Bir çok erkeğin olgun kadın istediği hangi sebeplerle oluşuyor? Yani neden olgun kadın?! Farkı ne, gençlerden hangi konularda daha iyiler?
Daha geniş vajina, asık göğüs mü ilginizi çeken...?
Daha geniş vajina, asık göğüs mü ilginizi çeken...?
Benim şu an olgun bir bayanla bir ilişkim var.Bu ilişkiye dayanarak anlatayım.
Öncelikle herkes ne istediğinin farkında.Şartların farkında.Öyle bir gelecek hayali falan yok.Önceleri konuşuyorduk aramızda cinsellik yoktu.Öyle bir beklentide yoktu.Bu gün şöyle bir kızı götürdüm.Bu gece şöyle bir hatunla buluşucam diye anlatıyordum.Şimdi onunlada cinsel ilişkiye giriyorum ve başkalarıyla görüştüğümü biliyor.Bana hakta veriyor.Hatta bazen cevap vermediğimde tele falan -maç mı yapıyorsun şu an diye soruyor.
İkinci konu deneyimli cinsel yönden ve düşünce yapısı olarak senin ne hissetttiğini,ne istediğini sen istemeden biliyor çoğu zaman.Cinsel yönden sınır tamam,her şeyi yapabiliriz diyen bir kadınla yapılan seksten alınabilecek en büyük zevk alınıyor.Hem ruhen hem fiziken boşlıyorsun.
Özellikle bir günlük ya da iki günlük şehirden ayrılarak bir tatile çıkma şansınız olursa 2 gün sonunda yeni doğmuş bebek gibi hissediyorsunu şehre döndüğünüz zaman.
Yukarıda anlattıklarımı 20-25 yaşlarında bir kadınla yaşamanız imkansızdır.Genç kadınların geneli erkekleri strese sokarlar.Bilinçsışı olarak yaparlar bunu.Mutlaka ya cinsel ilişki sırasında,ya akşam yemeğinde,ya arabada seyahat ederken,ya telefonda konuşurken mutlaka ama mutlaka strese girecek bir olay yaşarsınız.
Bu yüzden erkeği strese sokmayan,ve erkeğe nasıl davranacağını bilen olgun bir kadın bir dönemde olsa her erkeğin hayatında olmalı bence.
Nişanlımın olgun bir bayanla arkadaşlığı var tabi cinsellik gibi şeylerin yaşanmadığını söylüyor ama kadını bana karşı çok koruyor... Anlaşılan yerimi o olgun bayana bırakmalıyım çünkü söylediğine bakılırsa, nişanlımın üzerinde yarattığım stressi o olgun bayan arkadaşı ile atıyor :D
Nişanlının olgun bayanla olan cinsi münasebetini bilemeyiz.Ama kablullenmek ve tahammül etmek diye ince bir çizgiyle ayrılan iki kavram var.
Eğer nişanlın seni seviyorsa,sana aşıksa seni stresinle,yaşattığın stresle,sinirinle belkide,kısacası olduğun gibi her şeyinle kabullenir seni.Başkasına ihtiyaç duymaz.
Ama sevgi bağı yeterince kuvvetli değilse sana tahammül eder.O zaman işte başkasına ihtiyaç duyar.Hatta sanada belli bir yere kadar tahammül eder.
herşeyden önce vajina daha geniş değil. tersine vajina kaslarını kontrol etmeyi bildikleri için vajinayı sıkarak penisi çok iyi kavrayabiliyorlar. genç kızlar bazen poşet gibi olabiliyor. ancak en önemlisi bu değil tabiki. olgun kadın bir erkekten ne istediğini ve erkeğin ondan ne istediğini bilir. sonuç odaklıdır. genç kızların konuyu gereksiz yere haddindan fazla uzatmasını çekmek bütün hevesimizi emecek kadar berbat birşey. olgun kadınlarda bu yok. dahası olgun kadınlar sevişmeyi çok iyi bilirler ve hormonlarının genç kızlardan daha fazla olmasından dolayı daha isteklidirler. bu da olgun kadınla yaşanan cinselliğin çok daha güzel olmasını sağlıyor. ayrıca çoğu kadın için 35-40 yaş aralığında vücutları çok etkileyici oluyor.
Cevap
29Cevap
olgun bir kadının yatakta neler yapabileceğini hayal bile edemezsiniz, hayal etseniz bile o sınırları zorlar zaten:) erkeğinin doyumunu önemsediğinden verdiği ve aldığı zevk aklınızı başınızdan alabilir. gereksiz nazı ve kaprisi yoktur. sevişmeyi erkeğine verdiği bir lütuf olarak görmez asla ve bu da onu mütevazi yapar. geniş vajina sarkık göğüs vb. bakımsız bir bayanda olur sadece. gençlerin de bakımsızlarında ter kokusundan tut göbeğine basenlerine kadar bir sürü olumsuzluk sayılabilir. yani kendinize bakmıyorsanız genç de olsanız olgun da olsanız fark etmez.
daha sayayım mı:))
asık göğüs geniş vajinalı olabilirler ama ne istediklerini ne vermeleri gerektigini daha iyi biliyorlar. daha cok posizyon ve daha atesli sevişme saglıyorlar kısacası olay kadının kendini tanıması ve tecrubeli olması. tabi genc bayanlarında farklı yönleri var dar vajina diri gögüsler dokunduunda titreyen tazecik beden..
Estetik yaptırırlarsa olgunlarda genç bedene sahip olur defne samyeli mine tugay gibi
çünkü erkeği onlar daha iyi anlıyor daha iyi empati kuruyor
olsada olur olmasada olur demiyor
üffff sıkıldımm pıfff bu ne yaa gibi ergen tavırları sergilemiyor
Bu genellemeyi doğru bulmuyorum, zira bir kez bile olgun kadın hayali kurmadım. Genç ve minyon tipli kızlar daha çok ilgimi çekiyor...
olgun kadın istememin nedeni her yönden kadınsılığı dır beni çeken .hem konuşması ibakışı ,hissi beden özellikleri .
ne istediğini bilen ve saçma sebeplere takılmayan tecrübeli varlıklar oldukları için :) tabi olgun görüşlü bir genç kız her zaman baş tacıdır ;)
kendini tanıma ve ne istediğini bilme bir kadını milf yapar.
saçma sapan sınırları yok(bakireyim ama analdan veririm vb.),ne istediğini ne vermesi gerektiği gerektiğini yani anı yaşamayı bildikleri için..
biz istemiyoruz onlar bizi kadınlıkları ile etkiliyor yani işini iyi bildikleri için kadınlıklarını nasıl kullanacaklarını iyi biliyorlar ve bizi ekiliyorlar :)
olgun kadının sohbeti diğerlerine göre daha iyidir. ama daha genç sevgilisi olmayan insanların olgun bir bayan istemeleri mantığını anlamıyorum. olgunluk bence yaşla değil ruhla alakalıdır
Alakası yok. erkeğe güçlü kadın çekici gelir dolayısıyla kendinden daha olgun olan güçlüdür elbette. ayrıca da deneyimli ve az nazlı olmaları fazlasıyla çekici
Genç kızların gereksiz kaprislerinden dolayı olabilir..
gençler sanırım daha şımarık nasılsa alternatifini bulurum düşüncesi içindeler.ve sekste belli yaşta daha olgunlaşıyor tecrübe deneyim başka boyuta çıkıyor evet sarkık göğüs geniş vajına olabilir ama tecrübe ve istek bunları fazlasıyla kapatabiliyor.
olgun bayanlşar genelde seks için çekici gelir normal ilişki de anlamsız triplere girmezler ve ne istediklerini bilirler o nedenle öne geçiyola r
her işin erbabı ustası makbuldur.. acıklayıcı oldugunu dusunuyorum :D
benım ılgımı ceken tecrube ama olgun derken kalıtelı olacak bakımlı olacak
Olgun, yaşı büyük, ele avuca gelen, her tarafı olgun ve dolgun işte =)
deneyim, naz yapmama, yok oram yok buram deme derdi yok, herşeyi sınırsız ya da en azından deneme konusunda istikrarlı :D
hayır ... merhametli olması ve trip yapmaması .. :/ hiçbirşeye değişilmez ahh mature ah .. ölürüm yoluna :D
olgun kadın daha tecrübeli ve daha istekli oluyor genelde. ilgi çekici tarafları bunlar :)
bana göre biraz yaşlı olması bile güzel oluyo tecrübe abidesi resmen ya başka çekici bişey daha var
anlayışı olgun gögüsleri dolgun 18-28 arası uygun..:D
Ne istediğini bilir erkeğini nasıl mutlu edeceğini bilir gereksiz naz yapmaz bu yüzden ben olgun kadınları severim
tecrübe tecrübe tecrübe.
hayir. naz olmaan seks ilgi ceken
tecrübelidir kapris yapmaz
olgunu bilmem de benim ilgimi sen çok çektin :)
ben olgun tercih etmiyorum ama tecrübe de iidir
aklı basında nerde ne yapacağını bilendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar