun cok istiyor ama yapmayacam
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. duruma gore degişir senı rencide edecek ya da kucuk dusurecek bir olay degilse susmanı ıstıyorsa sus bu zor degil sanırım bıraz femınıstlık var ya yetıstırılme tarzın ya da kşiligin sana engel oluyor ama bu sebeple bosanma az degil
04 Yorumla
Soran+1 yıldominant bir karakterim var dedigimi yapmiyor cokta kiskancim deliriyorum
Soran+1 yılhaklisin kendimi toparlamam lazim
Bende 4 senedir sevgilimi susturamadım aynı senın gıbı bende az devam ederse ayrılcam sorun sizde çok konuşmucanız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılIkinizde haksizsiniz.
Sen susmasini bil.. oda dinlemesini bilsin21 Yorumla
Soran+1 yıliste sen haklisin.
+1 yılGerektiginde çizgini belli et
ikinizde yeterince ve saygı çervesinde konuşun, kırmayın kırılmayın.
her konuda alttan alamazsın bundan rahatsızlıgı belli et oda her defasında sana yüklenip konuyu ayrılıga getirmez, tepkilerin yerindeyse sen haklısın.00 YorumlaSusmasını biliceksin yeri geldiğinde. Ağır konuşmayacaksın sen de o da. Yoksa bu iş biter.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin bir kadin oldugum halde cok konusuyorum.
konuşkan kadın severim valla çünkü bende gevezeyim bizde tam tersi oluyor karım der sus artık diye hahahah :)))
00 Yorumla
+1 yılSinirlenince mutfakta felan bağır kadın çenesi deli eder adamı :)
00 Yorumla
+1 yılErkek sus dediği zaman gerçekten sıkılmış demektir yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Harbı sus
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem