Anal seks denemek istiyoruz daha önce doğal yollarla kayganlaştı ve 2-3 parmak kadar genişliyor.O gün ne olur ne olmaz yanımıza kayganlaştırıcı almak istiyoruz fakat ne alalım bebek yağı falan önerenler var.Eczaneden de kayganlaştırıcı istemeye biraz çekiniyorum.Altenarif çözümler neler bilen biri var mı?
Cevabın nedir?
valla bilader bu işin utanması sıkılması olmaz. eczaneden alma sende git bir marketten al ama ufak marketlerden değil tabiki kurumsal marketlerden. mantıklı olan kayganlaştırıcı. ben şahsen anal sevmesemde kullanmasamda bana mantıklı gelen kayganlaştırıcı olurdu.
00 Yorumla
öncelikle normal ilişki varken anal yapmayın zinadan daha büyük günahtır.yok günah falan bilmem diyorsan da normal bir el kremi de işini görür.ama bildiğim kadarıyla sürekli anal ilişki yaşayan bir erkek ilerde merak edip kendini yaptırır diye duymuştum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Anal seks zinadan bile günah eşine dahi anal seks yapsan günah çünki livata giriyor aklınızda bulunsun
10 Yorumla
+1 yılBüyük marketlerde prezervatif reyonlarında kayganlaştırıcılar var ordan al :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapacaksan bilee dikkat etmelisn ama iyi dğil hak yolu varken neden bok yolu .s
00 Yorumlahickorkmana gerek yok 3 parmak iceri giriyosa zaten daha once yapmıstır
24 YorumlaGaylığa ilk adımı atıcan
10 Yorumlavazgeçin kanalizasyonculuktan
00 Yorumla
+1 yılnedne çekniyorsun ki ya da netten sipariş ver
00 Yorumla
+1 yılvazelin kullanın
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi